0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν υπάρχει κάπου εγκύκλιος ή έστω κάποια οδηγία από το ΥΠΕΠΘ ότι τα παιδιά που έρχονται στο νηπιαγωγείο υποχρεωτικά πρέπει να γνωρίζουν να πηγαίνουν τουαλέτα μόνα τους;Ποιές είναι οι προϋποθέσεις φοίτησης πέρα από το πιστοποιητικό γέννησης κτλ...;Επίσης..κάθε μέρα σερβίρω 18 κατσαρολάκια , στρώνω και ξεστρώνω 18 κρεβατάκια , δένω κορδόνια και δεν μου μένει καθόλου χρόνος για πρόγραμμα στο ολοήμερο. Υπάρχουν σε άλλα σχολεία τραπεζοκόμοι ή άλλο βοηθητικό προσωπικό όταν είναι πολλά τα παιδιά;
Αθάνατη Ελλαδάρα που οι μανάδες δεν λένε να καταλάβουν πως τα παιδιά μαθαίνουν...γι αυτό φτάνουν 18 χρονών και τους στρώνει το τραπέζι η μάνα ακόμη...όχι σε όλες τις οικογένειες...αλλά δυστυχώς απ'ό,τι β λέπω γύρω μου ακόμη σε πολλές!Ο θέιος μου έχει παντρευτεί Αγγλίδα...τα ξαδέρφια μου ξέραν από 4 χρονών να στρώνουν μόνα τους κρεβάτι και γενικά να αυτοεξυπηρετούνται...Να εξήγησετε στους γονιούς πως είναι παιδιά...όχι χαζά! Και πως ο ρόλος σας δεν είναι το ντάντεμα.... Με τρόπο φυσικά...
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 23, 2010, 11:14:54 pmΑθάνατη Ελλαδάρα που οι μανάδες δεν λένε να καταλάβουν πως τα παιδιά μαθαίνουν...γι αυτό φτάνουν 18 χρονών και τους στρώνει το τραπέζι η μάνα ακόμη...όχι σε όλες τις οικογένειες...αλλά δυστυχώς απ'ό,τι β λέπω γύρω μου ακόμη σε πολλές!Ο θέιος μου έχει παντρευτεί Αγγλίδα...τα ξαδέρφια μου ξέραν από 4 χρονών να στρώνουν μόνα τους κρεβάτι και γενικά να αυτοεξυπηρετούνται...Να εξήγησετε στους γονιούς πως είναι παιδιά...όχι χαζά! Και πως ο ρόλος σας δεν είναι το ντάντεμα.... Με τρόπο φυσικά... Πεστα Λώρα...Ειδικά οι αγορομάνες τα κάνουν μπούληδες τα παιδιά και μετά γίνονται...πεθερές και την πληρώνει η νύφη.....τη νύφη!!