0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και δηλαδη οταν μας παρουν τηλ απο τη διευθυνση να υπογραψουμε τι θα κανουμε τελικα?γινεται να μην υπογραψουμε?ως ποτε θα ειμαστε ξεκρεμαστοι?(ειμαι ΑΜΩ πε19 της τελευταιας φασης).
http://www.alfavita.gr/apodoxes/Misthodosia_Thomas_v40_2010.xls
καλυτερα δεν γινεται νομιζω?ετσι δεν ειναι?φανταζομαι ισχυει και για ΑΜω και για ΑΚΩ σωστα?
ΠαράθεσηΚαλά, δεν είπαν να μην συμπληρώσουμε τα παρουσιολόγια μέχρι να "διορθωθεί" η κατάσταση; Εσείς υπογράψατε;Ετσι μπραβο!!!!Μαλωσε τους...Ακους εκει να κανουν πραγματα που δεν θες εσυ...Μα καλα ποιος τους εδωσε το δικαιωμα???
Καλά, δεν είπαν να μην συμπληρώσουμε τα παρουσιολόγια μέχρι να "διορθωθεί" η κατάσταση; Εσείς υπογράψατε;
ΠαράθεσηΔεν υπογράφει κανένας αν πρώτα δεν επικοινωνήσει με το σύλλογό του και με τον εκπρόσωπο της ΔΟΕΣαν διαταγη ακουστηκε αυτο...
Δεν υπογράφει κανένας αν πρώτα δεν επικοινωνήσει με το σύλλογό του και με τον εκπρόσωπο της ΔΟΕ
Το 1498 που αναφέρθηκε παραπάνω θα ήταν σωστό για μόνιμο. Σε εμάς τα ακαθάριστα είναι περισσότερα λόγω του ΙΚΑ δημοσίου.
Στη σελίδα που υπολογίζει το μισθό και σύμφωνα με το μισθό νεοδιόριστου εκπαιδευτικού, τα μεικτά είναι περίπου 1839 ευρώ (για ΠΕ άγαμο πλήρους ωραρίου) και τα καθαρά περίπου 1200, κάτι περισσότερο από του νεοδιόριστου γιατί οι αναπληρωτές έχουν λιγότερες κρατήσεις.
ξερει κανεις αν για ΜΚ 17 πρεπει να κλεισουμε ακριβως 12 μηνες προυπηρεσια ή μετα το εξαμηνο πιανεται το ιδιο?
καλησπερα σε ολους!ειμαι κι εγω αναπληρωτρια εσπα κανονικου ωραριου με αναληψη υπηρεσιας 1\11.Ας μου απαντησει καποιος που γνωριζει γιατι δεν εχω καταλαβει.Απο τη στιγμη που η καινουρια ανακοινωση διευκρινιζει οτι οι αργιες συμπεριλαμβανονται τι τα θελουν τα παρουσιολογια?