0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα. Ειμαι νεο μελος.Το τελευταιο εναμιση χρονο ειμαι ουσιαστικα ανεργος, εχω κανει ελαχιστα μεροκαματα (ειμαι οικοδομος στα επαγγελμα). Επειδη ομως βαρεθηκα να μενω απραγος και να περιμενω να βρεθει οποιαδηποτε δουλεια, σκεφτομουν να δωσω και γω πανελληνιες, μηπως περασω καπου και καταφερω τπτ καλυτερο στη ζωη μου.Το προβλημα ομως ειναι οτι πλεον ειμαι αρκετα μεγαλος, σε λιγες μερες κλεινω τα 26 και δεν ξερω αν εχει νοημα αυτο που σκεφτομαι, δηλαδη αν παρω το πτυχειο μου στα 30-31 θα μπορεσω να κανω τπτ μετα, η τσαμπα θα μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια. Οι γονεις και τα αδερφια μου, μου λενε οτι "εισαι πολυ μεγαλος πλεον", "νωρις το θυμηθηκες" και ολα αυτα τα πραγματα! Εσεις τι νομιζεται? Να το προσπαθησω?
Αυτοι που επιθυμουν να δωσουν τον Μάιο επρεπε ,εκτος ισως απο διαβασμα, να κανουν κατι στο σχολειο που προκειται να δωσουν ή αυτα το Φεβρουαριο;
Καλησπέρα και από εμένα. Ενδιαφέρομαι να ξαναδώσω πανελλήνιες μετά από πολλά χρόνια και έχω ένα ζήτημα. Μέσα στα δικαιολογητικά για την αίτηση συμπεριλαμβάνεται και η παράδοση της πρωτότυπης βεβαίωσης πρόσβασης που είχες λάβει. Εγώ τελείωσα το Λύκειο το 1999/2000 και δεν θυμάμαι καθόλου αν μου χορηγήθηκε τότε βεβαίωση. Ωστόσο μου χορηγήθηκε στα σίγουρα το 2002 όταν έδωσα με το 10% για να μπω σε άλλη σχολή (στη Φιλοσοφική Αθηνών συγκεκριμένα). Αυτή τη βεβαίωση σήμερα δεν την έχω και ούτε ξέρω που βρίσκεται (υποψιάζομαι ότι μπορεί να την έδωσα στη Φιλοσοφική όταν έκανα την εγγραφή το 2002). Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Τηλεφώνησα στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης που μένω τώρα, καθώς και σε εκείνη στην οποία ανήκει το σχολείο στο οποίο αποφοίτησα το 2000, και έλαβα 2 διαφορετικές απαντήσεις. Στη μια μου είπε ένας τύπος (που δεν φαινόταν να ξέρει καλά το θέμα) ότι πρέπει να πάω στο σχολείο στο οποίο αποφοίτησα και να ζητήσω να μου βγάλουν αντίγραφο, αφού δηλώσω απώλεια. Στην άλλη μια κοπέλα μου είπε ότι αρκεί να υπογράψω μια υπεύθυνη δήλωση για την απώλεια στο σχολείο στο οποίο σκοπεύω να δώσω ξανά πανελλήνιες και ότι δεν χρειάζεται καμιά επανέκδοση. Ξέρει κανείς ρε παιδιά τι γίνεται; Με έχουν μπερδέψει πολύ...