0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνωμη δεν καταλαβαινω την υπαρξη αυτου του τοπικ. Ειναι για να διαμαρτηρηθει μια προνομιουχα ομαδα οπου και οι δυο δουλεουν στο δημοσιο την στιγμη που υπαρχουν χιλιαδες ζευγαρια που στηριζονται στο μισθο ενος η και που οι δυο ειναι ανεργοι.Ελεος πια συμμαζευτειτε....
Καλησπέρα κι από εμένα... είμαι ομοιοποαθούσα αλλά όταν πέρυσι δημιουργήθηκε πρώτη φορά το πρόβλημα δεν έκατσα με σταυρωμένα τα χέρια. Προσέφυγα σε δικηγόρο (έβγαλα και ανακοίνωση στο ίντερνετ αλλά κανείς δεν θέλησε να συμμετάσχει) και σε λίγο είναι η εκδίκαση της προσφυγή μου. Είναι 100% παράνομο αυτό που γίνεται και όχι μόνο βάσει του Ν2946/2001 αλλά και για όσους ζητούν για παραμεθόριο, υπάρχει κι ο Ν287/76 που λέει ότι είναι υποχρεωτική η συνυπηρέτηση Δ.Υ. σε παραμεθόριο περιοχή. Και μάλιστα λέει ότι κι αν δεν υπάρχει κενό ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ υπαλληλος από την περιοχή για να δημιουργηθεί!!! Όσον αφορά τον/την φίλο/η που δεν καταλαβαίνει τον λόγο ύπαρξης του τόπικ απλά να του πω ότι ο άντρας μου μετατίθεται κάθε περίπου 3 χρόνια χώρις να το θέλει ακόμα κι αν υπηρετεί στην πιο δυσμενή φρουρά. Οπότε όπως καταλαβαίνεις μάλλον είμαστε ειδική κατηγορία φίλε, γιατί εσύ που η γυναίκα σου δεν δουλεύει την έχεις μαζί σου όπου υπηρετείς και δεν τα πληρώνεις όλα διπλά. Τώρα κατάλαβες τον λόγο ύπαρξης του τόπικ;
Γεια σου ρε Σωτήρη!!! Είναι όντως απαράδεκτο αλλά τι να κάνουμε;;; με το ζόρι δεν γίνεται. Εμείς ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε... η συνέχεια στις 28/9 (Νίκος)
Παράθεση από: sofaki86 στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 12:12:57 amΓεια σου ρε Σωτήρη!!! Είναι όντως απαράδεκτο αλλά τι να κάνουμε;;; με το ζόρι δεν γίνεται. Εμείς ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε... η συνέχεια στις 28/9 (Νίκος)Παιδιά, υπάρχει και άλλο πρόβλημα. Πρέπει να μπει στο νόμο και χιλιομετρική απόσταση. Να εξηγήσω . Ο άντρας μου ήταν Ρόδο.Πήρα αποσπασηαν και τελούσα σε άδεια ανατροφής .Γυρίζω στη δουλειά και μου λέει ο προιστάμενος Πρωτοβάθμιας(φυσικά)<έχουμε 2 θέσεις, μία στη Ρόδοκαι μία στη Σύμη.> Εγώ τον ρώτησα περιπαιχτικά <ποιά να διαλέξω?>Επίσης σε επικοινωνία μου με το ΥΠΕΠΘ μου είπαν ότι όταν η αποσπαση ειναι στο Πυσπε Εβρου, μπορουν να σε βάλουν στην Σαμοθράκη γιασυνυπηρέτηση ενω ο συζυγός σου δουλεύει στην Ορεστιάδα....Στην ιδια κατηγορία, η Σκύρος ανήκει στο Πυσπε Ευβοιας.Μπορείτε να συνυπηρετειτεο ένας στην Σκύρο και ο άλλος στην Κύμη ή στην Χαλκίδα