*

Αποστολέας Θέμα: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;  (Αναγνώστηκε 112454 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 08:00:21 pm »
vania αφου εχεις προσφατη επιτυχια πολυ καλη οπως γραφεις αρα διαρκει για δυο διαγωνισμους εχεις επιπλεον προσοντα κανε μεταπτυχιακο. Τα λιγα ατομα που θα διοριζονται ειναι αυτα που θα χουν ενα πολυ καλο βαθμο γλωσσες Η/Υ μετρια προυπηρεσια και διδακτορικα.
Vania...έχει ένα δίκιο η anixia...κι εγώ περίπου στα ίδια δεδομένα με σένα είμαι και είπα να κάνω μεταπτυχιακό...εξάλλου ο νέος πίνακας μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ θα βάλει πίσω αυτούς που δεν έχουν ΑΣΕΠ...και πίστεψέ με είναι πολλοί...οπότε γιατί δεν επωφελείσαι στην παρούσα φάση με ένα μεταπτυχιακό που αν σου κάτσει και κάποιο καλό μπορεί να σου δώσει και κάποιες άλλες διεξόδους; Το "κόλλημα" με τον ΑΣΕΠ που το είχα κι εγώ δεν μας κάνει πάντα καλό...καλό είναι να ανοίγουμε κι άλλες πόρτες και να είμαστε πλέον λίγο ευέλικτοι...
Μια ιδέα σου λέω και δεν είμαι κι απ'αυτούς που φοβούνται το διάβασμα του ΑΣΕΠ...

το μεταπτυχιακο προυποθετει διαβασμα για εξετασεις προκειμενου να επιλεγει καποιος, εξετασεις που διενεργουνται καλοκαιρι. Επιπλεον τα μεταπτυχιακα ξεκινουν από Σεπτεμβρη και διαρκουν δυο ετη. Αν ξεκινησουμε απο Σεπτεμβρη δε θα το εχουμε τελειωσει μεχρι τον επομενο Ασεπ. Επιπλεον αν δινει αλλες διεξοδους θα σημαινει οτι δεν αναγνωριζεται απο τον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικων που περιοριζεται σε μεταπτυχιακα στα πλαισια του διδακτικου μας αντικειμενου
Παιδιά...κι εγώ αυτά πίστευα,αλλά τώρα κληρώθηκα στο "Σπουδές στην εκπαίδευση" στο ΕΑΠ...θα μου πείτε ήμουν τυχερή και κληρώθηκα,αλλά τι χάνετε να προσπαθήσετε; Και δεν τα κάνουμε τα μεταπτυχιακά μόνο για το κυνήγι των 2 μορίων...αλλά και από επαγγελματικής άποψης αν θέλετε το "Σπουδές στην εκπαίδευση" είναι στο αντικείμενό μας και επίσης όπως και το "Εκπαίδευση ενηλίκων"του ΕΑΠ δίνουν ένα προβάδισμα στους πίνακες του ΙΔΕΚΕ για ΣΔΕ και ΚΕΕ...
Εδώ που φτάσαμε ποιον τον χαλάει να παίρνει ώρες και στα ΚΕΕ έστω για χρήματα...;; Μην τρελαθούμε τώρα! Τα ΚΕΕ μάλιστα πληρώνουν αρκετά καλά...
Ξεκολλήστε λίγο και δείτε και άλλα πράγματα και σας το λέω εγώ που πέρασα αρκετά χρόνια προς μία κατεύθυνση μόνο...όταν τα πράγματα αλλάζουν και μάλιστα τόσο ραγδαία καλό είναι να ελισσόμαστε και να προσαρμοζόμαστε...αφού για αντίδραση πραγματική είμαστε ανίκανοι...τουλάχιστον ας μάθουμε να ελισσόμαστε...
Και έφερα ένα παράδειγμα μόνο...σαφώς υπάρχουν και άλλες διέξοδοι...
Και όπως διαβάζουμε για ΑΣΕΠ μπορούμε και να διαβάσουμε για να μπούμε και σε ένα μεταπτυχιακό...εγώ ήμουν έτοιμη να αρχίσω να διαβάζω για εξετάσεις μεταπτυχιακού τον Σεπτέμβριο που έρχεται...απλά στάθηκα (μια φορά κι εγώ στη ζωή μου) τυχερή με το ΕΑΠ...
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:56:17 »

Αποσυνδεδεμένος chrare

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 08:22:29 pm »
Λώρα κληρώθηκα και εγώ στο ίδιο μεταπτυχιακό του ΕΑΠ και το θεώρησα μεγάλη ευκαιρία να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να μη χάσω την επαφή με την εκπαίδευση, μια και ο ΑΣΕΠ προβλέπεται να αργήσει!! Ηθελα να ρωτήσω  εαν το συγκεκριμένο ΠΜΣ του ΕΑΠ (Σπουδές στην εκπαίδευση) παρέχει παιδαγωγική επάρκεια; Γνωρίζει κανείς; Επίσης, απ' ο,τι κατάλαβα, η γνώση ξένων γλωσσών και η/υ δίνει μόρια; Ισχύει;;;

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 08:36:09 pm »
Ναι δινει.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 08:38:01 pm »
Λώρα κληρώθηκα και εγώ στο ίδιο μεταπτυχιακό του ΕΑΠ και το θεώρησα μεγάλη ευκαιρία να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και να μη χάσω την επαφή με την εκπαίδευση, μια και ο ΑΣΕΠ προβλέπεται να αργήσει!! Ηθελα να ρωτήσω  εαν το συγκεκριμένο ΠΜΣ του ΕΑΠ (Σπουδές στην εκπαίδευση) παρέχει παιδαγωγική επάρκεια; Γνωρίζει κανείς; Επίσης, απ' ο,τι κατάλαβα, η γνώση ξένων γλωσσών και η/υ δίνει μόρια; Ισχύει;;;
Κι εγώ έτσι ακριβώς το είδα...δεν είμαι σίγουρη αν δίνει επάρκεια...μάλλον δεν είναι εξακριβωμένο αυτό...αλλά το Υπουργείο ίσως θέλει να δει τι θεματικές ενότητες έχεις πάρει και μετά αναλόγως να το αναγνωρίσει ή όχι...οπότε σ'αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να πάρεις την θεματική ενότητα για την εξέλιξη του παιδιού και και στάνταρ το "Παιδαγωγική έρευνα και πράξη"...αυτό που λέγαμε στο ΦΠ "Μεθοδολογία της Παιδαγωγικής έρευνας" το οποίο είναι και μάθημα εξεταζόμενο σχεδόν σε όλα τα μεταπτυχιακά παιδαγωγικής στις εισαγωγικές τους εξετάσεις!
Για να μην φεύγουμε όμως απ'το θέμα εντελώς...ναι και οι γλώσσες και τα το ecdl δίνουν μόρια...βασικά το επίπεδο μιας μόνο γλώσσας...δεν παίρνεις δηλαδή παραπάνω μόρια αν έχεις 2 και 3 γλώσσες...

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:56:17 »

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 08:44:36 pm »
Η παιδαγωγική επάρκεια δεν θα χρειάζεται στους επόμενους 2 ΑΣΕΠ

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 08:48:39 pm »
Η παιδαγωγική επάρκεια δεν θα χρειάζεται στους επόμενους 2 ΑΣΕΠ
Το ξέρουμε αυτό Stelio...αλλά έστω και μετά από 5-6 χρόνια που μπορεί να αρχίσει να ισχύει για σκέψου κάποιοι που θα έχουν να πεταχτούν πολύ μπροστά στους πίνακες όπως ισχύει τώρα για τους έχοντες ΑΣΠΑΙΤΕ...; Αν κάποιος αρχίσει τώρα ένα μεταπτυχιακό παιδαγωγικής επάρκειας μπορεί να του βγει μια μέρα σε πολύ καλό (αν δεν μηδενιστούν φυσικά οι διορισμοί)...είδαμε κι απ'τον ΑΣΕΠ τα χαίρια...!  ??? ??? ???

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 08:54:51 pm »
ΛΩΡΑ δεν διαφωνώ, αν και ανήκω στην κατηγορία (ηλικιακά) που ο επόμενος ΑΣΕΠ θα είναι ο τελευταίος ;D
Επίσης πρέπει να περιμένουμε από τις ίδιες τις σχολές που έχουμε "τελειώσει" να "τρέξουν" προγράμματα παιδαγωγικής επάρκειας (σύμφωνα με τον νόμο) -ίσως- με ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση

Αποσυνδεδεμένος elpida81

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 08:54:59 pm »
vania αφου εχεις προσφατη επιτυχια πολυ καλη οπως γραφεις αρα διαρκει για δυο διαγωνισμους εχεις επιπλεον προσοντα κανε μεταπτυχιακο. Τα λιγα ατομα που θα διοριζονται ειναι αυτα που θα χουν ενα πολυ καλο βαθμο γλωσσες Η/Υ μετρια προυπηρεσια και διδακτορικα.
Vania...έχει ένα δίκιο η anixia...κι εγώ περίπου στα ίδια δεδομένα με σένα είμαι και είπα να κάνω μεταπτυχιακό...εξάλλου ο νέος πίνακας μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ θα βάλει πίσω αυτούς που δεν έχουν ΑΣΕΠ...και πίστεψέ με είναι πολλοί...οπότε γιατί δεν επωφελείσαι στην παρούσα φάση με ένα μεταπτυχιακό που αν σου κάτσει και κάποιο καλό μπορεί να σου δώσει και κάποιες άλλες διεξόδους; Το "κόλλημα" με τον ΑΣΕΠ που το είχα κι εγώ δεν μας κάνει πάντα καλό...καλό είναι να ανοίγουμε κι άλλες πόρτες και να είμαστε πλέον λίγο ευέλικτοι...
Μια ιδέα σου λέω και δεν είμαι κι απ'αυτούς που φοβούνται το διάβασμα του ΑΣΕΠ...

το μεταπτυχιακο προυποθετει διαβασμα για εξετασεις προκειμενου να επιλεγει καποιος, εξετασεις που διενεργουνται καλοκαιρι. Επιπλεον τα μεταπτυχιακα ξεκινουν από Σεπτεμβρη και διαρκουν δυο ετη. Αν ξεκινησουμε απο Σεπτεμβρη δε θα το εχουμε τελειωσει μεχρι τον επομενο Ασεπ. Επιπλεον αν δινει αλλες διεξοδους θα σημαινει οτι δεν αναγνωριζεται απο τον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικων που περιοριζεται σε μεταπτυχιακα στα πλαισια του διδακτικου μας αντικειμενου
Παιδιά...κι εγώ αυτά πίστευα,αλλά τώρα κληρώθηκα στο "Σπουδές στην εκπαίδευση" στο ΕΑΠ...θα μου πείτε ήμουν τυχερή και κληρώθηκα,αλλά τι χάνετε να προσπαθήσετε; Και δεν τα κάνουμε τα μεταπτυχιακά μόνο για το κυνήγι των 2 μορίων...αλλά και από επαγγελματικής άποψης αν θέλετε το "Σπουδές στην εκπαίδευση" είναι στο αντικείμενό μας και επίσης όπως και το "Εκπαίδευση ενηλίκων"του ΕΑΠ δίνουν ένα προβάδισμα στους πίνακες του ΙΔΕΚΕ για ΣΔΕ και ΚΕΕ...
Εδώ που φτάσαμε ποιον τον χαλάει να παίρνει ώρες και στα ΚΕΕ έστω για χρήματα...;; Μην τρελαθούμε τώρα! Τα ΚΕΕ μάλιστα πληρώνουν αρκετά καλά...
Ξεκολλήστε λίγο και δείτε και άλλα πράγματα και σας το λέω εγώ που πέρασα αρκετά χρόνια προς μία κατεύθυνση μόνο...όταν τα πράγματα αλλάζουν και μάλιστα τόσο ραγδαία καλό είναι να ελισσόμαστε και να προσαρμοζόμαστε...αφού για αντίδραση πραγματική είμαστε ανίκανοι...τουλάχιστον ας μάθουμε να ελισσόμαστε...
Και έφερα ένα παράδειγμα μόνο...σαφώς υπάρχουν και άλλες διέξοδοι...
Και όπως διαβάζουμε για ΑΣΕΠ μπορούμε και να διαβάσουμε για να μπούμε και σε ένα μεταπτυχιακό...εγώ ήμουν έτοιμη να αρχίσω να διαβάζω για εξετάσεις μεταπτυχιακού τον Σεπτέμβριο που έρχεται...απλά στάθηκα (μια φορά κι εγώ στη ζωή μου) τυχερή με το ΕΑΠ...

διαβασμα για ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακο συγχρονως πετυχαινει μονο για ιδιοφυη μυαλα και υπερανθρωπους. Οσο για την κληρωση στο ΕΑΠ κανω καθε χρονο αιτηση αλλα δεν είναι μονο θεμα κληρωσης τελικα...

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 08:58:03 pm »
Και μη ξεχνάμε τα παιδιά. Τα τρία παιδιά δίνουν 5 μόρια προσαύξηση και τα τέσσερα 10 μόρια. Αν είναι και λίγο μεγαλωμένα έχεις μάλλον και αυτόματα παιδαγωγική επάρκεια... ;D ;D ;D

Εγώ έχω δύο και η γυναίκα μου δεν δέχεται να κάνουμε τρίτο ή τέταρτο...  :(
Ερώτηση: Αν κάνω ένα ακόμη παιδί με άλλη γυναίκα και το αναγνωρίσω μετράει;;;;;; ??? ???
Χρειάζομαι γρήγορα μια απάντηση... :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 09:00:16 pm »

Ερώτηση: Αν κάνω ένα ακόμη παιδί με άλλη γυναίκα και το αναγνωρίσω μετράει;;;;;; ??? ???

μετραει, μετραει.   ρωτησα για εξωγαμο! αρκει, οπως ειπες, να το αναγνωρισεις. μη τα θελουμε ολα δικα μας  ;D
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 09:00:59 pm »
Και μη ξεχνάμε τα παιδιά. Τα τρία παιδιά δίνουν 5 μόρια προσαύξηση και τα τέσσερα 10 μόρια. Αν είναι και λίγο μεγαλωμένα έχεις μάλλον και αυτόματα παιδαγωγική επάρκεια... ;D ;D ;D

Πρέπει να έχεις την επιμέλεια του . . . ;)
(θέλει δικαστικό αγώνα αλλά για 5 μόρια...)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 09:04:15 pm »
Κάτι κατάλαβε η γυναίκα μου και μου έδωσε τη νεογέννητη κατουρημένη "τσουπίτσα" μου να την αλλάξω... Αυτά τα Pampers...  :o :o :o
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 03, 2011, 09:20:09 pm από panos2 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 09:04:31 pm »

Πρέπει να έχεις την επιμέλεια του . . . ;)
(θέλει δικαστικό αγώνα αλλά για 5 μόρια...)
Είσαι σίγουρος...; Μήπως αρκεί η αναγνώριση του παιδιού;;
Ε ρε πού μας φτάσανε...;;;  ??? ??? ???

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 09:05:53 pm »
Κάτι κατάλαβε η γυναίκα μου και μου έδωσε τη νεογένητη κατουρημένη "τσουπίτσα" μου να την αλλάξω... Αυτά τα Pampers...  :o :o :o
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Έτσι,έτσι...τι; Μόνο να κορδώνεστε για τις κοράκλες σας;  ;D ;D ;D

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653