0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας. Με ειδοποιησαν σημερα οτι με παιρνουν ΑΜΩ σε περιοχη 2.5 ωρες μακρια απο τον τοπο κατοικιας μου. Μου ειπαν οτι θα ειμαι σε 3-4 ολοημερα σχολεια, με 14 ωρες συνολο.Πειτε γνωμες ρε παιδια αν αξιζει να τρεχω σαν το
Γιατί δήλωσες για ΑΜΩ περιοχή στην οποία θα δυσκολευόσουν να πας;1) Εφόοσον είσαι αναπληρωτής θα έχεις τις προβλεπόμενες επιπτώσεις σε περίπτωση άρνησης, δηλαδή διαγράφεσαι από τον φετινό πίνακα.2) Οι πίνακες έχουν κλειδώσει από προυπηρεσία, οπότε και να δουλέψεις θα παραμείνεις στον πίνακα της μηδενικής.3) Δεν γνωρίζω.
3) τι εννοείς να βρεις μια ώρα; Να σου δώσουν μια ώρα παραπάνω για να "γίνεις" ΑΚΩ; Ο νόμος προβλέπει ότι έχεις προτεραιότητα, αν προκύψει κενό, να "πάρεις εσύ την ώρα (ή τις ώρες).Φυσικά πριν από εσένα μπορεί να έχουν προτεραιότητα προηγούμενοι ΑΜΩ...Αν ρωτάς πως θα μπορούσες να αποκτήσεις 1 ώρα προϋπηρεσία, ο τρόπος που λες (να πας σε ένα σχολείο και μετά να παραιτηθείς) είναι ένας τρόπος.
Φίλε "κορόιδο" από που έχεις την παιδαγωγική επάρκεια, αν επιτρέπετε ;
Παράθεση από: thymiaras στις Νοεμβρίου 18, 2010, 04:14:53 pmΦίλε "κορόιδο" από που έχεις την παιδαγωγική επάρκεια, αν επιτρέπετε ;Απο ασπαιτε. Γιατι?
Παράθεση από: Κοροιδο στις Νοεμβρίου 18, 2010, 04:28:00 pmΠαράθεση από: thymiaras στις Νοεμβρίου 18, 2010, 04:14:53 pmΦίλε "κορόιδο" από που έχεις την παιδαγωγική επάρκεια, αν επιτρέπετε ;Απο ασπαιτε. Γιατι?Διότι αν έχεις διαβάσει την προκήρυξη στην ΑΣΠΑΙΤΕ δικαιούνται να κάνουν τα χαρτιά τους οι έχοντες προϋπηρεσία!!!! Εσυ, τι ειδικότητα είσαι?
Παράθεση από: anneta στις Νοεμβρίου 19, 2010, 03:21:21 pmΠαράθεση από: Κοροιδο στις Νοεμβρίου 18, 2010, 04:28:00 pmΠαράθεση από: thymiaras στις Νοεμβρίου 18, 2010, 04:14:53 pmΦίλε "κορόιδο" από που έχεις την παιδαγωγική επάρκεια, αν επιτρέπετε ;Απο ασπαιτε. Γιατι?Διότι αν έχεις διαβάσει την προκήρυξη στην ΑΣΠΑΙΤΕ δικαιούνται να κάνουν τα χαρτιά τους οι έχοντες προϋπηρεσία!!!! Εσυ, τι ειδικότητα είσαι?anneta μήπως μπερδεύεσαι?
Μήπως μπερδεύεσαι με την προκήρυξη των αναπληρωτών για το ΕΠΠΑΙΚ που βγήκε κατά το Σεπτέμβριο. Η αρχική (Ιούνιος) για το ΕΠΠΑΙΚ, που τους αφορούσε όλους, δεν νομίζω να είχε τέτοιο περιορισμό...