0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Δεκεμβρίου 12, 2010, 10:46:13 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 12, 2010, 10:38:36 pmΑυτοί όμως βρήκαν τρόπο τα λαμόγια να πάρουν όλα τα λεφτά που-και καλά-τους έκοψαν!!Κι ο λαός πεινάει....ξεφτίλες.Φτάσαμε να θεωρούμε άπιαστο όνειρο τα αυτονόητα,δηλαδή μια σταθερή δουλειά και να πληρωνόμαστε στην ώρα μας χωρίς να μας κλέβουν το μισθό και τα επιδόματα.Πώς θα ζήσει ο κόσμος αναρωτήθηκε κανείς......Μείωσαν αναπηρικές συντάξεις και εκοψαν το εκας από ανθρώπους που έπαιρναν 600 ευρώ σύνταξη και έφτασαν στα 480 και το ξέρω από δικό μου άνθρωπο..τι να πούμε από κει και πέρα.......Και βγήκαν και είπαν οι ξεφτίλες πως θα περικόψουν τους γιγάντιους μισθούς στις ΔΕΚΟ και τελικά η περικοπή σ'αυτούς ήταν 10%....σε μισθούς που είναι άνω του 2χιλιαρου!!!!
Παράθεση από: Lila_76 στις Δεκεμβρίου 12, 2010, 10:38:36 pmΑυτοί όμως βρήκαν τρόπο τα λαμόγια να πάρουν όλα τα λεφτά που-και καλά-τους έκοψαν!!Κι ο λαός πεινάει....ξεφτίλες.Φτάσαμε να θεωρούμε άπιαστο όνειρο τα αυτονόητα,δηλαδή μια σταθερή δουλειά και να πληρωνόμαστε στην ώρα μας χωρίς να μας κλέβουν το μισθό και τα επιδόματα.Πώς θα ζήσει ο κόσμος αναρωτήθηκε κανείς......Μείωσαν αναπηρικές συντάξεις και εκοψαν το εκας από ανθρώπους που έπαιρναν 600 ευρώ σύνταξη και έφτασαν στα 480 και το ξέρω από δικό μου άνθρωπο..τι να πούμε από κει και πέρα.......Και βγήκαν και είπαν οι ξεφτίλες πως θα περικόψουν τους γιγάντιους μισθούς στις ΔΕΚΟ και τελικά η περικοπή σ'αυτούς ήταν 10%....σε μισθούς που είναι άνω του 2χιλιαρου!!!!
Αυτοί όμως βρήκαν τρόπο τα λαμόγια να πάρουν όλα τα λεφτά που-και καλά-τους έκοψαν!!Κι ο λαός πεινάει....ξεφτίλες.Φτάσαμε να θεωρούμε άπιαστο όνειρο τα αυτονόητα,δηλαδή μια σταθερή δουλειά και να πληρωνόμαστε στην ώρα μας χωρίς να μας κλέβουν το μισθό και τα επιδόματα.Πώς θα ζήσει ο κόσμος αναρωτήθηκε κανείς......Μείωσαν αναπηρικές συντάξεις και εκοψαν το εκας από ανθρώπους που έπαιρναν 600 ευρώ σύνταξη και έφτασαν στα 480 και το ξέρω από δικό μου άνθρωπο..τι να πούμε από κει και πέρα.......
γνώριζει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα, αν σε ενδεχόμενη χρεοκωπία του κράτους το 2-3ο τρίμηνο του 2011, τι θα γίνει με τους διορισμούς;
σε ενδεχομενη πτωχευση του κρατους δεν θα εχει καν να πληρωσει τους μονιμους, διορισμους θα κανει?!!
Μα γιατι υπαρχει περιπτωση να γινουν περιπτωση ...
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&lid=4703Στο MEGA όμως γιατί ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ;;;Διορισμοί: Όλα εδώ πληρώνονταιτου Δημήτρη Καμπουράκη
Ζούμε σε μια κατασκευασμένη πραγματικότητα. Μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που λένε τα τσιράκια των κέντρων εξουσίας, τα media. Η πτώχευση και η κρίση είναι τόσο υπαρκτά όσο και η ανάπτυξη που μας έλεγαν επί δεκαετίες ότι έχουμε. Πρόκειται απλά για ακόμη ένα τέχνασμα ανακατανομής του πλούτου υπέρ κάποιων που προφανώς δεν είμαστε εμείς. Το μόνο που πιστεύω είναι αυτό που ζω δηλαδή η καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η ανορθολογική χρήση πόρων και ανθρώπινου δυναμικού, ο εκφοβισμός, η παραβίαση δημοκρατικών θεσμών ΜΟΝΟ για κάποιους ενώ κάποιοι άλλοι ωφελούνται και μαζεύουν όλο το χρήμα. Αυτά ισχύσουν τόσο σε εθνικό όσο και υπερεθνικό επίπεδο. Γίνει δεν γίνει πτώχευση εμείς θα πτωχεύσουμε αν τα χάψουμε όλα αυτά που συμβαίνουν και δε βγούμε στους δρόμους να απαιτήσουμε νέο κοινωνικό συμβόλαιο και νέα τάξη πραγμάτων (όχι έτσι όπως την εννοούν αυτοί φυσικά). Όταν ο μισθός του μόνιμου φτάσει να εξομοιωθεί με του ωρομίσθιου και πέσει στα 700ευρώ, όταν δεν θα υπάρχει κανείς πιο μόνιμος του μονίμως ελαστικά απασχολούμενου, όταν θα γίνουμε Γουατεμάλα, τότε θα καταλάβουμε ότι όταν ο κόσμος καιγόταν εμείς χτενιζόμασταν και ψηφίζαμε πολιτικάντηδες και δημοσιογραφίσκους για μια μεταθεσούλα, μια αποσπασούλα και ένα διορισμό των 500ευρώ. Η πτώχευση ακόμη και αν δεν κηρυχτεί για όλους, για εμάς είναι ήδη εδώ. Δεν είναι κορόιδα να κάνουν στάση πληρωμών και να χάσουν τα λεφτά τους οι φίλοι τους οι επενδυτές, απλά θέλουν να καταλύσουν κάθε κεκτημένο δικαίωμα και να ξεπουλήσουν με το προσωπικό αζημείωτο τα πάντα. Είμαστε οικόπεδα φιλέτο και κάποιοι θέλουν να μας αγοράσουν κοψοχρονιά, αυτό είναι όλο.
Εγώ το χω ξαναπεί πως ντρέπομαι για την μούφα μόρφωση κάποιων...γιατί μόρφωση που δεν συνοδεύεται από αντίληψη και αρχές και αυτοσεβασμό...δεν είναι μόρφωση!! Κάτι ήξερε ο ποιητής που έλεγε "κι αν δεν μπορείς την ζωή σου να την ζήσεις όπως θες...τούτο φρόντισε...μην την εξεφτελίζεις!"Αλλά μπορούμε να το αντιληφθούμε αυτό...;;;!!! Πολύ αμφιβάλλω πλέον!! Αλλά ΠΡΕΠΕΙ να το αντιληφθούμε...ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΥ!!