0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.. Εδωσα πέρσι πανελλαδικές αλλά δεν τα πήγα και πολύ καλά, ίσως τώρα να κάνω 10% δεν έχω να χάσω τίποτα αλλά σε περίπτωση που δεν περάσω και έτσι, σκέφτομαι να ξανά δώσω. Αλλά αναρωτιέμαι, αξίζει; Εχω βρει τι θέλω να ακολουθήσω όμως ακούω διάφορα τριγύρω και μου κόβει την φόρα.
Συνήθως το μήνα Φεβρουάριο δηλώνουν οι απόφοιτοι στο σχολείο την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στις εξετάσεις.Απαιτείται το απολυτήριο λυκείου και η ταυτότητα.Θα πας σε όποιο σχολείο επιθυμείς.Εκεί θα δηλώσεις ότι θέλεις να εξεταστείς. Είναι απλό.Θα δηλώσεις την κατεύθυνση και θα καταθέσεις τα χαρτιά που σου ανέφερα. Νομίζω ότι θα σου ζητήσουν και 1 ή 2 φωτογραφίες για το δελτίο εξέτασης.Μην το παραμελείς.Τηλ.στο σχολείο που είναι στην περιοχή σου να σε ενημερώσει για τις ημερομηνίες.Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
H κατεύθυνση που θα δηλώσεις πρέπει να είναι αυτή που ακολούθησες σαν μαθήτρια ή μπορεί να είναι όποια θέλεις; Σκέπτομαι να δώσω πανελλήνιες μετά απο 10+ χρόνια αλλά δεν θέλω να δώσω μέσω άλλης κατεύθυνσης (δεν ξέρω αν λέγονται κατευθύνσεις πλέον).Σίγουρα μπορούμε να δώσουμε πανελλήνιες μετά απο τόσα χρόνια; Υπάρχει κάποιος περιορισμός ηλικιακός;
\Η πληροφορική κάποτε ήταν η Ιατρική της Τεχνολογικής κατεύθυνσης. Τώρα έχει υπερκορεστεί.Είναι όλα σχετικά! όλα αλλάζουν