*

Αποστολέας Θέμα: ΣΤ' Φάση  (Αναγνώστηκε 21964 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: ΣΤ' ΦΑΣΗ
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 01:29:54 pm »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ  Πριν σας καληνυχτήσω να σας δώσ μια ενδιαφέρουσα είδηση: Από τους 17 δασκάλους που διορίστηκαν στη γενική αγωγή στο Ηράκλειο, παρουσιάστηκαν μόνο οι 9. κάτι παρόμοιο έγινε και με τους νηπιαγωγούς. Περιμένουμε καταγραφή των κενών, που θα πρέπει να είναι αρκετά, ανά την Ελλάδα! (Πιστεύω να σας έφτιαξα το Σαββατοκύριακο...)! Καληνύχτα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:41:50 »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 10:06:03 pm »
Κορίτσια ήθελα τη γνώμη σας για κάτι. Ύστερα από συνέντευξη σε παιδικό σταθμό στην περιοχή μου, μου απάντησαν σήμερα ότι θέλουν να με πάρουν αλλά ανησυχούν μήπως με καλέσουν αναπληρώτρια σε επόμενη φάση και τους αφήσω στη μέση της χρονιάς. Είμαι τρίτεκνη αλλά έχω περίπου άλλες 10-12 τρίτεκνες πάνω μου με περισσότερα μόρια από τα δικά μου. Δεν θέλω να ξεκινήσω με ένα τμήμα και κα να αναγκαστώ να φύγω μετά, αλλά από την άλλη αν δεν με καλέσουν θα έχω χάσει μια καλή ευκαιρία να απασχοληθώ κάπου για φέτος. Καμιά γνώμη ή συμβουλή;

Για να λες για συνέντευξη NITSA1 μάλλον για ιδιωτικό παιδικό σταθμό μιλάς έτσι;
Κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τα ιδιωτικά που, από τη μεριά μας οι νηπιαγωγοί ελπίζουμε ότι θα καλεστούμε, αλλά παράλληλα δεν μπορούμε
και να μη δουλεύουμε και από την άλλη οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών την έχουν "πατήσει" πολλές φορές με νηπιαγωγούς που τους έχουν αφήσει
και έφυγαν αναπληρωτές. Γνώμη μου, ότι καλύτερα ν' απέφευγες να μιλήσεις για το θέμα της αναπλήρωσης εκτός κι αν σε ρώτησαν. Επίσης, δε
χρειάζεται να αναφέρεσαι σε λεπτομέρειες π.χ. για το ποιά είναι ακριβώς η σειρά σου στον πίνακα, πόσους έχεις ακόμα μπροστά σου, κτλ. Εγώ όταν
δοκιμάστηκα σε ιδιωτικό είχα σκεφτεί, σε περίπτωση που με ρωτούσαν, ότι απλά θα έλεγα πως τα πράγματα φέτος έχουν αλλάξει, κανείς δε γνωρίζει
τις αλλαγές που θα έρθουν και ότι δεν έχω (πολλές) ελπίδες για αναπλήρωση. Πραγματικά, αν ξέραμε κι εμείς σίγουρα ότι θα καλεστουμε θα μπορούσαμε
να είμαστε πιο ειλικρινείς!

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 20, 2010, 10:19:41 pm από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 11:56:54 pm »
Κορίτσια, διαβάστε κάτι σοκαριστικό που...αν ισχύει θα είναι τελείως εναντίον του κλάδου μας:

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=14857
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2010, 01:26:03 am από jioannio »

Αποσυνδεδεμένος NITSA1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 21, 2010, 02:46:56 am »
Κορίτσια ήθελα τη γνώμη σας για κάτι. Ύστερα από συνέντευξη σε παιδικό σταθμό στην περιοχή μου, μου απάντησαν σήμερα ότι θέλουν να με πάρουν αλλά ανησυχούν μήπως με καλέσουν αναπληρώτρια σε επόμενη φάση και τους αφήσω στη μέση της χρονιάς. Είμαι τρίτεκνη αλλά έχω περίπου άλλες 10-12 τρίτεκνες πάνω μου με περισσότερα μόρια από τα δικά μου. Δεν θέλω να ξεκινήσω με ένα τμήμα και κα να αναγκαστώ να φύγω μετά, αλλά από την άλλη αν δεν με καλέσουν θα έχω χάσει μια καλή ευκαιρία να απασχοληθώ κάπου για φέτος. Καμιά γνώμη ή συμβουλή;

Για να λες για συνέντευξη NITSA1 μάλλον για ιδιωτικό παιδικό σταθμό μιλάς έτσι;
Κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τα ιδιωτικά που, από τη μεριά μας οι νηπιαγωγοί ελπίζουμε ότι θα καλεστούμε, αλλά παράλληλα δεν μπορούμε
και να μη δουλεύουμε και από την άλλη οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών την έχουν "πατήσει" πολλές φορές με νηπιαγωγούς που τους έχουν αφήσει
και έφυγαν αναπληρωτές. Γνώμη μου, ότι καλύτερα ν' απέφευγες να μιλήσεις για το θέμα της αναπλήρωσης εκτός κι αν σε ρώτησαν. Επίσης, δε
χρειάζεται να αναφέρεσαι σε λεπτομέρειες π.χ. για το ποιά είναι ακριβώς η σειρά σου στον πίνακα, πόσους έχεις ακόμα μπροστά σου, κτλ. Εγώ όταν
δοκιμάστηκα σε ιδιωτικό είχα σκεφτεί, σε περίπτωση που με ρωτούσαν, ότι απλά θα έλεγα πως τα πράγματα φέτος έχουν αλλάξει, κανείς δε γνωρίζει
τις αλλαγές που θα έρθουν και ότι δεν έχω (πολλές) ελπίδες για αναπλήρωση. Πραγματικά, αν ξέραμε κι εμείς σίγουρα ότι θα καλεστουμε θα μπορούσαμε
να είμαστε πιο ειλικρινείς!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:41:50 »

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 21, 2010, 11:17:53 am »
Κορίτσια, διαβάστε κάτι σοκαριστικό που...αν ισχύει θα είναι τελείως εναντίον του κλάδου μας:

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=14857

πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πραγματα???

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 23, 2010, 02:46:08 pm »
μπορουν να γινουν ακομη χειροτερα τα πραγματα αν η χωρα μας τελικα πτωχευση  τι να πω βρε κοριτσια ??? ??? χασανε και τα αυγα και τα πασχαλια που λεει και ο λαος μας   και μαζι με αυτους και εμεις

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 02:24:20 pm »
#
Κύριε Καψαλάκη οι μόνιμοι διορισμοί των ΠΕ71 και ΠΕ61 επηρεάζουν αυτούς των ΠΕ70 και ΠΕ
#
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Όχι. Είναι θέσεις που ανήκουν κατ΄ αποκλειστικότητα στην ειδική αγωγή χρόνια τώρα. και είναι και άλλες πολλές που δεν δόθηκαν ακόμη...

οπότε κορίτσια μην αγχώνεστε άδικα. τι θα κάνει πια? θα κλείσει τα σχολεία? η ελλάδα είχε σχολεία ακόμα και όταν βρισκόταν σε πόλεμο. το πολύ πολύ να μας κόψουν τους μισθούς στη μέση όπως θα γίνει σε πολλούς τομείς του δημοσίου κατα τη γνώμη μου. θα σου λέει με 500 ευτώ πας στη Κρήτη καλώς.. αν δεν πας εσύ θα πάει αλλος. :-X
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος irini123

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 06:03:45 pm »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλησπέρα... καλησπέρα!!! Να ταράξω λίγο τα νερά; Να τα ταράξω... Λοιπόν
αρχές τις επόμενης εβδομάδας (πιθανόν και τη Δευτέρα) περιμένουμε
κάποιους διορισμούς δασκάλων και νηπιαγωγών! Δεν γνωρίζω αριθμό... Μη με
ρωτήσετε, γιατί αλήθεια δεν ξέρω! Πιστεύω ότι σας έκανα ένα καλό δώρο
για ένα καλύτερο Σαββατοκύριακο. Αν κα...ι νομίζω ότι σας άγχωσα λίγο!

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 06:39:19 pm »
irini μου ασε!!!!το ειδα κ εγω!!τι ηταν κ αυτο το ξαφνικο για εμας?δεν περιμενα τοσο συντομα φαση!μετα τα χριστουγεννα πιστευα οτι θα δουμε φως....ποσα ατομα να παρουν αραγε....??αντε να δουμε!! :-\ :-\
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος ΣΤΕΛΛΑ79

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 07:19:25 pm »
ρε κοριτσια κενα σε κερκυρα η γιαννενα θα δωσει για αναπληρωτες;

Αποσυνδεδεμένος ΄Αρτεμις

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 09:22:51 pm »
Καλησπέρα Κέρκυρα εχει γύρω στα 7 κενα και στις τελευταίες φάσεις που πήρε δεν παρουσιαστηκαν ΠΕ 60 οπότε φαντάζομαι οτι θα πάρει..εύχομαι καλα νέα για όλους σας

Αποσυνδεδεμένος NITSA1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 26, 2010, 11:19:48 pm »
Καλησπέρα κορίτσια. Γνωρίζει καμιά για κενά στην Α Ανατολική Αττική;

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 27, 2010, 06:47:31 pm »
Καλησπέρα!Είμαι ανατολ.αττική και έστειλαν ενημερωτικό που αναφέρει ότι έχουμε 2 κενά αν θυμάμαι καλά σε λαύριο και κορωπί.

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 28, 2010, 11:57:15 am »
ένα κενό ε' θεσσαλονίκης παρακαλώ για μένα... μόνο ένα θέλω :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)