*

Αποστολέας Θέμα: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί  (Αναγνώστηκε 145645 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jfk1976

  • Πλήρες μέλος
  • ***
  • Μηνύματα: 249
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #434 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 11:46:03 pm »
Είναι ξεφτίλα όντως να κόβουνε από όλους το ίδιο. Ρε αλήτες ίδιο είναι να κόψεις 100 ευρώ από έναν που παίρνει 1000 και να κόψεις 200 ευρώ από έναν που παίρνει 2000 ευρώ? Ο πρώτος πλησιάζει στο όριο της φτώχειας!
Είχα ακούσει ότι και καλά είναι αντισυνταγματικό να κόψουν από τον υψηλόμισθο παραπάνω!!
Αλήτες.

Μου αρέσει πως κλαίγονται αυτοί από τις ΔΕΚΟ που παίρνουν από 2500 μισθό και τώρα θα τους το κάνουν 2000!
Εγώ θα πανηγύριζα εαν έπαιρνα πάνω από 1500 ευρώ

Αυτοί όμως βρήκαν τρόπο τα λαμόγια να πάρουν όλα τα λεφτά που-και καλά-τους έκοψαν!!Κι ο λαός πεινάει....ξεφτίλες.Φτάσαμε να θεωρούμε άπιαστο όνειρο τα αυτονόητα,δηλαδή μια σταθερή δουλειά και να πληρωνόμαστε στην ώρα μας χωρίς να μας κλέβουν το μισθό και τα επιδόματα.Πώς θα ζήσει ο κόσμος αναρωτήθηκε κανείς......Μείωσαν αναπηρικές συντάξεις και εκοψαν το εκας από ανθρώπους που έπαιρναν 600 ευρώ σύνταξη και έφτασαν στα 480 και το ξέρω από δικό μου άνθρωπο..τι να πούμε από κει και πέρα.......
Και βγήκαν και είπαν οι ξεφτίλες πως θα περικόψουν τους γιγάντιους μισθούς στις ΔΕΚΟ και τελικά η περικοπή σ'αυτούς ήταν 10%....σε μισθούς που είναι άνω του 2χιλιαρου!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 4006
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • E-mail
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:46:48 »

Αποσυνδεδεμένος elefthe

  • Πλήρες μέλος
  • ***
  • Μηνύματα: 274
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #435 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 08:50:15 am »
Σε οικονομικότερη στέγη στη Φιλοθέη, με ενοίκιο μόλις... 5.000 ευρώ το μήνα μετακόμισε ο επικεφαλής του ΔΝΤ... 
   
 
στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα, μετά τον σάλο που ξέσπασε με το διαμέρισμα της Διονυσίου Αρεοπαγίτου των 9.100 ευρώ, σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα".
Ο κ. Τράα, μαζί με τη σύζυγό του Ζιμένα, άφησαν το διαμέρισμα που είχε θέα την Ακρόπολη μετά από την εντολή του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, σύμφωνα με την οποία "τα 9.100 ευρώ προκαλούν τους Έλληνες", θέτοντας ως όριο το ποσό των 2.500 χιλιάδων ευρώ.

Ο ολλανδός εκπρόσωπος του ΔΝΤ, φέρεται να εξήγησε στον προϊστάμενό του ότι με το "ταβάνι" αυτό δεν θα μπορούσε να βρει στην Αθήνα μία οικία που θα κάλυπτε τις ανάγκες του. Τι καλύπτει τον κ. Τράα; Το διαμέρισμα έχει συνολικό εμβαδόν 220 τ.μ. και περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, master bedroom, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, χώρο 25 τ.μ. με μίνι μπαρ και μπιλιάρδο, αλλά και ανεξάρτητο στούντιο για την οικιακή βοηθό.

Το ποσό ενοικίασης αφορά μόνο στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, ενώ ο κ. Τράα θα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης και του roof garden, που περιλαμβάνει και μπάρμπεκιου.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, αρνήθηκε να δώσει στοιχεία στην εφημερίδα, αφού οι ελεγκτές του ΔΝΤ επέβαλαν στον ιδιοκτήτη και το μεσιτικό γραφείο που μεσολάβησε να υπογράψουν σύμφωνο εχεμύθειας.
 

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

  • Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 858
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Lenazagor
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #436 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 09:12:29 am »
γνώριζει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα, αν σε ενδεχόμενη χρεοκωπία του κράτους το 2-3ο τρίμηνο του 2011, τι θα γίνει με τους διορισμούς;


Παραθέτουμε το αρχικό μήνυμα καθώς και τον τίτλο του θέματος ο οποίος είναι : "ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί", ως υπενθύμιση του ότι θα πρέπει η συζήτηση να προσανατολιστεί στον αντίκτυπο των γεγονότων πάνω στο κλάδο της παιδείας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

  • Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 8048
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #437 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 09:37:04 am »
σε ενδεχομενη πτωχευση του κρατους δεν θα εχει καν να πληρωσει τους μονιμους, διορισμους θα κανει?!!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 4006
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • E-mail
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:46:48 »

Αποσυνδεδεμένος mk75

  • Πλήρες μέλος
  • ***
  • Μηνύματα: 374
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #438 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 10:09:59 am »
σε ενδεχομενη πτωχευση του κρατους δεν θα εχει καν να πληρωσει τους μονιμους, διορισμους θα κανει?!!

Μα γιατι υπαρχει περιπτωση να γινουν περιπτωση να γινουν διορισμοι σε αυτο το κλιμα? Ειπαμε ΑΣΕΠ τελος και δημοσιο τελος .. τουλαχιστον για τα επομενα 5-10 χρονια.

Αποσυνδεδεμένος Landau

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 6022
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #439 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 11:44:29 am »

Μα γιατι υπαρχει περιπτωση να γινουν περιπτωση ...

Από το άγχος; :D

Επί του θέματος.. γιατί θεωρούμε δεδομένη την επίσημη πτώχευση και τη στάση πληρωμών κλπ κλπ;
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος m_rebel

  • Πλήρες μέλος
  • ***
  • Μηνύματα: 244
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #440 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 12:18:37 pm »
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&lid=4703

Στο MEGA όμως γιατί ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ;;;

Διορισμοί: Όλα εδώ πληρώνονται

του Δημήτρη Καμπουράκη

Τις επόμενες εκατό ( ; ) μέρες, υποτίθεται ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην σκληρότερη παρέμβαση που έγινε ποτέ για να αντιμετωπίσει τα θηριώδη ελλείμματα και την απερίγραπτη ανοργανωσιά τού στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Είμαι βέβαιος ότι ο Γιώργος Παπανδρέου βλαστημά την τύχη που έριξε σ’ αυτόν τον κλήρο να προχωρήσει στην επικείμενη σφαγή, οφείλει όμως να συνειδητοποιήσει ότι το σημερινό του «χρέος» αποτελεί ένα είδος εκδίκησης της ιστορίας.

Διότι τα τελευταία τριάντα χρόνια, ήταν πρωτίστως οι κυβερνήσεις τού ΠΑΣΟΚ που παραφούσκωσαν με προσωπικό τις δημόσιες υπηρεσίες και ειδικά τις «πολυτελείς» ΔΕΚΟ, οι οποίες σήμερα ξαπλώνουν στην κλίνη του Προκρούστη. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στα ποσοστά που παίρνει η ΠΑΣΚΕ σ’ όλους αυτούς τους οργανισμούς (μεταξύ 50% και 70%), για να καταλάβει τι είχε γίνει διαχρονικά. Εφ’ όσον λοιπόν το ΠΑΣΟΚ καρπώθηκε επί δεκαετίες τα πολιτικά οφέλη αυτών των διορισμών, αποτελεί πράξη στοιχειώδους ιστορικής δικαιοσύνης να εισπράξει τώρα και το πολιτικό κόστος τής κατεδάφισης αυτού του οικοδομήματος.

Για να είμαι ακριβοδίκαιος, πιστεύω ότι ο Καραμανλής έχει τεράστιες ευθύνες διότι επί των ημερών του ξεχείλισε το ποτήρι, χωρίς ο ίδιος να κάνει το παραμικρό για να το αντιμετωπίσει με τη εθνική ευθύνη που έπρεπε να έχει ένας σοβαρός Πρωθυπουργός. Παρέδωσε την εξουσία και κάθισε σε μια γωνιά για να παίξει το μπεγλέρι του, το οποίο τον συντροφεύει πλέον σ’ όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του. Όμως, από τη μέση που βρισκόταν το ποτήρι της εθνικής οικονομίας το 1974 του γέρο-Καραμανλή έως την υπερχείλιση του ανιψιού το 2009, το περισσότερο νερό το έριξαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Έχω προσωπική αντίληψη του γεγονότος ότι από το 1981 μέχρι και το 1996 τουλάχιστον, όποιο υψηλό ή μεσαίο «στέλεχος του Κινήματος» επέλεγε να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, θεωρούνταν τους υπόλοιπους χαζός ή ιδιόρρυθμος. Ήταν τόσο εύκολο να μπει κανείς σε μια καλή θέση του δημοσίου, τόσο επαρκείς οι αποδοχές από την πρώτη στιγμή και τόσο γρήγορη η ανέλιξη, που έμοιαζε με παλαβομάρα η επιλογή του σκληρού δρόμου μιας καριέρας εκτός κράτους. Ο διορισμός ήταν σχετικά απλή υπόθεση και καλά αμειβόμενες θέσεις υπήρχαν παντού. Ιδιαίτεροι υπουργών και γραμματέων, συνδικαλιστές, διευθυντές, προϊστάμενοι, μετακλητοί σε βουλευτές, κολλητοί κομματικών νομαρχών και δημάρχων, όλοι έβρισκαν τρόπο να διοριστούν μόνιμοι. Αλλά και όποιος έμπαινε σε μια απλή θέση του δημοσίου, κατ’ ευθείαν μεταφερόταν στις παραπάνω θέσεις για να πληρώνεται καλύτερα και να ασκεί τοπική ή κλαδική εξουσία.

Εκείνα τα χρόνια δημιουργήθηκε το σώμα των εργαζομένων στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, που αποτελεί σήμερα το σκληρό ΠΑΣΟΚ με το οποίο καλείται να συγκρουστεί ο Γ. Παπανδρέου. Είναι πράγματι σάρκα από τη σάρκα του κόμματος του. Αυτή η σάρκα τον στήριξε με πάθος και αυτήν καλείται τώρα ο πρωθυπουργός να ακρωτηριάσει. Το πιο δραματικό για τον Παπανδρέου είναι ότι αυτός ο σκληρός κομματικός μηχανισμός ήταν η αιχμή του προσωπικού του δόρατος στις εσωκομματικές εκλογές κόντρα στον

Αποσυνδεδεμένος spasiklaki

  • Έμπειρο μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 659
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #441 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 12:27:42 pm »
Ζούμε σε μια κατασκευασμένη πραγματικότητα. Μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που λένε τα τσιράκια των κέντρων εξουσίας, τα media. Η πτώχευση και η κρίση είναι τόσο υπαρκτά όσο και η ανάπτυξη που μας έλεγαν επί δεκαετίες ότι έχουμε. Πρόκειται απλά για ακόμη ένα τέχνασμα ανακατανομής του πλούτου υπέρ κάποιων που προφανώς δεν είμαστε εμείς.
Το μόνο που πιστεύω είναι αυτό που ζω δηλαδή η καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η ανορθολογική χρήση πόρων και ανθρώπινου δυναμικού, ο εκφοβισμός, η παραβίαση δημοκρατικών θεσμών ΜΟΝΟ για κάποιους ενώ κάποιοι άλλοι ωφελούνται και μαζεύουν όλο το χρήμα.
Αυτά ισχύσουν τόσο σε εθνικό όσο και υπερεθνικό επίπεδο. Γίνει δεν γίνει πτώχευση εμείς θα πτωχεύσουμε αν τα χάψουμε όλα αυτά που συμβαίνουν και δε βγούμε στους δρόμους να απαιτήσουμε νέο κοινωνικό συμβόλαιο και νέα τάξη πραγμάτων (όχι έτσι όπως την εννοούν αυτοί φυσικά).
Όταν ο μισθός του μόνιμου φτάσει να εξομοιωθεί με του ωρομίσθιου και πέσει στα 700ευρώ, όταν δεν θα υπάρχει κανείς πιο μόνιμος του μονίμως ελαστικά απασχολούμενου, όταν θα γίνουμε Γουατεμάλα, τότε θα καταλάβουμε ότι όταν ο κόσμος καιγόταν εμείς χτενιζόμασταν και ψηφίζαμε πολιτικάντηδες και δημοσιογραφίσκους για μια μεταθεσούλα, μια αποσπασούλα και ένα διορισμό των 500ευρώ.
Η πτώχευση ακόμη και αν δεν κηρυχτεί για όλους, για εμάς είναι ήδη εδώ. Δεν είναι κορόιδα να κάνουν στάση πληρωμών και να χάσουν τα λεφτά τους οι φίλοι τους οι επενδυτές, απλά θέλουν να καταλύσουν κάθε κεκτημένο δικαίωμα και να ξεπουλήσουν με το προσωπικό αζημείωτο τα πάντα. Είμαστε οικόπεδα φιλέτο και κάποιοι θέλουν να μας αγοράσουν κοψοχρονιά, αυτό είναι όλο.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 13, 2010, 12:32:23 pm από spasiklaki »
O  μεγαλύτερος δάσκαλος όλων των εποχών είχε μόνο 12 μαθητές και σε μένα βάζουν τουλάχιστον 25 στην τάξη!!

Αποσυνδεδεμένος Stelios

  • Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 3298
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #442 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 12:36:37 pm »
Λέτε να είμαστε η πρώτη χώρα που θα χρεωκοπήσει με οικουμενική κυβέρνηση ΕΕ-ΔΝΤ;

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

  • Έμπειρο μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 606
  • Φύλο: Άντρας
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #443 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 01:19:01 pm »
Να ξέρετε νδ και πασοκ είναι ένα και το αυτό. Σήμερα η νδ είπε : σαφώς και συναινούμε με την κυβέρνηση στο  1 πρόσληψη στις 5 αποχωρήσεις.



Ποιοί «'Ελληνες» θέλουν να πάρουμε την τέταρτη δόση από την τρόικα; 'Εχετε αναρωτηθεί καθόλου;

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 1272
  • Φύλο: Γυναίκα
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #444 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 02:37:12 pm »
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&lid=4703

Στο MEGA όμως γιατί ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ;;;

Διορισμοί: Όλα εδώ πληρώνονται

του Δημήτρη Καμπουράκη



φανταζομαι πως όλοι γνωριζουμε την απάντηση..τα κανάλια ειναι επιχειρήσεις κ οι δημοσιογράφοι υπαλληλοι που εκτελουν εντολές...οποιος δεν υπακουει σ αυτες ,παιρνει δρόμο..( δειτε απολύσεις Τελογλου). κ δεν ξέρω ποσοι απο εμάς θα ειχαν το θάρρος να το κάνουν αν ήμασταν στη θέση τους...πάλι καλά που κάπου γραφουν την αποψή τους έστω...τετοιες εποχες παντως ειναι που λεει κανεις: " ευτυχώς που υπαρχει κ ενημέρωση μέσω ιντερνετ"  ...εγώ προσωπικά θα ειχα μαυρα μεσάνυχτα..

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 1989
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #445 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 08:15:37 pm »
Ζούμε σε μια κατασκευασμένη πραγματικότητα. Μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που λένε τα τσιράκια των κέντρων εξουσίας, τα media. Η πτώχευση και η κρίση είναι τόσο υπαρκτά όσο και η ανάπτυξη που μας έλεγαν επί δεκαετίες ότι έχουμε. Πρόκειται απλά για ακόμη ένα τέχνασμα ανακατανομής του πλούτου υπέρ κάποιων που προφανώς δεν είμαστε εμείς.
Το μόνο που πιστεύω είναι αυτό που ζω δηλαδή η καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η ανορθολογική χρήση πόρων και ανθρώπινου δυναμικού, ο εκφοβισμός, η παραβίαση δημοκρατικών θεσμών ΜΟΝΟ για κάποιους ενώ κάποιοι άλλοι ωφελούνται και μαζεύουν όλο το χρήμα.
Αυτά ισχύσουν τόσο σε εθνικό όσο και υπερεθνικό επίπεδο. Γίνει δεν γίνει πτώχευση εμείς θα πτωχεύσουμε αν τα χάψουμε όλα αυτά που συμβαίνουν και δε βγούμε στους δρόμους να απαιτήσουμε νέο κοινωνικό συμβόλαιο και νέα τάξη πραγμάτων (όχι έτσι όπως την εννοούν αυτοί φυσικά).
Όταν ο μισθός του μόνιμου φτάσει να εξομοιωθεί με του ωρομίσθιου και πέσει στα 700ευρώ, όταν δεν θα υπάρχει κανείς πιο μόνιμος του μονίμως ελαστικά απασχολούμενου, όταν θα γίνουμε Γουατεμάλα, τότε θα καταλάβουμε ότι όταν ο κόσμος καιγόταν εμείς χτενιζόμασταν και ψηφίζαμε πολιτικάντηδες και δημοσιογραφίσκους για μια μεταθεσούλα, μια αποσπασούλα και ένα διορισμό των 500ευρώ.
Η πτώχευση ακόμη και αν δεν κηρυχτεί για όλους, για εμάς είναι ήδη εδώ. Δεν είναι κορόιδα να κάνουν στάση πληρωμών και να χάσουν τα λεφτά τους οι φίλοι τους οι επενδυτές, απλά θέλουν να καταλύσουν κάθε κεκτημένο δικαίωμα και να ξεπουλήσουν με το προσωπικό αζημείωτο τα πάντα. Είμαστε οικόπεδα φιλέτο και κάποιοι θέλουν να μας αγοράσουν κοψοχρονιά, αυτό είναι όλο.

Tι να πω...;; Εγώ σήμερα καθόμουν και εξηγούσα πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ ωρομισθία των 4ωρών και το εξηγούσα μισή ώρα με το ρολόι γιατί μου λέγανε "μα γιατί να μην την πάρεις...; Μπορεί αυτός ο μισός μήνας προυπηρεσίας που θα σου δώσει μια μέρα να είναι κρίσιμος για να διοριστείς..." ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Και μου τα έλεγε άτομο που έχει καθηγητικό πτυχίο,απλά δεν ασχολείται με το επάγγελμα και φυσικά δεν έχει περάσει διαδικασία ΑΣΕΠ να δει το παλουκάκι και τον εμπαιγμό...μου έφερε παράδειγμα την μάνα της που διορίστηκε κυνηγώντας μήνα-μήνα την προυπηρεσία...και βγήκα απ'τα ρούχα μου και της είπα νευριασμένη: "Κάτι τέτοια άτομα σαν την μάνα σου που δέχονταν τα ψίχουλα υποθάλψανε το δικό μας μέλλον και των παιδιών τους και πως εγώ δεν θέλω να έχω μερίδιο ευθύνης σε κάτι τέτοιο!!" 
Εγώ  το χω ξαναπεί πως ντρέπομαι για την μούφα μόρφωση κάποιων...γιατί μόρφωση που δεν συνοδεύεται από αντίληψη και αρχές και αυτοσεβασμό...δεν είναι μόρφωση!!
Κάτι ήξερε ο ποιητής που έλεγε "κι αν δεν μπορείς την ζωή σου να την ζήσεις όπως θες...τούτο φρόντισε...μην την εξεφτελίζεις!"
Αλλά μπορούμε να το αντιληφθούμε αυτό...;;;!!! Πολύ αμφιβάλλω πλέον!!
Αλλά ΠΡΕΠΕΙ να το αντιληφθούμε...ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΥ!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Selanik

  • Πλήρες μέλος
  • ***
  • Μηνύματα: 274
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #446 στις: Δεκεμβρίου 13, 2010, 10:33:15 pm »
Εγώ  το χω ξαναπεί πως ντρέπομαι για την μούφα μόρφωση κάποιων...γιατί μόρφωση που δεν συνοδεύεται από αντίληψη και αρχές και αυτοσεβασμό...δεν είναι μόρφωση!!
Κάτι ήξερε ο ποιητής που έλεγε "κι αν δεν μπορείς την ζωή σου να την ζήσεις όπως θες...τούτο φρόντισε...μην την εξεφτελίζεις!"
Αλλά μπορούμε να το αντιληφθούμε αυτό...;;;!!! Πολύ αμφιβάλλω πλέον!!
Αλλά ΠΡΕΠΕΙ να το αντιληφθούμε...ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΥ!!

++++
Αυτό πρέπει να είναι το αυριανό, μία μέρα πριν την απεργία, μάθημα για τους μαθητές μας. Έτσι θα τους εξηγήσω γιατί την Τετάρτη ΔΕ θα είμαι στο σχολείο αλλά στο δρόμο.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 11732
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Απ: ενδεχόμενη πτώχευση του κράτους και διορισμοί
« Απάντηση #447 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 12:25:58 am »
Μπράβο ΛΩΡΑ... Μακάρι να το καταλάβαιναν όλοι οι συνάδελφοι αυτό. Ιδιαίτερα οι συνάδελφοι ΠΕ05 και ΠΕ07 θα μπορούσαν να συνεννοηθούν για να μη δηλώσει κανένας από τον κλάδο τους ΑΜΩ για την επόμενη σχολική χρονιά. Αλλά που τέτοιος συντονισμός...  >:( :(

 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 9
Επισκέπτες: 594
Σύνολο: 603

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.05 δευτερόλεπτα. 32 ερωτήματα.