0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οταν εργαζόμαστε σε παιδικούς σταθμούς (σαν άλλες ειδικότητες/εκτός ΥΠΕΠΘ) ο κάθε εργοδότης μας δίνει ότι θέλει για 8ωρο;
Παράθεση από: vasp στις Δεκεμβρίου 25, 2010, 06:29:35 pmΟταν εργαζόμαστε σε παιδικούς σταθμούς (σαν άλλες ειδικότητες/εκτός ΥΠΕΠΘ) ο κάθε εργοδότης μας δίνει ότι θέλει για 8ωρο; Ξέρω ότι στην Ελλάδα ζούμε και ο εργοδότης σε δηλώνει ό,τι θέλει... ....Κανονικά, όμως, ως νηπιαγωγό δεν θα έπρεπε να δηλώνει τον/την εργαζόμενο; Από τη στιγμή, βέβαια, που αναλαμνάνει τμήμα με παιδιά που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα που υποτίθεται ότι αναλαμβάνουμε...
Ίσως βοηθήσει αυτό:http://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=data&myid=370
Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο υπουργείο και στην επιθεώρηση εργασίας;
πολύ καλή η ερώτησή σου. Εσύ θα το έκανες; Είναι η πρώτη χρονιά που δουλεύω και στο βιογραφικό μου θα γράφει οτι έκανα μήνυση στα αφεντικά μου...Όλοι ξέρουμε οτι στον ιδιωτικό τομέα δεν πρόκειται να πάρεις τα λεφτά που θα έπρεπε και οτι γενικά τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Πολλοί μου λένε ¨υπομονή, θα τα πάρεις τα λεφτά σου, αν δεν έχουν οι άνθρωποι μπλα μπλα μπλα". Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτηκα και να παρετηθώ αλλά που θα βρω δουλειά;. Και ποιός θα με πάρει αν έχω αφήσει τμήμα στην μέση της χρονιάς; Ποιός εργοδότης είναι σίγουρος οτι θα μου δίνει τα λεφτά στην ώρα τους και αν δεν αργήσει δεν θα του φέρω την επιθεώρηση εργασίας. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί δυστάζω να φέρω την επιθεώρηση; Απλά ελπίζω οτι θα πάρω τα λεφτά μου όσο πιο γρήγορα γίνεται και οτι του χρόνου θα βρω μια καλύτερη δουλεια . Έχει βρεθεί κανείς σε παρόμοια θέση;
Πιστεύω οτι αν βρω άσχετη δουλειά δεν θα έχω επαφή με το αντικείμενο ενώ τώρα κάνω και την προετοιμασία μου για τον ΑΣΕΠ.