0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κορίτσια ήθελα τη γνώμη σας για κάτι. Ύστερα από συνέντευξη σε παιδικό σταθμό στην περιοχή μου, μου απάντησαν σήμερα ότι θέλουν να με πάρουν αλλά ανησυχούν μήπως με καλέσουν αναπληρώτρια σε επόμενη φάση και τους αφήσω στη μέση της χρονιάς. Είμαι τρίτεκνη αλλά έχω περίπου άλλες 10-12 τρίτεκνες πάνω μου με περισσότερα μόρια από τα δικά μου. Δεν θέλω να ξεκινήσω με ένα τμήμα και κα να αναγκαστώ να φύγω μετά, αλλά από την άλλη αν δεν με καλέσουν θα έχω χάσει μια καλή ευκαιρία να απασχοληθώ κάπου για φέτος. Καμιά γνώμη ή συμβουλή;
Παράθεση από: NITSA1 στις Νοεμβρίου 20, 2010, 02:45:18 amΚορίτσια ήθελα τη γνώμη σας για κάτι. Ύστερα από συνέντευξη σε παιδικό σταθμό στην περιοχή μου, μου απάντησαν σήμερα ότι θέλουν να με πάρουν αλλά ανησυχούν μήπως με καλέσουν αναπληρώτρια σε επόμενη φάση και τους αφήσω στη μέση της χρονιάς. Είμαι τρίτεκνη αλλά έχω περίπου άλλες 10-12 τρίτεκνες πάνω μου με περισσότερα μόρια από τα δικά μου. Δεν θέλω να ξεκινήσω με ένα τμήμα και κα να αναγκαστώ να φύγω μετά, αλλά από την άλλη αν δεν με καλέσουν θα έχω χάσει μια καλή ευκαιρία να απασχοληθώ κάπου για φέτος. Καμιά γνώμη ή συμβουλή;Για να λες για συνέντευξη NITSA1 μάλλον για ιδιωτικό παιδικό σταθμό μιλάς έτσι;Κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τα ιδιωτικά που, από τη μεριά μας οι νηπιαγωγοί ελπίζουμε ότι θα καλεστούμε, αλλά παράλληλα δεν μπορούμεκαι να μη δουλεύουμε και από την άλλη οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών την έχουν "πατήσει" πολλές φορές με νηπιαγωγούς που τους έχουν αφήσεικαι έφυγαν αναπληρωτές. Γνώμη μου, ότι καλύτερα ν' απέφευγες να μιλήσεις για το θέμα της αναπλήρωσης εκτός κι αν σε ρώτησαν. Επίσης, δε χρειάζεται να αναφέρεσαι σε λεπτομέρειες π.χ. για το ποιά είναι ακριβώς η σειρά σου στον πίνακα, πόσους έχεις ακόμα μπροστά σου, κτλ. Εγώ ότανδοκιμάστηκα σε ιδιωτικό είχα σκεφτεί, σε περίπτωση που με ρωτούσαν, ότι απλά θα έλεγα πως τα πράγματα φέτος έχουν αλλάξει, κανείς δε γνωρίζει τις αλλαγές που θα έρθουν και ότι δεν έχω (πολλές) ελπίδες για αναπλήρωση. Πραγματικά, αν ξέραμε κι εμείς σίγουρα ότι θα καλεστουμε θα μπορούσαμενα είμαστε πιο ειλικρινείς!
Κορίτσια, διαβάστε κάτι σοκαριστικό που...αν ισχύει θα είναι τελείως εναντίον του κλάδου μας:http://www.alfavita.gr/artro.php?id=14857