0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα. οσες φορες και αν πηρα τηλεφωνο στο υπουργειο - κι οχι μονο εγω - μου ειπαν κατηγορηματικα οτι οι νεοδιοριστοι με κανενα τροπο δεν αποσπωνται... εσεις εχετε αλλες πληροφοριες;
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ζητάω να πάω στο σπίτι μου αλλά στο κάθε παλιοχώρι που υπηρετεί ο άντρας μου. Αυτό σημαίνει συνυπηρέτηση. Κι αυτό το ορίζει νόμος του κράτους. Όσον αφορά τις κλάψες που λες, μόλις παντρευτείς τον στρατιωτικό, θα καταλάβεις τι σου λέω. Κι εγώ τα ίδια έλεγα πριν παντρευτώ αλλά τώρα είναι πολύ διαφορετικά.
κολλάς στις λέξεις για να βγάλεις το αποτέλεσμα που θες!! την απόσπαση τη δικαιούμαστε σύμφωνα με το νόμο. Από κει και πέρα ό,τι και να λέμε είναι αδιάφορο. Αν νομίζεις ότι το να ζητάς ό,τι δικαιούσαι από το νόμο είναι κλάψα, τότε τι να σου πω; το δικαίωμα στη συνυπηρέτηση είναι κατοχυρωμένο εδώ και χρόνια. Ναι, από την αρχή της "καριέρας" μου ήξερα για τις μετακινήσεις, αλλά ΟΜΩΣ ήξερα και για την συνυπηρέτηση.
καλησπέρα συνάδελφοι! εγώ, ως νεοδιόριστη, όχι μόνο υπέβαλα αίτηση απόσπασης αλλά μου είπαν από την πρωτοβάθμια ότι εμείς που είμαστε σύζυγοι ενστόλων και όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας θα την πάρουμε. Οι υπόλοιποι μάλλον όχι.... Σε ερώτηση που έκανα στο υπουργείο μου είπαν ότι δε ξέρουν... δε μου απάντησαν ναι ή όχι κατηγορηματικά.
Μs άμα είχες παιδιά θα καταλάβαινες ότι δεν είναι κλάψες να είσαι μακριά από την οικογένειά σου. Και σαφώς σε κανέναν δεν αρέσει αλλά θα σφίξουμε τα δόντια και θα το ανεχτούμε! Κι όλοι οι συνάδελφοι που άφησαν πίσω παιδιά και οικογένειες αλλά και άλλοι άλλων ειδικοτήτων δε νομίζω να έμεναν χρόνια μακριά από τις οικογένειές του και να το υπέμεναν αγόγγυστα σαν οσιομάρτυρες! Άνθρωποι είμαστε δεν είμαστε ρομποτάκια για να κάνουμε ότι μας λένε χωρίς παράπονα και κουβέντες!