0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ θα μας πείτε ότι τα
@mpesg Kάποιοι είχαν τα μέσα,τις πληροφορίες και τα χρήματα, και έκαναν τις κινήσεις τους.Πέρα από το γεγονός ότι αμφισβητώ την εκπαίδευση που έχουν λάβει και τα πτυχία τους,εκνευρίζομαι όταν προσπαθούν να βγουν και από επάνω.Αν δεν υπήρχαν αυτές οι χώρες,πτυχίο δεν θα έπαιρναν ούτε στον ύπνο τους.Έτσι κάπως γέμισαν και οι πίνακες,γιατί κάποιοι ήξεραν τα κόλπα ενώ οι άλλοι πήγαιναν με το σταυρό στο χέρι.Με το ζόρι έπρεπε όλοι να είναι εκπαιδευτικοί ή πτυχιούχοι σε αυτήν τη χώρα.Από αλεξιπτωτιστές σε αυτήν τη χώρα,άλλο τίποτα..
Χαχχαχα...Δεν χαθηκα καθολου γιατι δεν μπηκα καν στη διαδικασια να ψαξω.Στοχος μου δεν ηταν να αναδειξω τα βουλγαρικα πανεπιστημια,που δεν εχω και καμια σχεση μιας και τελειωσα στο Αριστοτελειο,αλλα να υπενθυμισω σε καποιους ποια ειναι η κατασταση στα ελληνικα πανεπιστημια που τοσο επαινουν.
τζαμπα μαλωνετε, εγω που ειμαι μεγαλυτερος και εχω δει την πρωην γιουσκοσλαβια να γεμιζει απο υποψηφιους δασκαλους οι οποιοι ειναι τωρα σαρανταριδες και εχουν γεμισει τα σχολεια και εχουν κανει εξομειωση...........παιδια , δηλαδη οι νεοτεροι παρτε το χαμπαρι η λαμογια ειναι στο αιμα μας και δυστυχως λυπαμε που το λεω αλλα διαβασα για να μπω με πανελληνιες, διαβασα πολυ για να παρω 8 στο πτυχιο, διαβασα πολυ για να κανω το α μεταπτυχιακο σε πανεπιστημιο της αγγλιας στην α πενταδα καταταξης, διαβασα πολυ για να κανω το β μεταπτυχιακο στη ροδο, διαβασα για β ξενη γλωσσα, πηρα πιστοποιηση στους υπολογιστες και ειμαι ανεργος με υποχρεωσεις. Οι συμμαθητες μου που τελειωσαν στη πρωην γιουγκοσλαβια ειναι διορισμενοι εδω και δεκα χρονια.................Διδαγμα σε μια χωρα που ευνοει τα λαμογια πρεπει να γινεις λαμογιο για να περασεις καλα, εαν εχετε χρηματα και πιστευετε οτι το μεταπτυχιακο της βουλγαριας η της ρουμανιας η των ιδιωτικων πανεπιστημιων της κυπρου που αναγνωριζονται κανονικα απο το δοαταπ θα σας εξασφαλισουν οικονομικα , καντε το!!!!!!!!!! δεν αλλλαζει η ελλαδα με ευχολογια, το εχω παθει μην χαραμιζετε τα νιατα σας, στη λαμογια γινεται και εσεις λαμογια !!!!!!!!!!δεν μπορω να εξηγησω στα παιδια μου γιατι οι αλλοι μπηκαν καπου και εγω διαβαζα και εχανα και εξαμηνα με τις απεργιες. Δυσκολευομαι που δεν αλλαξα και δεν εγινα λαμογιο που δεν πηγα σε βουλευτη για να με βολεψει με προσθετη διδακτικη η να με βαλει ωρομισθιο τα πρωτα χρονια που δεν ειχα μεσο να μαζεψω περισσοτερα μορια αλλα δυσκολευομαι και με τις οικονομικες μου υποχρεωσεις απεναντι στα παιδια μου
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Αυγούστου 16, 2012, 12:04:05 amΑυτήν την απορία ρε παιδιά που έχει ξαναεκφραστεί σ'αυτό το τόπικ δεν την καταλαβαίνω πραγματικά....στη δική μου σχολή. στο ΦΠ του ΑΠΘ το μεταπτυχιακό της Παιδαγωγικής κατεύθυνσης είχε το 2003 2 φορές μόνο την εβδομάδα μάθημα...διετές μεταπτυχιακό βέβαια. Τώρα βέβαια άλλο παπαευαγγέλιο το ότι κάθε μάθημα είχε πολλή δουλειά γιατί απαιτούσε έρευνα...οπότε ήταν σαν να είχες κάνει 10 ώρες μάθημα τη βδομάδα και βάλε...Επίσης δεν έπαιρναν και κεφάλια για τις απουσίες απ'αυτά τα μαθήματα...Σ'αυτά τα 2 χρόνια γινόταν πολλή δουλειά και έρευνα,αλλά δεν χρειαζόταν να παρακολουθείς όλη τη βδομάδα... Η διαφορά Λώρα είναι ότι το δικό σου μεταπτυχιακό ήταν διετές και από αυτά που ξέρω λίγοι ήταν αυτοί που τελείωναν στη διετία. Η απορία που εκφράστηκε είναι κατά πόσο ένα μονοετές μεταπτυχιακό μπορεί να ολοκληρωθεί με 2 φορές την εβδομάδα μάθημα.
Αυτήν την απορία ρε παιδιά που έχει ξαναεκφραστεί σ'αυτό το τόπικ δεν την καταλαβαίνω πραγματικά....στη δική μου σχολή. στο ΦΠ του ΑΠΘ το μεταπτυχιακό της Παιδαγωγικής κατεύθυνσης είχε το 2003 2 φορές μόνο την εβδομάδα μάθημα...διετές μεταπτυχιακό βέβαια. Τώρα βέβαια άλλο παπαευαγγέλιο το ότι κάθε μάθημα είχε πολλή δουλειά γιατί απαιτούσε έρευνα...οπότε ήταν σαν να είχες κάνει 10 ώρες μάθημα τη βδομάδα και βάλε...Επίσης δεν έπαιρναν και κεφάλια για τις απουσίες απ'αυτά τα μαθήματα...Σ'αυτά τα 2 χρόνια γινόταν πολλή δουλειά και έρευνα,αλλά δεν χρειαζόταν να παρακολουθείς όλη τη βδομάδα...