0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mariefrance στη σελίδα 8 της εγκυκλίου αναφερόμενοι στους στρατιωτικούς υπό μετακίνηση -και έσι συνεπάγεται και για τους υπόλοιπους που έκαναν ηλεκτρονικά την αίτηση-αναφέρει ότι η αίτηση θα εξετάζεται από την υπηρεσία σε σχέση και με τις λοιπές αιτήσεις που θα υπάρχουν και στο πλαίσιο ύπαρξης λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων Αυτή η παράμετρος σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί σε διαθεση θα πολλαπλασιαστούν αφου πλέον δε θα υπάρχει η παράλληλη διδασκαλία σε Δημοτικά και Γυμνάσια σημαίνει ότι τα λειτουργικά κενά θα είναι πολύ λιγότερα Τέλος σε πολλά τηλ. στο Υπουργείο επέμεναν στην ύπαρξη λειτουργικών κενών ως προυπόθεση για συνηπηρέτηση και σε διαφορετική περίπτωση να κινήσω μόνη μου τις διαδικασίες για απόσπαση κάπου αλλού. Νομικά δεν ξέρω τι ισχύει και έχω κατααγχωθεί!!!
Για τη συνυπηρέτηση με στρατιωτικό - σώματα ασφαλείας δεν ισχυει η προυπόθεση να υπηρετεί δύο χρόνια στο μέρος αυτό. Ισχύει μόνο για τον ιδιωτικό τομέα. Οι στρατιωτικοί θεωρητικά κάθε τρία χρόνια είναι αλλού δεν γίνεται η γυναίκα τους και τα παιδιά τους να περιμένουν δύο χρόνια αλλού για να πάνε για ένα μόνο χρόνο να βρουν το σύζυγο. Μην ακούτε τον καθένα τι σας λέει , ο νόμος που προς το παρόν ισχύει είναι σαφής. Για αυτό θέλουν τις δικές μας αιτήσεις να τις στείλουν κατευθείαν στο υπουργείο γιατί υποχρεούνται να μας αποσπάσουν.ευχαριστώ για την απάντησηπολύ αργότερα κάλεσα στο υπουργείο και μου απάντησαν το ίδιο με τη δική σου απάντηση.μα έιναι δυνατόν ο κάθε ένας να εμηνεύει με το δικό του τρόπο εγκυκλίους/νόμους και όχι μόνο να επιμένει οτι έχει δίκιο αλλά να αρνείται και να βάλει τη συνηπηρέτηση στην αίτησή μου?αν δεν είναι αυτό αυθαιρεσία, τότε πως να το ονομάσω?
Παράθεση από: gallika στις Ιουνίου 22, 2011, 01:22:33 pmMariefrance στη σελίδα 8 της εγκυκλίου αναφερόμενοι στους στρατιωτικούς υπό μετακίνηση -και έσι συνεπάγεται και για τους υπόλοιπους που έκαναν ηλεκτρονικά την αίτηση-αναφέρει ότι η αίτηση θα εξετάζεται από την υπηρεσία σε σχέση και με τις λοιπές αιτήσεις που θα υπάρχουν και στο πλαίσιο ύπαρξης λειτουργικών αναγκών των σχολικών μονάδων Αυτή η παράμετρος σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί σε διαθεση θα πολλαπλασιαστούν αφου πλέον δε θα υπάρχει η παράλληλη διδασκαλία σε Δημοτικά και Γυμνάσια σημαίνει ότι τα λειτουργικά κενά θα είναι πολύ λιγότερα Τέλος σε πολλά τηλ. στο Υπουργείο επέμεναν στην ύπαρξη λειτουργικών κενών ως προυπόθεση για συνηπηρέτηση και σε διαφορετική περίπτωση να κινήσω μόνη μου τις διαδικασίες για απόσπαση κάπου αλλού. Νομικά δεν ξέρω τι ισχύει και έχω κατααγχωθεί!!!Παλι αγχωνεστε τζαμπα οπως και πριν λιγο καιρο που καποιος φωστηρας επεμενε οτι εξαιρουνταν τα Σωματα Ασφαλειας. Και παλι καποιος φωστηρας του Υπουργειου ειχε πει "ναι μαλλον εξαιρουνται "κλπΟ νομος ειναι σαφης.Τωρα, οι στρατιωτικοι υπο μετακινηση ενας θεος ξερει ποτε θα μετακινηθουν οριστικα οποτε εκει μπορει να ειναι λιγο πιο δυσκολο να υπολογισεις που θα εχει κενα και ποτε πχ αν μετακινηθει Νοεμβριο, ε τοτε ναι ,μπορει να μην υπαρχει κενο ΑΛΛΑ επιμενω μετα λογου γνωσεως: ο νομος ειναι σαφης , υποχρεουνται να σε αποσπασουν εστω και στην Εφορια πως να σου το πω αλλιως? Μη κοιτας που προσπαθουν να φοβιζουν τον κοσμο για να μη διεκδικει τα δικαιωματα του...Επειδη ομως αρκετες φορες εχω τσακωθει εδω μεσα προσπαθωντας να πεισω για τα αυτονοητα, δεν ξαναλεω τιποτα επ' αυτου , αν θελετε συνεχιστε να αγχωνεστε μονοι σας.
http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/apospaseis-ekpaidevtikwn/472-egkyklios-apospasewn-ekpaidevtikwn.html
διαβασε το νομο και αν γινεται εχει καλως, αν οχι κανε 3 χρονια (που δεν ειναι 3 αλλα 2) μακρια. Τοσες ειναι παντρεμενες και μαλιστα και με παιδια κι ομως αντεξαν. Θελω να πω δεν ειναι και προς θανατο. Σου ευχομαι ο νομος να ειναι με το μερος σου και να καταφερεις το ζητουμενο