0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panickos στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 05:18:11 pmΠαράθεση από: MissPE06 στις Δεκεμβρίου 07, 2010, 10:42:49 pmΠαράθεση από: spasiklaki στις Δεκεμβρίου 07, 2010, 10:37:32 pmΠαίζουν ρόλο τα επιδόματα τέκνων, οικογενειακή κατάσταση και η προϋπηρεσία που σου αλλάζει κλιμάκιο και σου ανεβάζει τις αποδοχές. Ok. Νόμιζα πως στη σύμβαση φαίνεται το βασικό ποσό που είναι κοινό για όλους και πως ο καθένας ανάλογα με τα εππλέον προσόντα του πληρώνεται μετά παραπάνω.Κι εγώ το ίδιο νόμιζα. Εμένα η σύμβασή μου λέει 1529,15 μικτά. Αυτό το ποσό δεν είναι κοινό για όλους; Νομίζω ότι μετά μπαίνουν τα επιδόματα.Το κοινό ποσό για όλους είναι 1458, κάτι ψιλά. Σ'εσένα συμπεριλαμβάνεται επίδομα γάμου ή παιδιού μήπως;
Παράθεση από: MissPE06 στις Δεκεμβρίου 07, 2010, 10:42:49 pmΠαράθεση από: spasiklaki στις Δεκεμβρίου 07, 2010, 10:37:32 pmΠαίζουν ρόλο τα επιδόματα τέκνων, οικογενειακή κατάσταση και η προϋπηρεσία που σου αλλάζει κλιμάκιο και σου ανεβάζει τις αποδοχές. Ok. Νόμιζα πως στη σύμβαση φαίνεται το βασικό ποσό που είναι κοινό για όλους και πως ο καθένας ανάλογα με τα εππλέον προσόντα του πληρώνεται μετά παραπάνω.Κι εγώ το ίδιο νόμιζα. Εμένα η σύμβασή μου λέει 1529,15 μικτά. Αυτό το ποσό δεν είναι κοινό για όλους; Νομίζω ότι μετά μπαίνουν τα επιδόματα.
Παράθεση από: spasiklaki στις Δεκεμβρίου 07, 2010, 10:37:32 pmΠαίζουν ρόλο τα επιδόματα τέκνων, οικογενειακή κατάσταση και η προϋπηρεσία που σου αλλάζει κλιμάκιο και σου ανεβάζει τις αποδοχές. Ok. Νόμιζα πως στη σύμβαση φαίνεται το βασικό ποσό που είναι κοινό για όλους και πως ο καθένας ανάλογα με τα εππλέον προσόντα του πληρώνεται μετά παραπάνω.
Παίζουν ρόλο τα επιδόματα τέκνων, οικογενειακή κατάσταση και η προϋπηρεσία που σου αλλάζει κλιμάκιο και σου ανεβάζει τις αποδοχές.
Παράθεση από: bellaspir στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 07:26:44 pmΠαράθεση από: panickos στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 05:18:11 pmΠαράθεση από: MissPE06 στις Δεκεμβρίου 07, 2010, 10:42:49 pmΠαράθεση από: spasiklaki στις Δεκεμβρίου 07, 2010, 10:37:32 pmΠαίζουν ρόλο τα επιδόματα τέκνων, οικογενειακή κατάσταση και η προϋπηρεσία που σου αλλάζει κλιμάκιο και σου ανεβάζει τις αποδοχές. Ok. Νόμιζα πως στη σύμβαση φαίνεται το βασικό ποσό που είναι κοινό για όλους και πως ο καθένας ανάλογα με τα εππλέον προσόντα του πληρώνεται μετά παραπάνω.Κι εγώ το ίδιο νόμιζα. Εμένα η σύμβασή μου λέει 1529,15 μικτά. Αυτό το ποσό δεν είναι κοινό για όλους; Νομίζω ότι μετά μπαίνουν τα επιδόματα.Το κοινό ποσό για όλους είναι 1458, κάτι ψιλά. Σ'εσένα συμπεριλαμβάνεται επίδομα γάμου ή παιδιού μήπως;Μάλλον. Έχω 2 παιδιά. Άρα στα μεικτά συμπεριλαμβάνονται και τα επιδόματα, έτσι;
πηγα σχολειο σημερα -ειμαι αναπληρωτρια και μου ειπε η διευθυντρια οτι ανεβηκα μισθολογικο κλιμακιο πηγα στο 17επειδη ειμαι ασχετη με αυτα...τι σημαινει αυτο? ξερει κανεις?
Παράθεση από: catwoman στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 07:57:31 pmπηγα σχολειο σημερα -ειμαι αναπληρωτρια και μου ειπε η διευθυντρια οτι ανεβηκα μισθολογικο κλιμακιο πηγα στο 17επειδη ειμαι ασχετη με αυτα...τι σημαινει αυτο? ξερει κανεις?Περισσότερα χρήματα!Φαίνεται ότι έχεις συμπληρώσει 12 μήνες (1 χρόνο) προϋπηρεσία