*

Αποστολέας Θέμα: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;  (Αναγνώστηκε 112457 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;
« Απάντηση #112 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 09:12:47 pm »
vania αφου εχεις προσφατη επιτυχια πολυ καλη οπως γραφεις αρα διαρκει για δυο διαγωνισμους εχεις επιπλεον προσοντα κανε μεταπτυχιακο. Τα λιγα ατομα που θα διοριζονται ειναι αυτα που θα χουν ενα πολυ καλο βαθμο γλωσσες Η/Υ μετρια προυπηρεσια και διδακτορικα.
Vania...έχει ένα δίκιο η anixia...κι εγώ περίπου στα ίδια δεδομένα με σένα είμαι και είπα να κάνω μεταπτυχιακό...εξάλλου ο νέος πίνακας μετά τον επόμενο ΑΣΕΠ θα βάλει πίσω αυτούς που δεν έχουν ΑΣΕΠ...και πίστεψέ με είναι πολλοί...οπότε γιατί δεν επωφελείσαι στην παρούσα φάση με ένα μεταπτυχιακό που αν σου κάτσει και κάποιο καλό μπορεί να σου δώσει και κάποιες άλλες διεξόδους; Το "κόλλημα" με τον ΑΣΕΠ που το είχα κι εγώ δεν μας κάνει πάντα καλό...καλό είναι να ανοίγουμε κι άλλες πόρτες και να είμαστε πλέον λίγο ευέλικτοι...
Μια ιδέα σου λέω και δεν είμαι κι απ'αυτούς που φοβούνται το διάβασμα του ΑΣΕΠ...

το μεταπτυχιακο προυποθετει διαβασμα για εξετασεις προκειμενου να επιλεγει καποιος, εξετασεις που διενεργουνται καλοκαιρι. Επιπλεον τα μεταπτυχιακα ξεκινουν από Σεπτεμβρη και διαρκουν δυο ετη. Αν ξεκινησουμε απο Σεπτεμβρη δε θα το εχουμε τελειωσει μεχρι τον επομενο Ασεπ. Επιπλεον αν δινει αλλες διεξοδους θα σημαινει οτι δεν αναγνωριζεται απο τον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικων που περιοριζεται σε μεταπτυχιακα στα πλαισια του διδακτικου μας αντικειμενου
Παιδιά...κι εγώ αυτά πίστευα,αλλά τώρα κληρώθηκα στο "Σπουδές στην εκπαίδευση" στο ΕΑΠ...θα μου πείτε ήμουν τυχερή και κληρώθηκα,αλλά τι χάνετε να προσπαθήσετε; Και δεν τα κάνουμε τα μεταπτυχιακά μόνο για το κυνήγι των 2 μορίων...αλλά και από επαγγελματικής άποψης αν θέλετε το "Σπουδές στην εκπαίδευση" είναι στο αντικείμενό μας και επίσης όπως και το "Εκπαίδευση ενηλίκων"του ΕΑΠ δίνουν ένα προβάδισμα στους πίνακες του ΙΔΕΚΕ για ΣΔΕ και ΚΕΕ...
Εδώ που φτάσαμε ποιον τον χαλάει να παίρνει ώρες και στα ΚΕΕ έστω για χρήματα...;; Μην τρελαθούμε τώρα! Τα ΚΕΕ μάλιστα πληρώνουν αρκετά καλά...
Ξεκολλήστε λίγο και δείτε και άλλα πράγματα και σας το λέω εγώ που πέρασα αρκετά χρόνια προς μία κατεύθυνση μόνο...όταν τα πράγματα αλλάζουν και μάλιστα τόσο ραγδαία καλό είναι να ελισσόμαστε και να προσαρμοζόμαστε...αφού για αντίδραση πραγματική είμαστε ανίκανοι...τουλάχιστον ας μάθουμε να ελισσόμαστε...
Και έφερα ένα παράδειγμα μόνο...σαφώς υπάρχουν και άλλες διέξοδοι...
Και όπως διαβάζουμε για ΑΣΕΠ μπορούμε και να διαβάσουμε για να μπούμε και σε ένα μεταπτυχιακό...εγώ ήμουν έτοιμη να αρχίσω να διαβάζω για εξετάσεις μεταπτυχιακού τον Σεπτέμβριο που έρχεται...απλά στάθηκα (μια φορά κι εγώ στη ζωή μου) τυχερή με το ΕΑΠ...

διαβασμα για ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακο συγχρονως πετυχαινει μονο για ιδιοφυη μυαλα και υπερανθρωπους. Οσο για την κληρωση στο ΕΑΠ κανω καθε χρονο αιτηση αλλα δεν είναι μονο θεμα κληρωσης τελικα...
Σταματήστε να βλέπετε απειλές εκεί που δεν υπάρχουν...εγώ δεν ήξερα κανέναν...ούτε καν έδωσα πολλή σημασία σ'αυτή την αίτηση...και κληρώθηκα...ίσως τελικά όταν κάτι δεν του δίνεις πολλή σημασία και δεν αγχώνεσαι κάθεται πιο εύκολα...
Και πολλοί που κληρώθηκαν δεν είχαν καμία μα καμία άκρη!
Επίσης δεν εννοούσα και διάβασμα ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακό...καλύτερα να κάνεις 2 μεταπτυχιακά μαζί παρά αυτό...εννούσα όσοι έχουν την πολυτέλεια να μην δώσουν γιατί πέρασαν σε έναν απ'τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ...ας κοιτάξουν για κανένα μεταπτυχιακό...
Αν δεν έχεις κανέναν ΑΣΕΠ καταλαβαίνω το να θες να διαβάσεις για ΑΣΕΠ...
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:57:48 »

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 09:18:31 pm »
Eγώ παιδιά πιστεύω ότι ο  ΑΣΕΠ θα αργήσει πολύ να γίνει. Προσωπική εκτίμηση διατυπώνω. Και το λέω αυτό με δεδομένη τη διάθεση για σχεδόν μηδενικές προσλήψεις. Εδώ λέει ότι οι εναπομείναντες διοριστέοι του ΑΣΕΠ δεν έχουν εξασφαλισμένο το διορισμό τους και θα κάνει νέο ΑΣΕΠ;; Για πιο λόγο. Με τις μετατάξεις, τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις θα εξοικονομήσει αρκετούς εκπαιδευτικούς οπότε με  αναπληρωτές το υπουργείο τη βολεύει. Άλλωστε όπως φαίνεται ο προσανατολισμός του υπουργείου δεν έχει καμιά σχέση με την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, και ας διατυμπανίζει περί του αντίθετου, στα όπως φαίνεται προβοκατόρικα ΜΜΕ. Ο προσανατολισμός είναι καθαρά με οικονομικά κριτήρια στο σχολείο της αγοράς, ενώ όπως φαίνεται με την κατάργηση ουσιαστικά της ΠΔΣ, των αθλητικών σχολείων και της διαφαινόμενης συρρίκνωσης και κατάργησης των καλλιτεχνικών σχολείων δεν υπάρχει καμιά κοινωνική ευαισθησία .

οι μετατάξεις δε νομίζω ότι μας αφορούν. Δεν έχουν σχέση με την εκπαίδευση.. δεν μπορεί κάποιος που θα φύγει π.χ. απ΄τη ΔΕΗ ή από κάποια άλλη ΔΕΚΟ να πάει να διδάξει .. αν το δούμε κι αυτό........τι να πω!!!!!!!! για όνομα...

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 09:22:28 pm »
Eγώ παιδιά πιστεύω ότι ο  ΑΣΕΠ θα αργήσει πολύ να γίνει. Προσωπική εκτίμηση διατυπώνω. Και το λέω αυτό με δεδομένη τη διάθεση για σχεδόν μηδενικές προσλήψεις. Εδώ λέει ότι οι εναπομείναντες διοριστέοι του ΑΣΕΠ δεν έχουν εξασφαλισμένο το διορισμό τους και θα κάνει νέο ΑΣΕΠ;; Για πιο λόγο. Με τις μετατάξεις, τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις θα εξοικονομήσει αρκετούς εκπαιδευτικούς οπότε με  αναπληρωτές το υπουργείο τη βολεύει. Άλλωστε όπως φαίνεται ο προσανατολισμός του υπουργείου δεν έχει καμιά σχέση με την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, και ας διατυμπανίζει περί του αντίθετου, στα όπως φαίνεται προβοκατόρικα ΜΜΕ. Ο προσανατολισμός είναι καθαρά με οικονομικά κριτήρια στο σχολείο της αγοράς, ενώ όπως φαίνεται με την κατάργηση ουσιαστικά της ΠΔΣ, των αθλητικών σχολείων και της διαφαινόμενης συρρίκνωσης και κατάργησης των καλλιτεχνικών σχολείων δεν υπάρχει καμιά κοινωνική ευαισθησία .

οι μετατάξεις δε νομίζω ότι μας αφορούν. Δεν έχουν σχέση με την εκπαίδευση.. δεν μπορεί κάποιος που θα φύγει π.χ. απ΄τη ΔΕΗ ή από κάποια άλλη ΔΕΚΟ να πάει να διδάξει .. αν το δούμε κι αυτό........τι να πω!!!!!!!! για όνομα...
Κι όμως μας αφορούν...γιατί μπορεί ο μεταταγμένος απ'τις ΔΕΚΟ να μην μπορεί να πάει να διδάξει,αλλά μπορεί να πάει στα γραφεία Α'θμιας και

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 09:26:22 pm »
πολυ σωστα τα λεει ηΛωρα .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:57:48 »

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 09:44:07 pm »
Α και κατι ακομα τις συμβουλες που σας εδωσα μου τις εδωσε υψηλο στελεχος του υπουργειου αφου του ειπα οτι εχω καλη επιτυχια στον τελευταιο ασεπ δεν το παιζω ξερολας και δεν ειμαι φιλολογος .

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 11:16:53 pm »
Tώρα είδα διαφήμιση του έθνους-εργασία που θα γράφει για μόνιμους διορισμούς εκπ/κών για το 11.Άρα αυτή δεν θα κάνει πίσω όπως φαίνεται.Θα προκηρύξει το διαγωνισμό το 11 και θα γίνει αρχές του 12.....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 11:27:17 pm »
Tώρα είδα διαφήμιση του έθνους-εργασία που θα γράφει για μόνιμους διορισμούς εκπ/κών για το 11.Άρα αυτή δεν θα κάνει πίσω όπως φαίνεται.Θα προκηρύξει το διαγωνισμό το 11 και θα γίνει αρχές του 12.....
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος arlekinos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 11:29:24 pm »
Είναι πραγματικά σουρεαλιστικό αυτό που συμβαίνει εδώ. Έχουν μαζευτεί καμιά 15αριά άτομα και συζητάνε για το μέλλον τους σε μια χώρα που έχει ήδη καταρρεύσει. Ασεπ, μεταπτυχιακά, παιδαγωγικές επάρκειες. Τίποτα δεν έχετε πάρει χαμπάρι? Το κράτος χρεοκόπησε. Δεν πρόκειται να βγούμε από την ύφεση για πολλά χρόνια ακόμα.
Ακούστε λοιπόν τι πρόκειται να γίνει τα επόμενα χρόνια από κάποιον που δεν έχει καμία άκρη σε πηγές "εκ των έσω":
1. Ασεπ δε θα γίνει ούτε το 2011, ούτε το 2012.
2. Το κράτος θα προχωρήσει σε ελεγχόμενη χρεοκοπία.
3. Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων θα περικοπούν περαιτέρω.
4. Θα γίνει αναθεώρηση του συντάγματος με στόχο τον περιορισμό της μονιμότητας των δημ. υπαλλήλων.

Δύο προοπτικές υπάρχουν μπροστά μας. Μία ουτοπική (δυναμική αντίσταση, όπως το αντιλαμβάνεται αυτό ο καθένας) και μία ρεαλιστική (μετανάστευση).
Διαφορετικά όποιος μείνει εδώ θα πεινάσει δε πα να χει και 7 διδακτορικά και 35 ξενες γλώσσες.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 11:37:34 pm »

Δύο προοπτικές υπάρχουν μπροστά μας. Μία ουτοπική (δυναμική αντίσταση, όπως το αντιλαμβάνεται αυτό ο καθένας) και μία ρεαλιστική (μετανάστευση).

Διαφορετικά όποιος μείνει εδώ θα πεινάσει δε πα να χει και 7 διδακτορικά και 35 ξενες γλώσσες.

1) δεν ειναι ακριβως ετσι, ή τουλαχιστον δεν ειναι μονο αυτες οι 2 επιλογες.
2) συμφωνω ως προς το οτι τα προσοντα ειναι η παγιδα που στηνουν... (Διαφορετικά όποιος μείνει εδώ θα πεινάσει δε πα να χει και 7 διδακτορικά και 35 ξενες γλώσσες.)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 11:42:56 pm »

1) δεν ειναι ακριβως ετσι, ή τουλαχιστον δεν ειναι μονο αυτες οι 2 επιλογες.
2) συμφωνω ως προς το οτι τα προσοντα ειναι η παγιδα που στηνουν... (Διαφορετικά όποιος μείνει εδώ θα πεινάσει δε πα να χει και 7 διδακτορικά και 35 ξενες γλώσσες.)

Αν θες κάνε ένα κόπο να γράψεις και τις υπόλοιπες επιλογές γιατί εγώ όσο και να το σκεφτώ άλλη δε βλέπω.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 11:52:59 pm »
Η επόμενη είναι να πιάσεις κανένα τζόκερ,κινο,λοττο.Προσωπικά κάθε εβδομάδα με την κολλητή μου παίρνουμε έναν εσπρέσσο και πάμε και παίζουμε....Αντί να πάμε για καφέ κάπου,πάμε στο προποτζίδικο.Έχουμε φτάσει στο σημείο να σκεφτόμαστε νούμερα και να τα γράφουμε. ;) ;)
Αρρώστεια!Άλλη επιλογή......χλωμό...Ένα τσακ να μου χαμογελάσει λίγο η τύχη και γειά σας....αλλά πού!!
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 12:10:13 am »
Είναι πραγματικά σουρεαλιστικό αυτό που συμβαίνει εδώ. Έχουν μαζευτεί καμιά 15αριά άτομα και συζητάνε για το μέλλον τους σε μια χώρα που έχει ήδη καταρρεύσει. Ασεπ, μεταπτυχιακά, παιδαγωγικές επάρκειες. Τίποτα δεν έχετε πάρει χαμπάρι? Το κράτος χρεοκόπησε. Δεν πρόκειται να βγούμε από την ύφεση για πολλά χρόνια ακόμα.
Ακούστε λοιπόν τι πρόκειται να γίνει τα επόμενα χρόνια από κάποιον που δεν έχει καμία άκρη σε πηγές "εκ των έσω":
1. Ασεπ δε θα γίνει ούτε το 2011, ούτε το 2012.
2. Το κράτος θα προχωρήσει σε ελεγχόμενη χρεοκοπία.
3. Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων θα περικοπούν περαιτέρω.
4. Θα γίνει αναθεώρηση του συντάγματος με στόχο τον περιορισμό της μονιμότητας των δημ. υπαλλήλων.

Kι η Ακρόπολη θα γίνει πανσιόν πολυτελείας για να την νοικιάζουμε ακριβά,και τα σχολεία θα λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο με τα 16χρονα να κάνουν μάθημα στους μικρότερους του δημοτικού και μετά θα ρθει κι ο μπαμπούλας και εντέλει κι η καταστροφή του κόσμου!!!

Λοιπόν φίλε...δεν απευθύνεσαι σε χαζούς,αλλά βαρέθηκα να βλέπω και παπαγαλάκια των καταστραφολογικών σεναρίων!! Φτάνει πια! Ξέρουμε πολύ καλά πως τα πράγματα είναι άσχημα,αλλά πίστεψέ με...αυτό που κινεί τα πάντα...δηλαδή το ΚΕΡΔΟΣ...δεν το συμφέρει καθόλου η Ελλάδα να πτωχεύσει...και δεν θα γίνει γι αυτόν ακριβώς τον λόγο...όχι γιατί θα τους πάρει ο πόνος για μας!! Το κέρδος κινεί τα πάντα!!
Εγώ είμαι που λέω συνέχεια πως πρέπει να αντιδράσουμε...κι ας ακούγεται και μάταιο,αλλά αφού δεν μπορούμε να το κάνουμε (όπως έχει φανεί ως τώρα) τουλάχιστον ας ελιχθούμε κι ας σταματήσουμε να τα βλέπουμε όλα μαύρα...γιατί αν τα βλέπουμε συνέχεια όπως λες εσύ ξέρεις τι θα γίνει...; Απλούστατα όταν συμβούν όλα αυτά (αν συμβούν) όλοι θα πουν "εεε...αναμενόμενα ήταν" και θα τα κάνουμε γαργάρα μια χαρά!! Αυτό θέλουν από μας και το δρομολογούν και γι αυτό τα παίρνω με όσους παπαγαλίζουν τα καταστροφολογικά σενάρια!!
Λοιπόν...μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας...καταλαβαίνουμε κι εμείς τι μπορεί να συμβεί,αλλά είμαστε και άνθρωποι και δεν μας αρκεί μόνο ο ρεαλισμός...και στο λέω εγώ που πάντα προσπαθώ να τον βάζω μπροστά τον ρεαλισμό!!
Αυτά....!
Κι αν θες φύγε εσύ πρώτα στο εξωτερικό (λες και θα γλιτώσεις απ'το σύστημα εκεί...όλα δρομολογούνται για όλη την υφήλιο πλέον...δεν είναι θέμα Ελλάδας) και μετά γράψε στο φόρουμ τις εντυπώσεις σου μήπως έρθουμε κι εμείς!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 12:14:44 am »
Και κάτι τελευταίο...την ιστορία και τα γεγονότα δεν τα άλλαξαν ποτέ άτομα που συμβιβάστηκαν με την ιδέα της μετριότητας και της αναμενόμενης καταστροφής!!!

Όχι πως εμείς με τα μεταπτυχιακά και τις βλέψεις μας βγαίνουμε έξω απ'το σύστημα και του ρίχνουμε γροθιά...αλλά τουλάχιστον ελπίζουμε...κάτι είναι κι αυτό!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 11:43:44 am »
Σε ακραίες καταστάσεις (όπως αυτή που βιώνουμε) η ελπίδα διατήρησης του υπάρχοντος και ο φόβος για το άγνωστο είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι. 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)