0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνα με όσα ισχύουν μέχρι τώρα τα μόρια δε θα προσμετρηθούν στους πίνακες οι οποίοι έχουν κλειδώσει. Αν αρνηθείς βγαίνεις από τον πίνακ για φέτος και δε θα σε καλέσουν ξανά για το τρέχον σχολικό έτος.
Είναι σίγουρο ότι δεν θα μετρήσουν τα μόρια? Έχω περάσει την βάση στον τελευταίο ΑΣΕΠ. Αυτό παίζει σημασία μήπως στο αν μετρούν η΄όχι τα μόρια.
Παράθεση από: augp στις Οκτωβρίου 31, 2010, 11:00:31 pmΕίναι σίγουρο ότι δεν θα μετρήσουν τα μόρια? Έχω περάσει την βάση στον τελευταίο ΑΣΕΠ. Αυτό παίζει σημασία μήπως στο αν μετρούν η΄όχι τα μόρια.
Μείνε καλύτερα στη δουλειά που έχεις, δεν αξίζει τον κόπο... Τα μόρια που θα σε προσμετρηθουν αφού γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ θα είναι ελάχιστα, ήτοι για 5 μήνες προϋπηρεσίας θα πάρεις 0,5 μόρια επιπλέον. Αν αρνηθείς, δεν θα σε ξανακαλέσουν για φέτος. Αν αρνηθείς και του χρόνου τότε διαγράφεσαι για τα επόμενα 2 χρόνια από τον πίνακα αναπληρωτών
Κι εγώ θα πρότεινα να μείνεις στη δουλειά σου. Κι εγώ αρχικά πίστευα ότι μετρούσαν τα μόρια και απογοητεύτηκα με το λάθος που έκανα στην αίτηση και έχασα την ευκαιρία να με καλέσουν. Ίσως είναι καλύτερα, όμως, γιατί και δουλειά έχω και είναι και καλά τα λεφτά. Προσωπικά, το κύριο ζόρι είναι ο συνδυασμός δουλειά και διδακτορικού, ενώ με τα σχολεία ήλπιζα να τα συνδυάσω μια χαρά.
Το καινουριο το ακουσατε; Θα πληρωνόμαστε αναλογικά αλλά με το μισθό του νεοδιοριζομενου 958