0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
άρα μπορεί να πάρει απόσπαση και ας μην έχει βγει εγκύκλιος αποσπάσεων;συγγνώμη που ρωτάω ξανά, αλλά δεν τα ξέρω ακόμα Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ρίτα για την απάντηση.Aπόσπαση χωρίς εγκύκλιο δε γίνεται γιατί οι αιτ'ησεις γίνονται ηλεκτρονικά από τις δ/νσεις ,μόνο για λόγους υγείας με βαριές ασθένειες και την αίτηση κατευθείαν στο υπεπθ
Παράθεση από: sybe στις Ιουλίου 13, 2009, 11:31:20 pmάρα μπορεί να πάρει απόσπαση και ας μην έχει βγει εγκύκλιος αποσπάσεων;συγγνώμη που ρωτάω ξανά, αλλά δεν τα ξέρω ακόμα Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ρίτα για την απάντηση.Aπόσπαση χωρίς εγκύκλιο δε γίνεται γιατί οι αιτ'ησεις γίνονται ηλεκτρονικά από τις δ/νσεις ,μόνο για λόγους υγείας με βαριές ασθένειες και την αίτηση κατευθείαν στο υπεπθ
άρα μπορεί να πάρει απόσπαση και ας μην έχει βγει εγκύκλιος αποσπάσεων;συγγνώμη που ρωτάω ξανά, αλλά δεν τα ξέρω ακόμα Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ρίτα για την απάντηση.
Αν και γνωριζω λιγα για τις αποσπασεις,θυμαμαι οτι συναδελφισσα μου ειχε πει οτι αν δεν επαιρνε την αποσπαση τον Ιουλιο θα επρεπε να περιμενει τον Σεπτεμβριο στις επομενες αποσπασεις.Επομενως γινονται και το Σεπτεμβριο(προφανως με εγκυκλιο αλλα αυτο δεν λεει κατι γιατι ακομη και οι φωτογραφικοι διαγωνισμοι ξεκινουν με μια εγκυκλιο),το ζητουμενο ειναι πως την παιρνεις.Ισχυει οτι και για τις μεταθεσεις με τα μορια;Νομιζω πως οχι γιατι δεν ειδα μορια στις φετεινες αποσπασεις,μεγαλα γλεντια δηλαδη και φανταζομαι οτι ολες/ολοι καταλαβαινουμε τι εννοω.
Διορίστηκα με τον φετινό ασεπ στην πρώτη φουρνιά (μαθηματικός)Ο συντροφός μου είναι μόνιμος καθηγητής (κλάδος πληροφορικής )και φέτος πήρε μετάθεση για Αττική.Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε του χρόνου, αλλό λόγω του διορισμού μου σκεφτήκαμε να παντρευτούμε τώρα το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο.Υπαρχει περίπτωση αν κάνει αίτηση για απόσπαση να έρθει μαζί μου εκεί που θα διοριστώ; Είμαστε ήδη 3 χρόνια μακριά και τώρα που βγήκε η μετάθεσή του είχαμε χαρεί πάρα πολύ.Εννοείται ότι χαρηκαμε πολύ που διορίστηκα και εγώ,αλλά όπως και να το κάνουμε ψάχνουμε τρόπους να είμαστε μαζί, γιατί η "απόσταση" μας έχει κουράσει.Ξέρετε καμιά περίπτωση που ζευγάρι εκπαιδευτικών ζήτησε απόσπαση χωρίς να είναι ο καιρός των αποσπάσεων και να την πήρε;Δε θέλω να ζητήσω εγώ απόσπαση γιατί πάλι θα χρωστάω την οργανική μου, άρα ο σκοπός μας είναι να έρθει εκείνος μαζί μου.Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.Πέρσι διορίστηκε ο σύζυγος μου και οι διορισμοί έγιναν τον Αύγουστο. Αποφασίσαμε τότε ,ότι ένας από τους δύο έπρεπε να πάρει απόσπαση και για να μην υπάρχει πρόβλημα με την δική του οργανική, αφού έπρεπε να την υπηρετήσει, κινήθηκα εγώ για απόσπαση. Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι μπορείς να κάνεις αίτηση για απόσπαση αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι (ασθένεια, οικογενειακοί κλπ.) όποτε προκύψουν οι εν λόγω λόγοι και η αίτηση σου εξετάζεται όποτε συνεδριάσει το επόμενο ΚΥΣΔΕ. Έτσι έκανα αίτηση, εγκρίθηκε και μπόρεσα και πήρα την απόσπαση. Κάνε λοιπόν και εσύ αίτηση. Επειδή αυτή η αίτηση δεν μπορεί να σταλεί on line όπως γίνεται όταν είναι η σχετική προθεσμία, την κάνεις χειρόγραφη και την καταθέτεις στην δευτεροβάθμιας διεύθυνση της περιοχής σου μαζί με τα δικαιολογητικά που υποδεικνύουν τους λόγους για τους οποίους επικαλείσαι την απόσπαση. (καλού κακού κράτα και αντίγραφα) Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!Ευχαριστώ
αυτό που διάβασα ότι δικαιούμαι να κάνω μέχρι 5 αιτήσεις στο πυσπε για απόσπαση τί σημαίνει; ότι δηλαδή μπορώ να πάρω μέχρι και 5 αποσπάσεις;