0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σαι καλα foinix Tο ξερω οτι εδω στην Ελλαδα πλεον ειναι ολα ΔΥΣΚΟΛΑ.Δεν το κανω για το λογο οτι εαν τελειωσω ενα ΑΕΙ ή ΤΕΙ θα ειμαι σε καλυτερη μοιρα(θεσεις εργασιας,λεφτα)κτλ.Απλα το θελω περισσοτερο για μενα. Απο την αλλη ειναι υπερ να εχεις κατι πιο ανωτερο απο ενα ΙΕΚ.. οσα περισσοτερα τοσες περισσοτερες διεξοδους εχεις(πιστευω).Εξαλου η ειδικοτητα που τελειωσα στο ΙΕΚ ειναι προσχολικης αγωγης ημερησιας φροντιδας ατομων με ειδικες αναγκες και δεν ειναι τελειως ασχετο απο αυτο που με ενδιαφερει.να τονισω οτι το ειδικες αναγκες ετσι μου προεκυψε.ειχα βαλει το καθαρο νηπιαγωγειο σαν πρωτη επιλογη και περασα με την δευτερη.τσπ ισα ισα που μου εκανε καλο και μου εμαθε πολλα περισσοτερα απο αυτα που θα μαθαινα στην πρωτη μου επιλογη.Μια ακομη σκεψη μου ειναι το τι θα κανω απο δω και περα που ολα ωραια ολα καλα τελειωσαμε και το ΙΕΚ αλλα τωρα τι;; για να διοριστω χρειαζεται σαφως να δωσω πιστοποιηση(κατσε νε περασουν 2-3 χρονακια και βλεπουμε).Αρα εγω τι θα κανω αυτα τα χρονια;;εχω ψαξει για δουλειες αλλα και αυτες με το μικροσποπιο τις βρισκεις.Τελος θελω να πραγματοποιησω επιτελους ενα απο τα ονειρα μου!!! Εστω μετα και απο τοσες φουρτουνες!!
Παράθεση από: Splatc7 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 04:09:13 pmΝα σαι καλα foinix Tο ξερω οτι εδω στην Ελλαδα πλεον ειναι ολα ΔΥΣΚΟΛΑ.Δεν το κανω για το λογο οτι εαν τελειωσω ενα ΑΕΙ ή ΤΕΙ θα ειμαι σε καλυτερη μοιρα(θεσεις εργασιας,λεφτα)κτλ.Απλα το θελω περισσοτερο για μενα. Απο την αλλη ειναι υπερ να εχεις κατι πιο ανωτερο απο ενα ΙΕΚ.. οσα περισσοτερα τοσες περισσοτερες διεξοδους εχεις(πιστευω).Εξαλου η ειδικοτητα που τελειωσα στο ΙΕΚ ειναι προσχολικης αγωγης ημερησιας φροντιδας ατομων με ειδικες αναγκες και δεν ειναι τελειως ασχετο απο αυτο που με ενδιαφερει.να τονισω οτι το ειδικες αναγκες ετσι μου προεκυψε.ειχα βαλει το καθαρο νηπιαγωγειο σαν πρωτη επιλογη και περασα με την δευτερη.τσπ ισα ισα που μου εκανε καλο και μου εμαθε πολλα περισσοτερα απο αυτα που θα μαθαινα στην πρωτη μου επιλογη.Μια ακομη σκεψη μου ειναι το τι θα κανω απο δω και περα που ολα ωραια ολα καλα τελειωσαμε και το ΙΕΚ αλλα τωρα τι;; για να διοριστω χρειαζεται σαφως να δωσω πιστοποιηση(κατσε νε περασουν 2-3 χρονακια και βλεπουμε).Αρα εγω τι θα κανω αυτα τα χρονια;;εχω ψαξει για δουλειες αλλα και αυτες με το μικροσποπιο τις βρισκεις.Τελος θελω να πραγματοποιησω επιτελους ενα απο τα ονειρα μου!!! Εστω μετα και απο τοσες φουρτουνες!! θα μπορούσες να κοιτάξεις και σχολές που αφορούν την ειδική αγωγή τότε
Δεν σου λεω τι να κανεις, αλλα τι θα εκανα εγω συμφωνα με αυτα που περιγραφεις. Καλο το ΕΑΠ και ΑΠΚΥ, αλλα τα χρηματα που θα εδινα για να τελειωσω κατι απο κει θα τα εδινα σε ενα καλο φροντηστηριο ή ιδιαιτερα και θα ξαναδινα πανελληνιες (δεδομενου οτι εχεις ξαναδωσει και θα ειναι πιο ευκολο). Σκεψου επισης οτι το ΕΑΠ και το ΑΠΚΥ ειναι αρκετα απαιτητικα. Επισης απο τις σχολες που θα ανεφερες θα πηγαινα ψυχολογια ή φιλολογικο (αν και η αρχαιολογια θα μου αρεσε περισσοτερο αλλα εχει δυσκολοτερες προοπτικες). Ψαξου επισης και για καποιο "καλο" ΤΕΙ.
Σκεύτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες μετα απο χρονια ,ειμαι 25 τωρα,μπορω να δωδω για στρατιωτικες σχολες ή υπαρχει οριο ηλικιας?Ευχαριστω,μακαρι να απαντησει καποιος γιατι ψαχνω απο το πρωι και δεν εχω βρει κατι.