0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ σκέφτομαι αν τα κάνω πάντως, να τα κάνω απευθείας στο πανεπιστήμιο και όχι μέσω άλλου φορέαΔεν λέει όμως ξεκάθαρα το πανεπιστήμιο στην περιγραφή του master τι ζητάει. Ζητάει μετάφραση φυσικά, αλλά δεν λέει αν θέλει αγγλικά η βουλγαρικά Το τμήμα πάντως είναι αναγνωρισμένο από ΔΟΑΤΑΠ. Δεν κατραλαβαίνω αυτό που λέει ότι το application deadline after September 1st 2011. Τι εννοεί δεν καταλαβαίνω, και αν τέλος πάντων εννοεί ότι δέχεται μέχρι 1 Σεπτεμβρίου γιατί, λένε σε site μέχρι 15 Μαίου;;;Πόσα φράγκα είναι τα 3300 βουλγαρικ'ές λίρες;Κοίτα να παίζουν πολλές μ....ες από το πανεπιστήμιο, δεν νομίζω. Πάντως μην νομίζεις ότι και στην Αγγλία αυτά τα master είναι ιδιαίτυερα σοβαρά (εμπορικά είναι περισσότερο)
Παιδιά το site λέει ότι κοστίζει 3300 ευρώ αλλά τα δίνεις σε βουλγάρικα λεβ!!Εγώ αυτό κατάλαβα απ'το site!
Παράθεση από: sofnik78 στις Μαΐου 07, 2011, 10:28:12 pmΠαιδιά το site λέει ότι κοστίζει 3300 ευρώ αλλά τα δίνεις σε βουλγάρικα λεβ!!Εγώ αυτό κατάλαβα απ'το site!ναι και εγω αυτο καταλαβα. οποτε η διαφορα απο τα 5500 που θελει το πρακτορειο ειναι για προμηθεια!! ελεος τοσα λεφτα!
Παράθεση από: Tsampika στις Μαΐου 07, 2011, 10:32:45 pmΠαράθεση από: sofnik78 στις Μαΐου 07, 2011, 10:28:12 pmΠαιδιά το site λέει ότι κοστίζει 3300 ευρώ αλλά τα δίνεις σε βουλγάρικα λεβ!!Εγώ αυτό κατάλαβα απ'το site!ναι και εγω αυτο καταλαβα. οποτε η διαφορα απο τα 5500 που θελει το πρακτορειο ειναι για προμηθεια!! ελεος τοσα λεφτα!Μάλλον γιατί δεν υπάρχει τρόπος για απευθείας επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο; Σε e mail πάντως δεν απαντάνε! Είχα στείλει (σε άλλη σχολή του Πανεπιστημίου) και απάντηση δεν πήρα!!!! Επίσης η διαδικασία(μεταφράσεις, πρεσβείες κτλ) για τα χαρτιά που απαιτούνται κρατάει καιρό και έχει πολύ τρέξιμο
τι να πω δεν τα εμπιστευομαι αυτα τα πρακτορια καθολου. Η ξαδερφη μου ειχε απευθυνθει σε ενα,για σπουδες στην αγγλια,ειχε σκασει τοσα λεφτα,και τελικα βρεθηκε με μια βαλιτσα στο χερι εξω απο τη σχολη,να της λενε πως δεν υπαρχει εστια στο ονομα της,πως δεν ειναι γραμμενη κτλ...
Ρωτάω αν θέλουν στα αγγλικά, μιας και το master είναι αγγλικά