0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ σε απεργία 24ωρη δεν συμμετέχω ξανά. 15 Δεκέμβίου είναι η τελευταία. Κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Για να πετύχουμε κάτι πρέπει και μείς να θυσιάσουμε κάτι. Με τις 24ώρες δίνουμε άλοθι στους εργατοπατέρες να λένε οτι κάνουν κάτι και στην πραγματικότητα περιμένουν μετά απο λίγα χρόνια υπουργοποίηση(Ραπτόπουλ..., Κανελλόπο..., Κουτρομάνηδ..., Πρωτόπαπ... και πολλοί άλλοι που ξεχνώ). Μόνο με απεργία διαρκείας μπορούμε να πετύχουμε κάτι.
Παράθεση από: Nickman στις Δεκεμβρίου 06, 2010, 04:55:13 pmΕγώ σε απεργία 24ωρη δεν συμμετέχω ξανά. 15 Δεκέμβίου είναι η τελευταία. Κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Για να πετύχουμε κάτι πρέπει και μείς να θυσιάσουμε κάτι. Με τις 24ώρες δίνουμε άλοθι στους εργατοπατέρες να λένε οτι κάνουν κάτι και στην πραγματικότητα περιμένουν μετά απο λίγα χρόνια υπουργοποίηση(Ραπτόπουλ..., Κανελλόπο..., Κουτρομάνηδ..., Πρωτόπαπ... και πολλοί άλλοι που ξεχνώ). Μόνο με απεργία διαρκείας μπορούμε να πετύχουμε κάτι.Άλλη μία και εδώ...Είναι η τελευταία απεργία - πυροτέχνημα που κάνω! Αισθάνομαι σαν το .... ..., ειδικά με τα αποτελέσμα των εκλογών (τόσο σε επίπεδο αιρετών - όσο και στον τοπικό σύλλογο).Μάλλον για την πλειοψηφία των συναδέλφων όλα βαίνουν καλώς και εγώ είμαι απλώς πολύ βλάκας για να το καταλάβω
Παράθεση από: kyra_daskala στις Δεκεμβρίου 06, 2010, 10:46:34 pmΠαράθεση από: Nickman στις Δεκεμβρίου 06, 2010, 04:55:13 pmΕγώ σε απεργία 24ωρη δεν συμμετέχω ξανά. 15 Δεκέμβίου είναι η τελευταία. Κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Για να πετύχουμε κάτι πρέπει και μείς να θυσιάσουμε κάτι. Με τις 24ώρες δίνουμε άλοθι στους εργατοπατέρες να λένε οτι κάνουν κάτι και στην πραγματικότητα περιμένουν μετά απο λίγα χρόνια υπουργοποίηση(Ραπτόπουλ..., Κανελλόπο..., Κουτρομάνηδ..., Πρωτόπαπ... και πολλοί άλλοι που ξεχνώ). Μόνο με απεργία διαρκείας μπορούμε να πετύχουμε κάτι.Άλλη μία και εδώ...Είναι η τελευταία απεργία - πυροτέχνημα που κάνω! Αισθάνομαι σαν το .... ..., ειδικά με τα αποτελέσμα των εκλογών (τόσο σε επίπεδο αιρετών - όσο και στον τοπικό σύλλογο).Μάλλον για την πλειοψηφία των συναδέλφων όλα βαίνουν καλώς και εγώ είμαι απλώς πολύ βλάκας για να το καταλάβω +φωνω και με τις δυο σας ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!