0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αναπληρωτή και ένστολο?? Μου λένε πολλοί πως γίνεται αλλά δεν βρίσκω την νομοθεσία.
Υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το πότε θα βγει η έγκυκλιος για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και για το αν εχει ψηφιστει το σχεδιο που είχε αναρτηθεί προς διαβούλευση;
Παράθεση από: dkon στις Μαΐου 25, 2011, 10:25:55 pmΓνωρίζει κανείς τι γίνεται με αναπληρωτή και ένστολο?? Μου λένε πολλοί πως γίνεται αλλά δεν βρίσκω την νομοθεσία.Δεν γίνεται κάτι τέτοιο, αν και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε. Στην καλύτερη περίπτωση να καταφέρει ο-η ένστολος σύζυγος να πάρει για κάποιους μήνες μια απόσπαση... εμένα ο σύζυγος μου είναι πυροσβέστης και είμαι 3η χρονιά αναπληρώτρια και το μόνο που του δώσανε ήταν την πρώτη χρονιά 4 μήνες (2 δίμηνες αποσπάσης) με πολλά παρακάλια(πράγμα που απεχθάνομαι όταν πρόκειται για το αυτονόητο) και συντρέχαν και άλλοι λόγοι (εγκυμοσύνη και άρρωστο παιδί)... αλλά και μια συνάδελφος που ήταν πέρυσι αναπλ με σύζυγο στρατιωτικό δεν μπορεσαν να συνυπηρετήσουν... Η λογική των υπουργείων λέει ότι αφού δεν είσαι μόνιμος, άρα πας στα νησιά για διακοπές και όχι επειδή σε έστειλε το κράτος ... και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!Η αλήθεια είναι φέτος πως δεν το έχουμε ψάξει γιατί φάγαμε πόρτα 2 χρονιές, οπότε αν άλλαξε κάτι στο μεταξύ δεν το γνωρίζω, αλλά και δεν το φαντάζομαι... καλή διευκόλυνση εύχομαι και αν μάθεις κάτι ενημέρωσε μας