0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλεος πια με το μεταπτυχιακό της
πρόσφατα βρέθηκα σε εκπαιδευτικό συνέδριο στην Ελλάδα. Κάποιος ομότιμος καθηγητής (από τα πολύ μεγάλα "κεφάλια" στα παιδαγωγικά) έκανε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση. Του ζήτησα, λοιπόν, στο τέλος την παρουσίαση του. Η απάντηση του ήταν κατά λεξη "Κυρία μου, αυτό είναι πνευματική ιδιοκτησία. Τι θα γίνει αν το μοιράζω από εδώ και από εκεί! Αν θέλετε αγοράστε τα βιβλία μου και διαβάστε τα!"
Παράθεση από: nickitol στις Φεβρουαρίου 12, 2012, 04:59:32 pmΕλληνικά πανεπιστήμια???Υπάρχουν και πανεπιστήμια στην Ελλάδα?Απο οσο γνωρίζω ειναι οικογενειακές επιχειρήσεις. Που ο μπαμπας καθηγητής στέλνει την κόρη-τούβλο στη
Ελληνικά πανεπιστήμια???Υπάρχουν και πανεπιστήμια στην Ελλάδα?Απο οσο γνωρίζω ειναι οικογενειακές επιχειρήσεις. Που ο μπαμπας καθηγητής στέλνει την κόρη-τούβλο στη
Ομως σε αυτα τα πανεπιστημια γινονται θαυματα!
Λυπάμαι πραγματικα για το επιπεδο της συζητησης.....Ποσο μαλλον οταν Ελληνες πολιτες και δη εκπαιδευτικοι χρησιμοποιουν χαρακτηρισμους "μαυροι", "Παλαιστίνιους, Σύριους και κάτι Λιβανέζους".........................τα λογια ειναι περιττα...........
Και στα high πανεπιστημια του εξωτερικου, οι καθηγητες ειναι μονιμοι και οταν ζητησουν εξελιξη, η διαδικασια ειναι κλειστη και δεν φοβασαι μηπως χασεις τη θεση σου.
παιδια μηπως να κοιταξουμε και λιγο εξω απο το ποτήρι?το πανεπιστημιο εννοειται οτι πρεπει να σου δινει κατευθυντηριες γραμμες, αλλά ουσιαστικά σου δίνει ένα ερέθισμα. το πως θα συνεχισεις εσυ πο κει και περα ειναι δικο σου θεμα. Και μην μου πειτε οτι ολοι οσοι παρακολουθησαν φοβερους καθηγητες γιναν ολοι φωστηρες. Οπως και όσοι ειχαν καθηγητες ησσονος αξιας γιναν αχρηστοι εκπαιδευτικοι. Είναι προσωπικο το θεμα, ποσο θα αναπτυχθεις και θα εξελιχθεις.και λυπαμαι, αλλα και στο εξωτερικο και στο εσωτερικο εχει καλους και κακους καθηγητες...