0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: venti1986 στις Οκτωβρίου 02, 2011, 10:41:26 amΣκεύτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες μετα απο χρονια ,ειμαι 25 τωρα,μπορω να δωδω για στρατιωτικες σχολες ή υπαρχει οριο ηλικιας?Ευχαριστω,μακαρι να απαντησει καποιος γιατι ψαχνω απο το πρωι και δεν εχω βρει κατι.Το εχει πει η Τρόικα μολις την προηγούμενη εβδομάδα. Απλως το μεταφέρω,ορμώμενος απο το παραπάνω μήνυμα του συναδέλφου, γιατι εχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. Οσο αφορα τις προσληψεις στο δημοσιο, η Τροικα θεωρει πως: θεωρούνται προσλήψεις ακόμα και οι εισακτέοι στις στρατιωτικές σχολές ή γενικά στα σώματα ασφαλείας.Ετσι, ισως του χρονου δούμε ελαχιστους εισακτέους στις σχολές αυτές ή και καθόλου (και δω θα παίξουν" ρόλο οι συνταξιοδοτήσεις.
Σκεύτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες μετα απο χρονια ,ειμαι 25 τωρα,μπορω να δωδω για στρατιωτικες σχολες ή υπαρχει οριο ηλικιας?Ευχαριστω,μακαρι να απαντησει καποιος γιατι ψαχνω απο το πρωι και δεν εχω βρει κατι.
Παράθεση από: venti1986 στις Οκτωβρίου 02, 2011, 10:41:26 amΣκεύτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες μετα απο χρονια ,ειμαι 25 τωρα,μπορω να δωδω για στρατιωτικες σχολες ή υπαρχει οριο ηλικιας?Ευχαριστω,μακαρι να απαντησει καποιος γιατι ψαχνω απο το πρωι και δεν εχω βρει κατι.ναι εχει οριο τα 22 χρονια.αμα τα κλισεις..τελος.και γω ψαχτηκα για στρατο αλλα τζιφος
Καλησπέρα! εγώ είμαι 21 χρονών και σκέφτομε να δώσω πανελλήνιες για να μπώ σε κάποια από τις σχολές που με ενδιαφέρουν...το θέμα είναι οτι τελείωσα τεε, οπότε θα πρέπει να πάω ενιαίο λύκειο. γνωρίζετε αν θα ξεκινήσω από δευτέρα λυκείου ή απο την πρώτη; και αν αποφασίσω να πάω νυχτερινό είναι 4 τα χρόνια φοίτησης, αν ξεκινάω όμως απο δευτέρα λυκείου είναι 3; διοτι δεν γνωρίζω πως χωρίζουν τις τάξεις.επίσης γνωρίζετε αν μέσω του επαλ μπορω να δώσω πανελλήνιες και να δηλώσω όλες τις σχολές όπως και απο το ενιαίο; γιατι εγώ όταν ήμουν στο τεε μπορούσα να δηλώσω μόνο τις σχολές που είχαν σχέση με την ειδικότητά μου.
ευχαριστω. απο ο,τι καταλαβα δεν μετρα ο προφορικος βαθμος και πρεπει να κανω αιτηση το φεβρουαριο στο σχολειο για συμμετοχη στις εξετασεις