0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nxatzi στις Ιανουαρίου 21, 2011, 05:46:16 pmΑν αρνηθω τι γινεται?ειμαι απο Σερρες κ με πηρανε Πειραια μειωμενου....Δεν σε ξανακαλούνε για φέτος. Αν ξανακάνεις το ίδιο λάθος (να δηλώσεις μειωμένου σε όλη την Ελλάδα) και του χρόνου τότε διαγράφεσαι για τα επόμενα 2 χρόνια
Αν αρνηθω τι γινεται?ειμαι απο Σερρες κ με πηρανε Πειραια μειωμενου....
Μαλιστα.......απλα εκανα τη βλακεια κ εβαλα 'τικ' στο κουτακι για τις λοιπες περιοχες...Κ φυσικα αν εβρισκα καποιον που ειναι απο εκεινα τα μερη κ τον πηραν εδω πανω δεν θα μπορουσαμε ν'αλλαξουμε ε????ειναι εξωπραγματικο το σεναριο........
Καλημέρα! Απο το σχολέιο που δουλεύω μου ζητούν να ξαναφτιάξω τα παρουσιολόγια Οκτωβρίου (όπου πρέπει να βάλω 0 ή αστερίσκο στην γιορτή της 28ης οκτωβρίου) και Δεκεμβρίου (όπου πρέπει να βάλω αστερίσκο με υποσημείωση στις ημέρες επίσχεσης και αργίες). Γιατί γίνεται αυτό ? Τί κάνουμε σε αυτή την περίπτωση ?Το έχουν ζητήσει και σε άλλους που ανήκουν στην Αβάθμια Γ Αθήνας ?
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΕΣΠΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ. ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΝΕΑ ΣΥΜ