0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GregX στις Αυγούστου 12, 2012, 07:29:33 pm[Και ναι φυσικά θα βρεθούν και μερικού έξυπνοι που θα προσπαθήσουν να μην πάνε ή να αγοράσουν τα χαρτιά όπως η κοπελιά που ανέφερες η οποία είναι τόσο βλάκας ώστε δεν μπορεί καν να βρει μια έτοιμη διπλωματική στα αγγλικά μέσω google. Δεν το κάνουν όμως όλοι αυτό μην τα μηδενίζετε όλα. Και αυτά γίνονται σωρηδόν και για χρόνια και στα ελληνικά πανεπιστήμια όπως ΟΛΟΙ εδώ μέσα γνωρίζουν αλλά «ξεχνάνε» να αναφέρουν.Ευχαριστώ πολύ που επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου. Ναι όντως το άκουσα και αυτό οτί μερικοί θα βρούνε έτοιμες στα ελληνικά και θα στις δώσουν για μετάφραση η ακόμα καλύτερα στα αγγλικά. Σάμπως υπάρχει έλεγχος;Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τη διαφορά με πτυχία εσωτερικού. Με αφορά όμως το να αναγωρίζονται χωρίς τις ίδιες διαδικασίες πτυχία από εξωτερικό. Γιατί εγώ τη διπλωματική μου δεν την αντέγραψα γιατί το πανεπιστήμιο θα με έπιανε για κλοπή η plagiarism, γιατί έμεινα έναν ολόκληρο χρόνο στο εξωτερικό θυσιάζοντας και υλικά και προσωπικά πολλά πράγματα, γιατι έχοντας 2 proficiency αναγκάστηκα να ξαναδώσω εξετάσεις στην αγγλική για να με δεχτούνε,γιατί η διαμονή μου εκεί ήταν αυτή που μου κόστισε περισσότερο(και 25 φορές να είχα παέι και έρθει από Αγγλία αεροπορικώς δεν θα ξόδευα τα ίδια λεφτά που χρειάστηκα για να παραμείνω εκέι ένα χρόνο) γιατί δεν μεσολάβησε κανείς για να πάρω την αναγνώριση μου απο το ΔΟΑΤΑΠ. Για όλους αυτούς τους λόγους έχω όλα τα δίκια να μην ανέχομαι να βρεθούν μπροστά μου άτομα με αμφίβολα προσόντα.
[Και ναι φυσικά θα βρεθούν και μερικού έξυπνοι που θα προσπαθήσουν να μην πάνε ή να αγοράσουν τα χαρτιά όπως η κοπελιά που ανέφερες η οποία είναι τόσο βλάκας ώστε δεν μπορεί καν να βρει μια έτοιμη διπλωματική στα αγγλικά μέσω google. Δεν το κάνουν όμως όλοι αυτό μην τα μηδενίζετε όλα. Και αυτά γίνονται σωρηδόν και για χρόνια και στα ελληνικά πανεπιστήμια όπως ΟΛΟΙ εδώ μέσα γνωρίζουν αλλά «ξεχνάνε» να αναφέρουν.
Αυτές τις πληροφορίες για το ποιος και πότε έκανε το μεταπτυχιακό, και αν ήταν τότε αναπληρωτής και έπαιρνε παραπάνω άδειες κλπ.. που τις βρήκατε; Ντετέκτιβ βάλατε; Σοβαρά, το έχω απορία..
Συναδελφοι... ας μη κραζουμε αλλο το μτπχκ της