0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου είπαν οτι παίρνουν μόνο με μέσο κ έγινα χάλια..αληθεύει???
να είσαι καλά!! κ μακάρι να υπάρχει αξιοκρατία... εγώ πάντως θα προσπαθήσω γιατί μου αρέσει κ θα ήθελα πολυ να περάσω κ να τελείωσω την σχολή.. εσύ σπουδάζεις ήδη στο παιδαγωγικό? σε ποιο πανεπιστήμιο είσαι? ψάχνω ένα βιβλίο των μαθηματικών και δεν μπορώ με τίποτα να το βρώ πουθενά , ''Εισαγωγή στα μαθηματικά. Τόμος Α. Αλγεβρα. θεόδωρος Εξαρχακος (1991) '' Μήπως γνωρίζει καποιος ή εσύ που θα μπορούσα να απευθυνθώ? υπάρχουν σημειωσείς ή κατι που θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει... αχχ... βρίσκομαι και σε νησί!!! ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυ για το κουράγιο πάντως!!! πολυυυυυυυυ
Καλησπέρα..Θα ήθελα να μεδιαφωτίσει κάποιος...Είμαι απόφοιτη Γενικού Λυκείου 1998 . Έχω δικαίωμα να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις?Ενδιαφέρομαι για ψυχολογία, μπορώ να δώσω?Τί πρέπει να κάνω?πού ? Δεν έχω ιδέα...Ενημερώστε, παρακαλώ, αν γνωρίζετε..
Τα μαθήματα που θα εξεταστείς είναι :Αρχαία-Ιστορία-Λατινικά-Νεολ. Λογοτεχνία και ένα μάθημα επιλογής απο τα εξης γενικής Παιδείας : Φυσική ή Μαθηματικά ή Ιστορία ή
Αναρωτιέμαι γιατί το Υπουργείο Παιδείας δεν μοιράζει ένα φυλλάδιο με οδηγίες για τα παιδιά για τις πανελλήνιες (επιστημονικά πεδία, περσινές βάσεις, τρόπος υπολογισμού μορίων κλπ). Παλιά μοίραζε. Τώρα όχι. Περικοπές από εκεί θα κάνει; Εδώ κάθε φροντιστήριο βγάζει το δικό του ενημερωτικό φυλλάδιο!Επίσης γιατί δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα του Υπουργείου τουλάχιστον η γνωστή εφαρμογή (που έχουν όλα τα φροντιστήρια στις ιστοσελίδες τους. αυτή που έχουν προμηθευτεί από την keystone (www.keystone.gr)) που σου υπολογίζει αυτόματα τα μόρια? Ακόμα και για την ενημέρωση και τον προσανατολισμό των παιδιών πρέπει να μεριμνούν τα φροντιστήρια;