*

Αποστολέας Θέμα: Πανελλήνιες μετά από χρόνια  (Αναγνώστηκε 209372 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ALICE365

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έν οίδα ότι ουδέν οίδα
    • Προφίλ
Απ: Πανελλήνιες μετά από χρόνια
« Απάντηση #168 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 12:17:54 pm »
Σκεύτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες μετα απο χρονια ,ειμαι 25 τωρα,μπορω να δωδω για στρατιωτικες σχολες ή υπαρχει οριο  ηλικιας?

Ευχαριστω,μακαρι να απαντησει καποιος γιατι ψαχνω απο το πρωι και δεν εχω βρει κατι.

Το εχει πει η Τρόικα μολις την προηγούμενη εβδομάδα. Απλως το μεταφέρω,ορμώμενος απο το παραπάνω μήνυμα του συναδέλφου, γιατι εχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον.

Οσο αφορα τις προσληψεις στο δημοσιο, η Τροικα θεωρει πως: θεωρούνται προσλήψεις ακόμα και οι εισακτέοι στις στρατιωτικές σχολές ή γενικά στα σώματα ασφαλείας.

Ετσι, ισως του χρονου δούμε ελαχιστους εισακτέους στις σχολές αυτές ή και καθόλου (και δω θα παίξουν" ρόλο οι συνταξιοδοτήσεις.

ΜΑΡΚΟΣ ευχαριστώ για τις πληροφορίες,τελικά μεχρι το 21 ετος μπορεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:20:48 »

Αποσυνδεδεμένος Juana

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 06:08:18 pm »
Σκεύτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες μετα απο χρονια ,ειμαι 25 τωρα,μπορω να δωδω για στρατιωτικες σχολες ή υπαρχει οριο  ηλικιας?

Ευχαριστω,μακαρι να απαντησει καποιος γιατι ψαχνω απο το πρωι και δεν εχω βρει κατι.
ναι εχει οριο τα 22 χρονια.αμα τα κλισεις..τελος.και γω ψαχτηκα για στρατο αλλα τζιφος

Αποσυνδεδεμένος Juana

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 06:12:35 pm »

ναι εχει οριο τα 22 χρονια.αμα τα κλισεις..τελος.και γω ψαχτηκα για στρατο αλλα τζιφος
sorry τα 21  ::) :P

Αποσυνδεδεμένος ioannats

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 05:20:50 pm »
Καλησπέρα! εγώ είμαι 21 χρονών και σκέφτομε να δώσω πανελλήνιες για να μπώ σε κάποια από τις σχολές που με ενδιαφέρουν...το θέμα είναι οτι τελείωσα τεε, οπότε θα πρέπει να πάω ενιαίο λύκειο. γνωρίζετε αν θα ξεκινήσω από δευτέρα λυκείου ή απο την πρώτη; και αν αποφασίσω να πάω νυχτερινό είναι 4 τα χρόνια φοίτησης, αν ξεκινάω όμως απο δευτέρα λυκείου είναι 3; διοτι δεν γνωρίζω πως χωρίζουν τις τάξεις.
επίσης γνωρίζετε αν μέσω του επαλ μπορω να δώσω πανελλήνιες και να δηλώσω όλες τις σχολές όπως και απο το ενιαίο; γιατι εγώ όταν ήμουν στο τεε μπορούσα να δηλώσω μόνο τις σχολές που είχαν σχέση με την ειδικότητά μου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:20:48 »

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 04:52:23 pm »
μπορει και ενας παλιοτερος στην ηλικια να δωσει πανελληνιες? ενας 40αρης που ειχε δωσει με το συστημα των δεσμων?

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 05:10:14 pm »
ναι φυσικά και μπορεί. Διάβασε και προηγούμενες σελίδες. ...

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 05:26:23 pm »
ευχαριστω. απο ο,τι καταλαβα δεν μετρα ο προφορικος βαθμος και πρεπει να κανω αιτηση το φεβρουαριο στο σχολειο για συμμετοχη στις εξετασεις

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 05:41:00 pm »
Καλησπέρα! εγώ είμαι 21 χρονών και σκέφτομε να δώσω πανελλήνιες για να μπώ σε κάποια από τις σχολές που με ενδιαφέρουν...το θέμα είναι οτι τελείωσα τεε, οπότε θα πρέπει να πάω ενιαίο λύκειο. γνωρίζετε αν θα ξεκινήσω από δευτέρα λυκείου ή απο την πρώτη; και αν αποφασίσω να πάω νυχτερινό είναι 4 τα χρόνια φοίτησης, αν ξεκινάω όμως απο δευτέρα λυκείου είναι 3; διοτι δεν γνωρίζω πως χωρίζουν τις τάξεις.
επίσης γνωρίζετε αν μέσω του επαλ μπορω να δώσω πανελλήνιες και να δηλώσω όλες τις σχολές όπως και απο το ενιαίο; γιατι εγώ όταν ήμουν στο τεε μπορούσα να δηλώσω μόνο τις σχολές που είχαν σχέση με την ειδικότητά μου.

αν έχεις πάρει απολυτήριο του τεε δεν μπορείς να επαναφοιτήσεις στο γενικό λύκειο ή το επαλ. Ωστόσο μπορείς να παρακολουθείς τα μαθήματα της Γ τάξης ως απόφοιτος και σε συννενόηση με τον διευθυντή του σχολείου.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 11:14:02 pm »
ευχαριστω. απο ο,τι καταλαβα δεν μετρα ο προφορικος βαθμος και πρεπει να κανω αιτηση το φεβρουαριο στο σχολειο για συμμετοχη στις εξετασεις

όσοι είναι με δέσμες, τότε ως προφορικός βαθμός λογίζεται ο γραπτός των πανελληνίων., Δηλαδή θα ταυτίζονται

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Οκτωβρίου 31, 2011, 06:40:33 pm »
 ευχαριστω. ειναι ευκαιρια να δωσω τον ιουνιο.

Αποσυνδεδεμένος kyriakos k

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 06:55:47 am »
Καλημέρα σε όλους!Είμαι νέο μέλος.Ψάχνοντας πληροφορίες στο διαδίκτυο για σπουδές σας βρήκα και πιστεύω οτί μπορείτε να με βοηθήσετε.Είμαι 34 χρονών,εργαζόμενος με οικογένεια.Τελείωσα το λύκειο(ΤΕΛ) το 1993 και έπειτα μια σχολή 2ετούς φοίτησης(ΤΕΣ).Πρόσφατα έδωσα εξετάσεις και πήρα το proficiency cambridge.Τώρα μου έχει μπεί στο μυαλό να δώσω εξετάσεις για να περάσω αγγλική φιλολογία, έχω αποκλείσει τη περίπτωση του ανοικτού πανεπιστημίου καθώς τα λεφτά για δίδακτρα είναι πολλά!Το θέμα είναι οτί είμαι εντελώς άσχετος με τις διαδικασίες.Θα πρέπει να φοιτήσω ξανά τις τελευταίες τάξεις του λυκείου(νυχτερινο) η δεν χρειάζεται;Μήπως έχω δικαίωμα να δώσω κατευθειαν εξετάσεις μετά από κατάλληλη προετοιμασία με κάποια ιδιαίτερα;Διάβασα οτί πρέπει να πας στο παλιό σου σχολείο για πληροφορίες αλλά το δικό μου δεν υπάρχει!Αν ποτέ περάσω θα χρειάζεται να παρακολουθώ ανελλιπώς τα μαθήματα τις πρωινές ώρες;Υπάρχει άλλη εναλλακτική;ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 10:26:45 am »
Κυριάκο, κατ αρχας καλωσόρισες στο pde !
Νομιζω πως δεν χρειαζεται να φιτησεις ξανα στο Λυκειο. Μπορεις να προετοιμαστεις και να δωσεις εισαγωγικες, μελετωντας μονος σου. Πληροφοριες μπορεις να παρεις απο το πλησιεστερο σχολειο της περιοχης σου. Τα μαθηματα στη σχολη οταν με το καλο περασεις δεν χρειαζεται να τα παρακολουθεις (εκτος αν υπαρχουν καποια που δεν γινεται αλλιως, αλλα δε νομιζω).
Να σου ευχηθω καλη επιτυχια.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος kyriakos k

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 10:31:41 am »
Μάρκο καλημέρα.Από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω οτί θα πρέπει να πάω σε κάποιο λύκειο της περιοχής μου με το απολυτήριο μου για να με κατευθύνουν για τα περαιτέρω.ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 11:01:49 am »
Δε χρειαζεται προς το παρον να εχεις μαζι σου το απολυτηριο στο χερι.Απλως να ρωτησεις σε πρωτη φαση. ;)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144