0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποια λαθος διατυπωση?
Παράθεση από: talkinghead στις Νοεμβρίου 18, 2010, 10:55:31 pmΠαράθεση από: lisaspenser στις Νοεμβρίου 18, 2010, 10:39:58 pmΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΣΠΙΤΕΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...Kαλά αυτό το όλοι μην το λες. Σήμερα που το έλεγα στην συνάδελφο μου ΠΕ05 μού έλεγε ότι αυτήν δεν απεργεί ποτέ και η άλλη ΠΕ05 δεν θα απεργήσει για να μην φορτωθεί η πρώτη τα παιδιά της δικής της τάξης.... ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δεν θέλω να πω τίποτα για τον κλάδο ΠΕ05. Απλά έτυχαν οι συγκεκριμμένες.Συνάδελφε/σσα, ακριβώς πριν δώσεις την απάντηση που παράθεσα είχα απαντήσει πως απεργούμε και μάλιστα επίτηδες έβαλα τον κλάδο μου μήπως και δώσω κι εγώ παράδειγμα και έρθουν έτσι κι άλλοι στην απεργία. Γιατί δε το πήρες ως θετικό αλλά το αγνόησες κι έδωσες έμφαση στις 2-3 «κακές» συναδέλφους που λένε ότι δε θα απεργήσουν και δε συμμετείχαν καν στο φόρουμ; Το λέω για να μην έχουμε κι άλλη διάσπαση στον κλάδο γενικά των εκπαιδευτικών, δεν είναι το θέμα μου οι πε05 ή όποιοι άλλοι, για να μην παρεξηγούμαι. Κι εγώ βλέπω διάφορες ειδικότητες και τώρα πχ τα έχω πάρει με κάποιους δασκάλους μόνιμους στα σχολεία που δουλεύω που δεν απεργούν και ντρέπομαι για λογαριασμό τους που λυπούνται αυτοί τα 50-7-
Παράθεση από: lisaspenser στις Νοεμβρίου 18, 2010, 10:39:58 pmΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΣΠΙΤΕΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...Kαλά αυτό το όλοι μην το λες. Σήμερα που το έλεγα στην συνάδελφο μου ΠΕ05 μού έλεγε ότι αυτήν δεν απεργεί ποτέ και η άλλη ΠΕ05 δεν θα απεργήσει για να μην φορτωθεί η πρώτη τα παιδιά της δικής της τάξης.... ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι δεν θέλω να πω τίποτα για τον κλάδο ΠΕ05. Απλά έτυχαν οι συγκεκριμμένες.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΣΠΙΤΕΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...
Ωρέ που πάμε;; Τι ναι αυτά τα άκυρα;;
Γειά σας. Είμαι αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου στην δευτεροβάθμια(Π.Ε 16.01). Με κάλεσαν να αναλάβω υπηρεσία στις 18/10. Θα ήθελα να κάνω τρεις ερωτήσεις.1) Πως μπορώ να μάθω αν είμαι με σύμβαση εσπα? Είναι μόνο στην πρωτοβάθμια οι συμβάσεις εσπα?2) Υπάρχει περίπτωση να πληρωθούμε ποτέ?3) Με κάλεσαν για επιμόρφωση(ευτυχώς στην ίδια πόλη!). Τι σχέση μπορεί να έχω με τους ΠΕ 3, 4, 6, 14, 17, 18 που θα συμμετέχουν στην ίδια επιμόρφωση με εμένα(στην ίδια τάξη τις ίδιες ώρες)?ευχαριστώ εκ των προτέρων...