0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιανουαρίου 03, 2011, 07:00:04 pmΠαράθεση από: anixia στις Ιανουαρίου 03, 2011, 06:47:44 pmvania αφου εχεις προσφατη επιτυχια πολυ καλη οπως γραφεις αρα διαρκει για δυο διαγωνισμους εχεις επιπλεον προσοντα κανε μεταπτυχιακο. Τα λιγα ατομα που θα διοριζονται ειναι αυτα που θα χουν ενα πολυ καλο βαθμο γλωσσες Η/Υ μετρια προυπηρεσια και διδακτορικα.Vania...έχει ένα δίκιο η anixia...κι εγώ περίπου στα ίδια δεδομένα με σένα είμαι και είπα να κάνω μεταπτυχιακό...εξάλλου ο νέος πίνακας μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ θα βάλει πίσω αυτούς που δεν έχουν ΑΣΕΠ...και πίστεψέ με είναι πολλοί...οπότε γιατί δεν επωφελείσαι στην παρούσα φάση με ένα μεταπτυχιακό που αν σου κάτσει και κάποιο καλό μπορεί να σου δώσει και κάποιες άλλες διεξόδους; Το "κόλλημα" με τον ΑΣΕΠ που το είχα κι εγώ δεν μας κάνει πάντα καλό...καλό είναι να ανοίγουμε κι άλλες πόρτες και να είμαστε πλέον λίγο ευέλικτοι...Μια ιδέα σου λέω και δεν είμαι κι απ'αυτούς που φοβούνται το διάβασμα του ΑΣΕΠ...το μεταπτυχιακο προυποθετει διαβασμα για εξετασεις προκειμενου να επιλεγει καποιος, εξετασεις που διενεργουνται καλοκαιρι. Επιπλεον τα μεταπτυχιακα ξεκινουν από Σεπτεμβρη και διαρκουν δυο ετη. Αν ξεκινησουμε απο Σεπτεμβρη δε θα το εχουμε τελειωσει μεχρι τον επομενο Ασεπ. Επιπλεον αν δινει αλλες διεξοδους θα σημαινει οτι δεν αναγνωριζεται απο τον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικων που περιοριζεται σε μεταπτυχιακα στα πλαισια του διδακτικου μας αντικειμενου
Παράθεση από: anixia στις Ιανουαρίου 03, 2011, 06:47:44 pmvania αφου εχεις προσφατη επιτυχια πολυ καλη οπως γραφεις αρα διαρκει για δυο διαγωνισμους εχεις επιπλεον προσοντα κανε μεταπτυχιακο. Τα λιγα ατομα που θα διοριζονται ειναι αυτα που θα χουν ενα πολυ καλο βαθμο γλωσσες Η/Υ μετρια προυπηρεσια και διδακτορικα.Vania...έχει ένα δίκιο η anixia...κι εγώ περίπου στα ίδια δεδομένα με σένα είμαι και είπα να κάνω μεταπτυχιακό...εξάλλου ο νέος πίνακας μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ θα βάλει πίσω αυτούς που δεν έχουν ΑΣΕΠ...και πίστεψέ με είναι πολλοί...οπότε γιατί δεν επωφελείσαι στην παρούσα φάση με ένα μεταπτυχιακό που αν σου κάτσει και κάποιο καλό μπορεί να σου δώσει και κάποιες άλλες διεξόδους; Το "κόλλημα" με τον ΑΣΕΠ που το είχα κι εγώ δεν μας κάνει πάντα καλό...καλό είναι να ανοίγουμε κι άλλες πόρτες και να είμαστε πλέον λίγο ευέλικτοι...Μια ιδέα σου λέω και δεν είμαι κι απ'αυτούς που φοβούνται το διάβασμα του ΑΣΕΠ...
vania αφου εχεις προσφατη επιτυχια πολυ καλη οπως γραφεις αρα διαρκει για δυο διαγωνισμους εχεις επιπλεον προσοντα κανε μεταπτυχιακο. Τα λιγα ατομα που θα διοριζονται ειναι αυτα που θα χουν ενα πολυ καλο βαθμο γλωσσες Η/Υ μετρια προυπηρεσια και διδακτορικα.
Λώρα κληρώθηκα και εγώ στο ίδιο μεταπτυχιακό του ΕΑΠ και το θεώρησα μεγάλη ευκαιρία να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να μη χάσω την επαφή με την εκπαίδευση, μια και ο ΑΣΕΠ προβλέπεται να αργήσει!! Ηθελα να ρωτήσω εαν το συγκεκριμένο ΠΜΣ του ΕΑΠ (Σπουδές στην εκπαίδευση) παρέχει παιδαγωγική επάρκεια; Γνωρίζει κανείς; Επίσης, απ' ο,τι κατάλαβα, η γνώση ξένων γλωσσών και η/υ δίνει μόρια; Ισχύει;;;
Η παιδαγωγική επάρκεια δεν θα χρειάζεται στους επόμενους 2 ΑΣΕΠ
Παράθεση από: elpida81 στις Ιανουαρίου 03, 2011, 07:10:57 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Ιανουαρίου 03, 2011, 07:00:04 pmΠαράθεση από: anixia στις Ιανουαρίου 03, 2011, 06:47:44 pmvania αφου εχεις προσφατη επιτυχια πολυ καλη οπως γραφεις αρα διαρκει για δυο διαγωνισμους εχεις επιπλεον προσοντα κανε μεταπτυχιακο. Τα λιγα ατομα που θα διοριζονται ειναι αυτα που θα χουν ενα πολυ καλο βαθμο γλωσσες Η/Υ μετρια προυπηρεσια και διδακτορικα.Vania...έχει ένα δίκιο η anixia...κι εγώ περίπου στα ίδια δεδομένα με σένα είμαι και είπα να κάνω μεταπτυχιακό...εξάλλου ο νέος πίνακας μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ θα βάλει πίσω αυτούς που δεν έχουν ΑΣΕΠ...και πίστεψέ με είναι πολλοί...οπότε γιατί δεν επωφελείσαι στην παρούσα φάση με ένα μεταπτυχιακό που αν σου κάτσει και κάποιο καλό μπορεί να σου δώσει και κάποιες άλλες διεξόδους; Το "κόλλημα" με τον ΑΣΕΠ που το είχα κι εγώ δεν μας κάνει πάντα καλό...καλό είναι να ανοίγουμε κι άλλες πόρτες και να είμαστε πλέον λίγο ευέλικτοι...Μια ιδέα σου λέω και δεν είμαι κι απ'αυτούς που φοβούνται το διάβασμα του ΑΣΕΠ...το μεταπτυχιακο προυποθετει διαβασμα για εξετασεις προκειμενου να επιλεγει καποιος, εξετασεις που διενεργουνται καλοκαιρι. Επιπλεον τα μεταπτυχιακα ξεκινουν από Σεπτεμβρη και διαρκουν δυο ετη. Αν ξεκινησουμε απο Σεπτεμβρη δε θα το εχουμε τελειωσει μεχρι τον επομενο Ασεπ. Επιπλεον αν δινει αλλες διεξοδους θα σημαινει οτι δεν αναγνωριζεται απο τον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικων που περιοριζεται σε μεταπτυχιακα στα πλαισια του διδακτικου μας αντικειμενουΠαιδιά...κι εγώ αυτά πίστευα,αλλά τώρα κληρώθηκα στο "Σπουδές στην εκπαίδευση" στο ΕΑΠ...θα μου πείτε ήμουν τυχερή και κληρώθηκα,αλλά τι χάνετε να προσπαθήσετε; Και δεν τα κάνουμε τα μεταπτυχιακά μόνο για το κυνήγι των 2 μορίων...αλλά και από επαγγελματικής άποψης αν θέλετε το "Σπουδές στην εκπαίδευση" είναι στο αντικείμενό μας και επίσης όπως και το "Εκπαίδευση ενηλίκων"του ΕΑΠ δίνουν ένα προβάδισμα στους πίνακες του ΙΔΕΚΕ για ΣΔΕ και ΚΕΕ...Εδώ που φτάσαμε ποιον τον χαλάει να παίρνει ώρες και στα ΚΕΕ έστω για χρήματα...;; Μην τρελαθούμε τώρα! Τα ΚΕΕ μάλιστα πληρώνουν αρκετά καλά...Ξεκολλήστε λίγο και δείτε και άλλα πράγματα και σας το λέω εγώ που πέρασα αρκετά χρόνια προς μία κατεύθυνση μόνο...όταν τα πράγματα αλλάζουν και μάλιστα τόσο ραγδαία καλό είναι να ελισσόμαστε και να προσαρμοζόμαστε...αφού για αντίδραση πραγματική είμαστε ανίκανοι...τουλάχιστον ας μάθουμε να ελισσόμαστε...Και έφερα ένα παράδειγμα μόνο...σαφώς υπάρχουν και άλλες διέξοδοι...Και όπως διαβάζουμε για ΑΣΕΠ μπορούμε και να διαβάσουμε για να μπούμε και σε ένα μεταπτυχιακό...εγώ ήμουν έτοιμη να αρχίσω να διαβάζω για εξετάσεις μεταπτυχιακού τον Σεπτέμβριο που έρχεται...απλά στάθηκα (μια φορά κι εγώ στη ζωή μου) τυχερή με το ΕΑΠ...
Ερώτηση: Αν κάνω ένα ακόμη παιδί με άλλη γυναίκα και το αναγνωρίσω μετράει;;;;;; Χρειάζομαι γρήγορα μια απάντηση...
Και μη ξεχνάμε τα παιδιά. Τα τρία παιδιά δίνουν 5 μόρια προσαύξηση και τα τέσσερα 10 μόρια. Αν είναι και λίγο μεγαλωμένα έχεις μάλλον και αυτόματα παιδαγωγική επάρκεια... Εγώ έχω δύο και η γυναίκα μου δεν δέχεται να κάνουμε τρίτο ή τέταρτο... Ερώτηση: Αν κάνω ένα ακόμη παιδί με άλλη γυναίκα και το αναγνωρίσω μετράει;;;;;; Χρειάζομαι γρήγορα μια απάντηση...
Παράθεση από: panos2 στις Ιανουαρίου 03, 2011, 08:58:03 pmΚαι μη ξεχνάμε τα παιδιά. Τα τρία παιδιά δίνουν 5 μόρια προσαύξηση και τα τέσσερα 10 μόρια. Αν είναι και λίγο μεγαλωμένα έχεις μάλλον και αυτόματα παιδαγωγική επάρκεια... Εγώ έχω δύο και η γυναίκα μου δεν δέχεται να κάνουμε τρίτο ή τέταρτο... Ερώτηση: Αν κάνω ένα ακόμη παιδί με άλλη γυναίκα και το αναγνωρίσω μετράει;;;;;; Χρειάζομαι γρήγορα μια απάντηση... Πρέπει να έχεις την επιμέλεια του . . . (θέλει δικαστικό αγώνα αλλά για 5 μόρια...)
Κάτι κατάλαβε η γυναίκα μου και μου έδωσε τη νεογένητη κατουρημένη "τσουπίτσα" μου να την αλλάξω... Αυτά τα Pampers...