0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Puma στις Νοεμβρίου 01, 2010, 03:01:21 pmΚι εγώ θα πρότεινα να μείνεις στη δουλειά σου. Κι εγώ αρχικά πίστευα ότι μετρούσαν τα μόρια και απογοητεύτηκα με το λάθος που έκανα στην αίτηση και έχασα την ευκαιρία να με καλέσουν. Ίσως είναι καλύτερα, όμως, γιατί και δουλειά έχω και είναι και καλά τα λεφτά. Προσωπικά, το κύριο ζόρι είναι ο συνδυασμός δουλειά και διδακτορικού, ενώ με τα σχολεία ήλπιζα να τα συνδυάσω μια χαρά.puma να ρωτησω κατι χωρις παρεξηγηση....κανεις διδακτορικο και σκεφτεσαι να πας μετα καθηγητης σε σχολειο;
Κι εγώ θα πρότεινα να μείνεις στη δουλειά σου. Κι εγώ αρχικά πίστευα ότι μετρούσαν τα μόρια και απογοητεύτηκα με το λάθος που έκανα στην αίτηση και έχασα την ευκαιρία να με καλέσουν. Ίσως είναι καλύτερα, όμως, γιατί και δουλειά έχω και είναι και καλά τα λεφτά. Προσωπικά, το κύριο ζόρι είναι ο συνδυασμός δουλειά και διδακτορικού, ενώ με τα σχολεία ήλπιζα να τα συνδυάσω μια χαρά.
Παράθεση από: yannakis στις Νοεμβρίου 03, 2010, 08:04:25 pmΠαράθεση από: Puma στις Νοεμβρίου 01, 2010, 03:01:21 pmΚι εγώ θα πρότεινα να μείνεις στη δουλειά σου. Κι εγώ αρχικά πίστευα ότι μετρούσαν τα μόρια και απογοητεύτηκα με το λάθος που έκανα στην αίτηση και έχασα την ευκαιρία να με καλέσουν. Ίσως είναι καλύτερα, όμως, γιατί και δουλειά έχω και είναι και καλά τα λεφτά. Προσωπικά, το κύριο ζόρι είναι ο συνδυασμός δουλειά και διδακτορικού, ενώ με τα σχολεία ήλπιζα να τα συνδυάσω μια χαρά.puma να ρωτησω κατι χωρις παρεξηγηση....κανεις διδακτορικο και σκεφτεσαι να πας μετα καθηγητης σε σχολειο;Απόλυτα λογική η ερώτησή σου... η αλήθεια είναι πως το διδακτορικό προέκυψε λίγο ξαφνικά, δεν ήταν στα σχέδιά μου. Απλά έγινε η πρόταση πριν λίγο καιρό, το σκέφτηκα και δέχτηκα. Θα μου πεις, το διδακτορικό το κάνεις κυρίως για να ακολουθήσεις ακαδημαϊκή καριέρα, οπότε πιθανόν να μην υπάρχει και λόγος να πας σε κάποιο σχολείο. Αν πάει καλά και καταφέρω να τα βγάλω πέρα, θα δω τι θα κάνω...
Παιδιά δεν ξέρω αν ισχύει αλλά τα δεδομένα ισως ν'αλλάζουν.Μου είπαν από την πρωτοβάθμια Σερρών ότι όποιος αρνείται θέση ΑΜΩ απο εδώ και πέρα θα βγαίνει και για τον επόμενο χρόνο από τους πίνακες,έτσι ζητάει λένε το ΕΣΠΑ κι έτσι τους είπανε να λένε από το υπουργείο!Πάντως θα συμφωνήσω με την exsofia γιατί πολλά ακούγονται και κάποια αλλάζουν.Λέτε για πληρωμές που καθυστερούν για δείτε τι γίνεται με τα δημόσια ΙΕΚ
παιδια σε περιπτωση που δεχτεις να πας αμω και στην συνεχεια παραιτηθεις υπαρχει καποια κυρωση?