0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας και παλι!!Τις γενικες πληροφοριες τις πηρα απ' αυτο το τηλ 2103442072 τις ειδικες πρεπει να παω στο λυκειο της περιοχης μου...αν μου κανουν τη χαρη οι καθηγητες και δεν απεργησουν αυτη τη βδομαδα τεταρτη θα ξερω περισσοτερα!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!Έχω ξεκινήσει να διαβάζω μόνη μου
Παράλληλα διάβαζε μεταφράσεις γνωστό.Το άγνωστο μόνο με πολύ καλή γραμματική και συντακτικό θα μπορέσεις να το πιάσεις.Οπότε για σίγουρα και για να μην χάνεις χρόνο ξεκίνα από το γνωστό.Το βασικό είναι να προμηθευτείς τα σχολικά βιβλία, να δεις την ύλη για να ξέρεις τι γίνεται και να αρχίσεις να οργανώνεσαι
Ευχαριστώ πολύ.Αυτό σκέφτομαι και εγώ.Το σημαντικό είναι να ξεκινήσω κάποια στιγμή το διάβασμα έστω και μόνη μου και στην πορεία βλέπω τι θα κάνω με περαιτέρω βοήθεια!Εσύ απο την εμπειρία σου θεωρείς ότι έχω έστω και λίγες πιθανότητες να καταφέρω κάτι ή άργησα πολύ?'Ορεξη έχω αλλά και πολλές υποχρεώσεις παράλληλα.Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά μήπως είναι αδύνατο και τσάμπα τρέφω ελπίδες?Θα ήθελα να μου απαντήσεις ειλικρινά!Εμπιστεύομαι την κρίση σας εδώ μέσα.