*

Αποστολέας Θέμα: Αναδιάρθρωση της εκπαίδευσης  (Αναγνώστηκε 24924 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αναδιάρθρωση της εκπαίδευσης
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 09:01:45 pm »
Δεν ξέρω,γενικά όμως είναι πολύ άσχημα τα πράγματα..Και συνάδελφοι αντί να καταλάβουν ότι η φωτιά δεν μπαίνει μόνο στο σπίτι του γείτονα,στρέφονται και εναντίον μας....Δεν μπορείς να κάθεσαι να συζητάς τα αυτονόητα και να τσακώνεσαι...Δεν έχει και νόημα πια.....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:28:50 »

Αποσυνδεδεμένος Nickman

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 09:03:47 pm »
Η μπάλα θα μας πάρει όλους μόνιμους αναπληρωτές και ωρομίσθιους. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν τι να πω. Όταν το καταλάβουν θα είναι αργά.....

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 09:07:32 pm »
Μα δεν το καταλαβαίνει κανένας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...Δυστυχώς αν ήμασταν μια γροθιά,ίσως είχαμε άλλη αντιμετώπιση ως κλάδος.....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος Nickman

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 09:09:02 pm »
Όταν κόψει το εξωδιδακτικό, όταν αυξήσει το ωράριο σε όλους όταν κλείσει σχολεία και βγαίνουμε στη διάθεση και μας κάνει γιο-γιο απο σχολείο σε σχολείο τότε θα καταλάβουν. Όταν οι διευθυντές με τις υπερεξουσίες που θα έχουν θα μπορούν να απολύουν τότε θα ξυπνήσουν...
Και κατά τα άλλα πρώτα ο μαθητής. Για να μην ξεχνιόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:28:50 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 09:33:05 pm »
Εδώ το έλεγα στη άλλη ότι θα μας κόψουν το επίδομα και έλεγε"αποκλείεται να το κάνει αυτό",οπότε φάνηκαν αμέσως οι πολιτικές που την εκφράζουν...Όταν σου έχουν κόψει ήδη πόσα λεφτά,έχει μείνει κόσμος άνεργος στην εκπαίδευση και όχι μόνο,έχουμε συμπτύξεις τμημάτων και σχολείων και βουίζει ο τόπος ότι θα κοπεί το εξωδιδακτικό κι εσύ λες"αποκλείεται",τι να συζητήσω εγώ μετά με αυτόν τον άνθρωπο που δεν βλέπει τι γίνεται επειδή δεν θέλει να δει:;;;

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 10:46:34 pm »
Εγώ σε απεργία 24ωρη δεν συμμετέχω ξανά. 15 Δεκέμβίου είναι η τελευταία. Κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Για να πετύχουμε κάτι πρέπει και μείς να θυσιάσουμε κάτι. Με τις 24ώρες δίνουμε άλοθι στους εργατοπατέρες να λένε οτι κάνουν κάτι και στην πραγματικότητα περιμένουν μετά απο λίγα χρόνια υπουργοποίηση(Ραπτόπουλ..., Κανελλόπο..., Κουτρομάνηδ..., Πρωτόπαπ... και πολλοί άλλοι που ξεχνώ). Μόνο με απεργία διαρκείας μπορούμε να πετύχουμε κάτι.

Άλλη μία και εδώ...
Είναι η τελευταία απεργία - πυροτέχνημα που κάνω! Αισθάνομαι σαν το .... :-X..., ειδικά με τα αποτελέσμα των εκλογών (τόσο σε επίπεδο αιρετών - όσο και στον τοπικό σύλλογο).
Μάλλον για την πλειοψηφία των συναδέλφων όλα βαίνουν καλώς και εγώ είμαι απλώς πολύ βλάκας για να το καταλάβω  :P :P :P :P :P :P :P :P
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 07, 2010, 05:57:41 pm »
η 24ωρη είναι το "ναρκωτικό" σας, ε?

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 07, 2010, 06:09:50 pm »
Εγώ σε απεργία 24ωρη δεν συμμετέχω ξανά. 15 Δεκέμβίου είναι η τελευταία. Κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Για να πετύχουμε κάτι πρέπει και μείς να θυσιάσουμε κάτι. Με τις 24ώρες δίνουμε άλοθι στους εργατοπατέρες να λένε οτι κάνουν κάτι και στην πραγματικότητα περιμένουν μετά απο λίγα χρόνια υπουργοποίηση(Ραπτόπουλ..., Κανελλόπο..., Κουτρομάνηδ..., Πρωτόπαπ... και πολλοί άλλοι που ξεχνώ). Μόνο με απεργία διαρκείας μπορούμε να πετύχουμε κάτι.

Άλλη μία και εδώ...
Είναι η τελευταία απεργία - πυροτέχνημα που κάνω! Αισθάνομαι σαν το .... :-X..., ειδικά με τα αποτελέσμα των εκλογών (τόσο σε επίπεδο αιρετών - όσο και στον τοπικό σύλλογο).
Μάλλον για την πλειοψηφία των συναδέλφων όλα βαίνουν καλώς και εγώ είμαι απλώς πολύ βλάκας για να το καταλάβω  :P :P :P :P :P :P :P :P
+φωνω και με τις δυο σας ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 07, 2010, 07:15:44 pm »
Δήλωση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Διά

Αποσυνδεδεμένος Nickman

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δεκεμβρίου 07, 2010, 07:23:06 pm »

Άλλη μία και εδώ...
Ο Nickman είμαι άντρας με δυο παιδιά έλεος ''όχι και με τις δυο σας"

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 05:33:52 pm »

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Δεν θα συγχωνευθούν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

«Δεν πρόκειται για συγχώνευση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , οι οποίες θα συνείσουν να λειτουργούν κανονικά , αλλά για κατάργηση μόνον των Γραφείων Εκπαίδευσης».

Τη διευκρίνιση αυτή έκανε ο Σύμβουλος της υπουργού Παιδείας Γιάννης Κατσαρός, απαντώντας σε ερώτηση του esos τι εννοεί το υπ. Παιδείας με το σημείο της  πρότασης του υπουργείου περί «Αναβάθμιση της διοίκησης της εκπαίδευσης» ,που αναφέρει: « Σύσταση ενιαίας δομής και υπηρεσιακής λειτουργίας υποστήριξης για την Α/θμια και
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 05:53:40 pm »

Καταργούνται τα αθλητικά σχολεία

Υστερα από 3 δεκαετίες λειτουργίας, τα αθλητικά σχολεία καταργούνται, καθώς κοστίζουν πολύ και κρίθηκαν από το υπουργείο Παιδείας ως «αντιπαραγωγικά για τον αθλητισμό και αντιπαιδαγωγικά για την εκπαίδευση».

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=232054
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 05:56:20 pm »

Άλλη μία και εδώ...

ΣΥΜφωνώ και με ΤΟΥΣ τρεις σας ΑΠΟΛΥΤΑ!!! :D
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Markazone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 07:16:22 pm »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=16816
Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και
Αριστοτέλης - στα Ηθικά Νικομάχεια - χαρακτήριζε τον πράο άνθρωπο ως εξής: "Πράος δεν είναι εκείνος που δεν εκνευρίζεται. Όποιος δεν θυμώνει ποτέ είναι ηλίθιος. Πράος είναι αυτός που θυμώνει όταν πρέπει"..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182746
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 738
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)