0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω νεότερες πληροφορίες για αυτό το μεταπτυχιακό.Η αναγνώριση που δείχνουν αφορά το συμβατικό που είχε γίνει στη βουλγαρική γλώσσα και κάποιες εργασίες παραδίδονταν στην αγγλική.Μου το είπε αυτό ένα ζευγάρι συναδέλφων που το παρακολούθησε και τους το αναγνώρισαν.Μάλιστα αυτό που αναγνωρίστηκε είχε διάρκεια σχεδόν 2χρόνων.Αυτό που πραγματοποιείται τώρα,δεν έχει αναγνωριστεί ξεκίνησε φέτος πρωτη χρονιά,πράξη αναγνώρισης δεν υπάρχει γιατί δεν έχει κάποιος αποφοιτήσει.Καθώς καταλαβαίνετε,λειτούργησαν στη
Παιδιά δεν είναι ένα σκ τον μήνα,ελέγχουν τις απουσίες τακτικά,το παρακολουθεί μια γνωστή μου!Αν είναι δυνατόν με αυτόν με τον πόλεμο για ένα μεταπτυχιακό!Είναι άδικο να το κατακρίνετε λόγω της χώρας που γίνεται!
Η απόφαση έχει βγει!Την έχω αναρτήσει.Μπορεί να πηγαίνει ένα σκ μόνο αλλά αν δεν μαζέψει τις προαπαιτουμενες παρουσίες το μεταπτυχιακο θα το πάρει αλλά δεν θα αναγνωριστεί. Το θέμα είναι να υπάρχουν οι κατάλληλες παρουσίες, να συμπληρωθούν 60 διδακτικές μονάδες και οι καθηγητές να είναι με διδακτορικό. Ενημέρωσέ την ότι θα κοιτάξουν τις παρουσίες!
αν είναι έτσι τα μεταπτυχιακά στη Ρώμη και στο Τορίνο που έχουν αντίστοιχες παρακολουθήσεις (1 φορά το μήνα) γιατί έχουν αναγνωριστεί;;;