0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμη δεν έχει περάσει κανένα δηλαδή?
Η οποία συνάδελφος πέρα του ότι δεν ξέρει αγγλικά ούτε σε επίπεδο lower(προφανώς παρακολουθούσε παθητικά τα μαθήματα και τις εργασίες της τις ανέλαβε άλλος) ήταν και αναπληρώτρια στην Πελοπόννησο την ίδια χρονιά..Συγνώμη κιόλας αλλά τι άλλο να θέλω για να πειστώ;
Καλά το να μην ξέρεις αγγλικά δεν σημαίνει πως σου κάνει άλλος τις εργασίες δεν είναι τίποτα φοβερό και τρομερό να τις κάνεις στα ελληνικά και να τις δίνεις έξω για μετάφραση αν και έχω την εντύπωση πως είναι αρκετά ακριβό? Τώρα παρακολουθήσεις κλπ είναι άλλο θέμα φυσικά.
Ψάχνωντας για μάστερ πυ δίνουν παιδαγωγική επάρκεια, έπεσα πάνω σε μια σελίδα που μεταξύ άλλων αναφέρει πως το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας «Kliment Ohridski" στη
Δεν ξερω αγαπητη μου, θυμωμενη και ...μανιασμενη mariallena αν τελικα γελασες η εκλαψες με αυτα που σου εγραψα. Η υποψια που ειχα οτι μπορει να μην εισαι υπαρκτο προσωπο που εκανε το μεταπτυχιακο, αλλα καποιος/καποια απο τα γραφεια διασυνδεσης που εστειλε τα μπουλουκια πανω, ενισχυθηκε απο το περιεχομενο της απαντησης σου και το στυλ που γραφεις. Θα μπορουσα να σου απαντησω σε αυτα που γραφεις αλλα δε θα μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου, και δεν ξαναγραφω σε αυτο το νημα. Δεν εχει νοημα απο τη στιγμη που δεν εισαι δεκτικη στις αποψεις των αλλων και κυριως τα μαλωματα δεν ειναι ο λογος υπαρξης του φορουμ. Αν εισαι υπαρκτο προσωπο καλη τυχη σε ολες τις προσπαθειες σου, στο ευχομαι ειλικρινα και διχως ειρωνεια. Αν παλι εισαι καποιος απο ενα τετοιο γραφειο (που ειναι και το πιο πιθανον), μια παρακληση: Τωρα που η χωρα γονατιζει, με αυτα τα χρηματα που βγαλατε, στηριξτε την ελληνικη οικονομια. Αυτος αλλωστε δεν ειναι ενας απο τους ρολους που εχει το υγιες εμποριο και η καλη βιομηχανια?Καληνυχτα σε ολους και (κυριολεκτικα και ..δυστυχως για αυτα που συμβαινουν στη χωρα μας και μεταφορικα).