0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καινουργια ιδεα!πιεση μεχρι να μας βαρεθουν!καντε αυριο τηλεφωνα στο πολιτικο γραφειο της αννουλας!το τηλ υπαρχει στον τηλ καταλογο της σελ του υπουργειου. να καταλαβουν οτι τουλαχιστν αντιδρουμε!δεν ειμαστε αβουλα οντα!
Μόλις μου είπαν από το τμήμα των αποσπάσεων πως την επόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει το ΚΥΣΔΕ για τους νεοδιόριστους. Θα τους διαβιβάσουν, είπε η κυρία, όλες τις αιτήσεις αλλά δεν ήξερε να μου πει αν θα τις εξετάσουν όλες ή μόνο κάποιες απ' αυτές. Πιέστε όσο και όπως μπορείτε να τις δουν ΟΛΕΣ.
Παράθεση από: za.vicky στις Οκτωβρίου 05, 2010, 01:25:28 pmΜόλις μου είπαν από το τμήμα των αποσπάσεων πως την επόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει το ΚΥΣΔΕ για τους νεοδιόριστους. Θα τους διαβιβάσουν, είπε η κυρία, όλες τις αιτήσεις αλλά δεν ήξερε να μου πει αν θα τις εξετάσουν όλες ή μόνο κάποιες απ' αυτές. Πιέστε όσο και όπως μπορείτε να τις δουν ΟΛΕΣ. για ποιο λογο να μην τις εξετασουν ολες??με ποιο κριτηριο??
Δλδ, για να καταλάβω, η τριετία δεν ισχύει για τους νεοδιόριστους που θα αποσπαστούν?