0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ύστερα από περιήγηση στο φόρουμ, αποφάσισα να ανοίξω νέο θέμα αφού έτσι και αλλιώς ό,τι ίσχυε δεν ισχύει ακόμα μετά βεβαιότητος...Έχω αρκετές απορίες για τον τρόπο λειτουργίας τους. Θα παρακαλούσα τους συναδέλφους που δούλεψαν σε αυτά τουλάχιστον το 2009-10 είτε ως ωρομίσθιοι είτε ως μόνιμοι να με βοηθήσουν να τις λύσω:1.οι περισσότερες ώρες που μπορεί να πάρει 1 ωρομίσθιος είναι οι 11; Με projects ή χωρίς; Και τι ακριβώς είναι αυτά; Τι απαιτούν πρακτικά από τον ωρομίσθιο, να δουλεύει παραπάνω για την ψυχή της μάνας του και με τρελή χαρά;2.υποχρεούται να είναι παρών περισσότερες ώρες από όσες αμείβεται; 3.κάθε πότε πληρώνεται και με πόσο την ώρα;4.ποιο είναι το πλαίσιο εργασίας, συνεργάζεται στενά με όλους τους άλλους συναδέλφους σε διαθεματικές δραστηριότητες; υπάρχουν περιθώρια πρωτοβουλίας του εκπαιδευτικού;Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Αν καποιος δουλευει ως ωρομισθιος σε ΣΔΕ και τον καλεσουν αναπληρωτη απο την δευτεροβαθμια θα πρεπει να επιλέξει μια απο τις δυο θέσεις για να εργαστει ή μπορει να ειναι ταυτοχρονα και στις 2? Σιγουρα καποιος δεν μπορει να δουλευει σε δυο δομες του ιδεκε, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση τί γινεται? Εχω ξαναδει στο φορουμ τη συγκεκριμενη ερωτηση αλλα χωρις να εχει απαντηθει.
ολα?
μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται κάποιος να διδάσκει δυο γραμματισμούς είτε να διδάσκει σε δυο παραρτήματα σχολείου δεύτερης ευκαιρίας ;;;
1 γραμματισμο και σε 1 σχολειο. οι ωρες φετος θα ειναι 11+1 συλλογος. αυριο τριτη θα βγουν λιστες στο διαυγεια. οι επιτροπες εχουν σχεδον τελειωσει με τους φακελους απο την παρασκευη.Παράθεση από: smaranda στις Νοεμβρίου 15, 2010, 10:25:04 pmμήπως ξέρει κανείς αν γίνεται κάποιος να διδάσκει δυο γραμματισμούς είτε να διδάσκει σε δυο παραρτήματα σχολείου δεύτερης ευκαιρίας ;;;
συναδελφοι καλημερα. αρχισαν να καλουν απο τα σδε! μου μου τηλεφωνησαν πρωι πρωι να παρουσιαστω στο σχολειο, σημερα. Αττικη. καλη αρχη σε ολους!