0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας,εμένα μου είπαν απο τη Δίεύθυνση ότι οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ, είναι κανονικοί αναπληρωτές με όλα τα δικαιώματα απλά πληρώνονται με συνχρηματοδότηση μέσω ευρωπαϊκού ταμείου 70-30 η αναλογία. Έτσι δεν γνωρίζουν πότε θα μπεί ο πρώτος μισθός, αλλά απο εκεί και πέρα θα κυλούν τα πράγματα ομαλά.Ας είμαστε θετικοί...
γεια σας!ειμαι καινουργια στο φορουμ.θα ηθελα και εγω να κανω μια ερωτηση και θα παρακαλουσα να μου απαντησει καποιος που γνωριζει.ανηκω κι εγω στους αναπληρωτες εσπα και θα ηθελα αυριο να απεργησω.ξερετε αν θα επρεπε να εχουμε ενημερωσει απο παρασκευη για να μπορεσουμε να συμμετεχουμε στην απεργια?θα ηθελα εγκυρη απαντηση δεδομενου οτι ο διευθυντης μου ειναι αρκετα αυστηρος και δε θα ηθελα να δημιουργηθει θεμα...
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πανικοβαλλεστε τοσο φετος με το ΕΣΠΑ και τα ευρωπαικα προγραμματα, σας βεβαιωνω οτι οσοι παλαιοτερα δουλεψαμε στην ΠΔ , σαν τα προβατα υπογραψαμε τη συμβαση εργου γιατι παντα τετοια ειναι . κανονικα μετρησε η προυπηρεσια αλλα τα χρηματα τα πηραμε μετα απο ενα χρονο γιατι καποιοι μαγκες φαινεται στο ΥΠΕΠΘ αργουσαν να κανουν σωστα τη δουλεια τους .Ο πανικος σας ειναι αδικαιολογητος .. το προβλημα ξερετε ποιο ειναι και το εχετε χασει το θεμα? ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ , ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥς ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ... ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΛ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ..αυτο δεν εχετε πιασει σωστα .. μια καλουν ΕΣΠΑ μια καλουν αναπληρωτες ΣΤ' φαση ..εκει γινονται τα μαγειρεματα παιδια ....αλλα παλι αυτο ειναι θεμα επιλογης ..
Παράθεση από: vivi ΠΕ06 στις Νοεμβρίου 21, 2010, 09:19:52 pmγεια σας!ειμαι καινουργια στο φορουμ.θα ηθελα και εγω να κανω μια ερωτηση και θα παρακαλουσα να μου απαντησει καποιος που γνωριζει.ανηκω κι εγω στους αναπληρωτες εσπα και θα ηθελα αυριο να απεργησω.ξερετε αν θα επρεπε να εχουμε ενημερωσει απο παρασκευη για να μπορεσουμε να συμμετεχουμε στην απεργια?θα ηθελα εγκυρη απαντηση δεδομενου οτι ο διευθυντης μου ειναι αρκετα αυστηρος και δε θα ηθελα να δημιουργηθει θεμα...Πέρσυ και πρόπερσυ έπρεπε να τηλεφωνήσουμε για να ενημερώσουμε μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι για την προσευχή. Μάλιστα, πέρσυ έπαιρνα την προηγούμενη μέρα τηλέφωνο γιατί ήμουν σε δημοτικό και ήταν κρίμα τα παιδιά να έρχονται μόνο για τα αγγλικά και τελικά να μην κάνουν αφού η δασκάλα απεργούσε κι εκείνη.Φέτος, ενημέρωσα από την Παρασκευή γιατί έτσι μου είπαν ότι έπρεπε. Πάλι σε δημοτικό είμαι. Ίσως γι'αυτό.
Υπαρχει κανα νεο απο την απεργεια εγω εφυγα γυρω στις 2 και ακομα δνε υπηρχε τιποτα παρα μονο οτι για τις συμβασεις δεν φταιει το υπουργειο αλλα τα κατα τοπους πρωτοβαθμια γραφεια. Αν ειναι δυνατον λες και τα γραφεια αυτα ανηκουν στο υπουργειο αμυνας ή αγροτικης αναπτυξης και οχι στο παιδειας. Η χριστοφιλλοπουλου εριξε την ευθυνη αλλου αλλα πραγματικα ειναι η πιο γελεια επειχηρηματολογια εχω ακουσει.