0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ακραίες καταστάσεις (όπως αυτή που βιώνουμε) η ελπίδα διατήρησης του υπάρχοντος και ο φόβος για το άγνωστο είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι.
Παράθεση από: arlekinos στις Ιανουαρίου 04, 2011, 11:43:44 amΣε ακραίες καταστάσεις (όπως αυτή που βιώνουμε) η ελπίδα διατήρησης του υπάρχοντος και ο φόβος για το άγνωστο είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι. Αφού είσαι ρεαλιστής, όπως δηλώνεις, μετανάστευσε λοιπόν (όπως πρότεινες) και άσε τους άλλους στην ουτοπία.Μου θυμίζεις κάτι "πατριωτικές" κυβερνήσεις το '40 που.. μετανάστευσαν στην Αίγυπτο για να.. "αντισταθούν".
Παράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 04, 2011, 02:18:18 pmΠαράθεση από: arlekinos στις Ιανουαρίου 04, 2011, 11:43:44 amΣε ακραίες καταστάσεις (όπως αυτή που βιώνουμε) η ελπίδα διατήρησης του υπάρχοντος και ο φόβος για το άγνωστο είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι. Αφού είσαι ρεαλιστής, όπως δηλώνεις, μετανάστευσε λοιπόν (όπως πρότεινες) και άσε τους άλλους στην ουτοπία.Μου θυμίζεις κάτι "πατριωτικές" κυβερνήσεις το '40 που.. μετανάστευσαν στην Αίγυπτο για να.. "αντισταθούν".Αν αντιλαμβανεσαι το διαβασμα για τον ασεπ ως μεσο αντιστασης, παω πασο. Απεναντι σε αυτη τη στερεα δομημενη αποψη, πραγματικα δεν εχω τιποτα αξιολογο να αντιπαραθεσω.
Παράθεση από: Lila_76 στις Ιανουαρίου 03, 2011, 11:16:53 pmTώρα είδα διαφήμιση του έθνους-εργασία που θα γράφει για μόνιμους διορισμούς εκπ/κών για το 11.Άρα αυτή δεν θα κάνει πίσω όπως φαίνεται.Θα προκηρύξει το διαγωνισμό το 11 και θα γίνει αρχές του 12.....
Tώρα είδα διαφήμιση του έθνους-εργασία που θα γράφει για μόνιμους διορισμούς εκπ/κών για το 11.Άρα αυτή δεν θα κάνει πίσω όπως φαίνεται.Θα προκηρύξει το διαγωνισμό το 11 και θα γίνει αρχές του 12.....
πλακα εχουμε αν το σκεφτει κανεις!!! ;Dνα θελουμε να δωσουμε ασεπ και να μην μας αφηνουν εεεε? και μαλιστα με ελαχιστες θεσεις ή και μηδαμινες!!! τελικα το χουμε το σαδομαζοχιστικο εμεις οι καθηγητες και κυριως οι φιλολογοι!!!
Παράθεση από: arlekinos στις Ιανουαρίου 04, 2011, 03:27:17 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 04, 2011, 02:18:18 pmΠαράθεση από: arlekinos στις Ιανουαρίου 04, 2011, 11:43:44 amΣε ακραίες καταστάσεις (όπως αυτή που βιώνουμε) η ελπίδα διατήρησης του υπάρχοντος και ο φόβος για το άγνωστο είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι. Αφού είσαι ρεαλιστής, όπως δηλώνεις, μετανάστευσε λοιπόν (όπως πρότεινες) και άσε τους άλλους στην ουτοπία.Μου θυμίζεις κάτι "πατριωτικές" κυβερνήσεις το '40 που.. μετανάστευσαν στην Αίγυπτο για να.. "αντισταθούν".Αν αντιλαμβανεσαι το διαβασμα για τον ασεπ ως μεσο αντιστασης, παω πασο. Απεναντι σε αυτη τη στερεα δομημενη αποψη, πραγματικα δεν εχω τιποτα αξιολογο να αντιπαραθεσω. Ναι...είδαμε και την "αντίσταση" φίλε...εγώ που ήμουν (και είμαι) της πορείας και της απεργίας...απογοητεύτηκα τόσο πολύ με την αντίληψη μορφωμένων ανθρώπων που φοβούνται να χάσουν ένα μεροκάματο ή να πάνε έξω απ'το Υπουργείο...άσε να βρίσκει ο καθένας τους τρόπους που θέλει...κι αν δεν σ'αρέσει και δεν το θεωρείς αντίσταση -που όντως δεν είναι- έλα την Παρασκευή έξω απ'το Υπουργείο...εγώ λέω να πάω....Άντε γιατί βαρέθηκα τις μεγαλοστομίες!
Η αντισταση για να εχει αποτελεσμα πρεπει να ειναι αντιστοιχη της επιθεσης που δεχομαστε. Με διωρες στασεις εργασιας και 24ωρες απεργιες κανενος το αυτι δε θα ιδρωσει και τα πραγματα θα συνεχισουν να παιρνουν την κατηφορα. Αντισταση στις σημερινες συνθηκες σημαινει γενικη απεργια διαρκειας. Σημαινει ολα τα σχολεια και ολες οι δημοσιες υπηρεσιες κλειστες επ' αοριστον. Σημαινει δυναμικες πορειες καθε μερα. Σημαινει επικοινωνια και συζητηση για το πως θα βγουμε μεσα απο αυτο το χαλι που εχουμε βρεθει, και οχι για το ποτε και αν θα δωσουμε ασεπ.
Παράθεση από: arlekinos στις Ιανουαρίου 04, 2011, 03:27:17 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 04, 2011, 02:18:18 pmΠαράθεση από: arlekinos στις Ιανουαρίου 04, 2011, 11:43:44 amΣε ακραίες καταστάσεις (όπως αυτή που βιώνουμε) η ελπίδα διατήρησης του υπάρχοντος και ο φόβος για το άγνωστο είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι. Αφού είσαι ρεαλιστής, όπως δηλώνεις, μετανάστευσε λοιπόν (όπως πρότεινες) και άσε τους άλλους στην ουτοπία.Μου θυμίζεις κάτι "πατριωτικές" κυβερνήσεις το '40 που.. μετανάστευσαν στην Αίγυπτο για να.. "αντισταθούν".Αν αντιλαμβανεσαι το διαβασμα για τον ασεπ ως μεσο αντιστασης, παω πασο. Απεναντι σε αυτη τη στερεα δομημενη αποψη, πραγματικα δεν εχω τιποτα αξιολογο να αντιπαραθεσω. Δεν μίλησα για ΑΣΕΠ, γενικά μιλούσα. Οπότε βιάστηκες να πας πάσο.. Κάτι ουσιαστικό θα προσθέσεις τουλάχιστον;
Παράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 04, 2011, 04:09:13 pmΠαράθεση από: arlekinos στις Ιανουαρίου 04, 2011, 03:27:17 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 04, 2011, 02:18:18 pmΠαράθεση από: arlekinos στις Ιανουαρίου 04, 2011, 11:43:44 amΣε ακραίες καταστάσεις (όπως αυτή που βιώνουμε) η ελπίδα διατήρησης του υπάρχοντος και ο φόβος για το άγνωστο είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι. Αφού είσαι ρεαλιστής, όπως δηλώνεις, μετανάστευσε λοιπόν (όπως πρότεινες) και άσε τους άλλους στην ουτοπία.Μου θυμίζεις κάτι "πατριωτικές" κυβερνήσεις το '40 που.. μετανάστευσαν στην Αίγυπτο για να.. "αντισταθούν".Αν αντιλαμβανεσαι το διαβασμα για τον ασεπ ως μεσο αντιστασης, παω πασο. Απεναντι σε αυτη τη στερεα δομημενη αποψη, πραγματικα δεν εχω τιποτα αξιολογο να αντιπαραθεσω. Δεν μίλησα για ΑΣΕΠ, γενικά μιλούσα. Οπότε βιάστηκες να πας πάσο.. Κάτι ουσιαστικό θα προσθέσεις τουλάχιστον;παλι με κακιες ξεκινησες τη νεα χρονια...ντροπη