0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εν δυο , εν δυο, ...το άλλο βλέφαρο τώρα!!Σε ένα σχολείο που ήμουνα οι δάσκαλοι όλο πικοιλίες φέρνανε και μεζεδάκια...να τους δω να κάνουν γυμναστική αυτοί και ας μείνω αδιόριστη για πάντα!!Αλλά στο θέμα μας τώρα: Χριστουγεννιάτικη επίσχεση της ΔΟΕ ή απλήρωτη εργασία του Υπεπθ; Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη!Να κάνω επίσχεση μέσα στις διακοπές και κανείς να μη νοιαστεί ώσπου να με πληρώσει τους δυο μήνες που ήδη έχει προγραμματίσει η Αννα και έξω από την πόρτα; Ή να συνεχίσω να δουλεύω απλήρωτη και να δώσω τη χαρά στη ΔΟΕ να επιβεβαιώσει πόσο αυτή νοιάζεται για εμένα προκηρύσσοντας επίσχεση παραμονή Χριστουγέννων αλλά εγώ μαζοχίζομαι; Ωραία πράγματα!!
Σε μπερδεύουν επίτηδες (ώστε οι μισοί να κάνουν λάθος στο πως δηλώνεις τις περιοχές) ώστε να φύγουν κάποιοι από τη μέση. Φυσικά οι δικοί μας (αλλά και όσοι έτυχαν να είναι τη σωστή ώρα στο σωστό site ή μέρος) ήξεραν ακριβώς πως έπρεπε να γίνουν οι αιτήσεις.
Η ημερομηνία είναι κομμένη και ραμένη στα μέτρα της Διαμαντοπούλου και αφού η επίσχεση είναι ατομική διαδικασία γιατί δεν κανονίζουμε όλοι μαζί να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της μαζικότητάς μας και να την κάνουμε στις 9/1/11 με το που ανοίγουν τα σχολεία, ωστε να πληρωθούμε και τον Δεκέμβρη μαζί; Αφού η ΔΟΕ μας έχει δώσει το ΟΚ τί την ενοχλεί αν κάνω εγώ και όλος ο κλάδος μου επίσχεση στις 9/1; Πάντως να ξέρετε ότι πολύς κόσμος είναι δυσαρεστημένος με την επιλογή των Χριστουγέννων για επίσχεση και πολλοί είναι εκείνοι που θα ήταν πιο πρόθυμοι να προβούν σε επίσχεση στις 9/1. Μα πάρα πολλοί....πιο πολλοί απ'ότι φαντάζεται η ΔΟΕ...
Συνάδελφοι δεν είμαι αναπληρωτής ΕΣΠΑ. Φέτος δεν έχω προσληφθεί καθόλου.Αλλά, πιστεύω ότι δε στερείται δυναμικής η επίσχεση εργασίας μια εβδομάδα πριν κλείσουν τα σχολεία για διακοπές. Ακόμα κι αν μέσα στις διακοπές σας πληρώσουν τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη, ο νόμος λέει ότι για να σταματήσετε την επίσχεση δεν πρέπει να σας χρωστάνε τίποτα. Για να μη συνεχιστεί η επίσχεση εργασίας στις 10 Ιανουαρίου που θα ανοίξουν και πάλι τα σχολεία, πρέπει να σας έχουν πληρώσει και το Δεκέμβριο (λογικά και το δώρο Χριστουγέννων). Επιπρόσθετα, εσείς δε χάνετε κάτι επειδή θα πρέπει να σας καταβληθεί κανονικά ο μισθός ακόμα και για τον χρόνο που θα βρίσκεστε σε επίσχεση.
Η ΔΟΕ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΥΛΑ...........ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ??ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ?ΓΙΑΤΙ
Επίσης ας μην μας φοβερίζουν και μας κινδυνολογούν για δικαστήρια και καταχρηστικές επισχέσεις γιατί αν προσεύφευγε έστω και ένας και αποδείκνυε ότι με τα λεφτά του ΕΣΠΑ πληρώνουν πάγιες ανάγκες αντί να εφαρμόζουν καινοτομα προγράμματα θα βλέπαμε πόσα κονδυλάκια θα εξασφαλίσει η Αννούλα από τις
ΠαράθεσηΕπίσης ας μην μας φοβερίζουν και μας κινδυνολογούν για δικαστήρια και καταχρηστικές επισχέσεις γιατί αν προσεύφευγε έστω και ένας και αποδείκνυε ότι με τα λεφτά του ΕΣΠΑ πληρώνουν πάγιες ανάγκες αντί να εφαρμόζουν καινοτομα προγράμματα θα βλέπαμε πόσα κονδυλάκια θα εξασφαλίσει η Αννούλα από τις