*

Αποστολέας Θέμα: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;  (Αναγνώστηκε 112480 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

sina

• Επισκέπτης
Απ: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;
« Απάντηση #126 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 12:44:48 pm »
γιατί ασχολείστε τόσο με το αν θα γίνει ασεπ; αφού θα γίνουν ελάχιστοι διορισμοί...πόσο πιθανό είναι να είστε μέσα; Συνεχίστε τη ζωή σας κι αποτινάξτε πια από το μυαλό και την ψυχή τον ασεπ και το διορισμό. Δώστε και ασεπ, αφού θέλετε τόσο πολύ, αλλά μη στηρίζετε όλες τις ελπίδες σας εκεί...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:13:31 »

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 01:26:55 pm »
συμφωνω με οσα ειπαν οι συναδελφοι για το μεταπτυχιακο.δεν γινεται και ασεπ και μεταπτυχιακο...θα τρελαθουμε στο τελος... :-\εξαλλου ενα μεταπτυχιακο δεν σε διοριζει αν δεν εχεις ηδη πολλη καλη θεση.θα ταν λυση για να κερδισουμε αλλα 3 μορια αλλα δεν γινεται...εγω εχω μαθει να κανω λιγα πραγματα και καλα και οχι ολα και μετρια.εξαλλου ακομα και να κανω μεταπτυχιακο , θα το ολοκληρωσω σε 2 χρονια,θα αφιερωσω παρα πολυ χρονο που δεν εχω και χρηματα και παλι βεβαιη για διορισμο δεν θα ειμαι.εχω αφιερωσει πολλα χρηματα και ωρες διαβασματος ηδη.αν δεν τα καταφερω μεσω ασεπ , υπαρχει και ο ιδιωτικος τομες!αμαν πια με αυτο το δημοσιο! :(αυτο θελει και το κρατος!θα πρεπε με το πτυχιο και μονο να διεκδικουμε θεσεις και εμεις αυτο που κανουμε ειναι να χορευουμε το χορο τους...ελεος πια!εχουμε και ζωη συναδελφοι που πρεπει να κοιταξουμε...σπιτια, συζυγους,υποχρεωσεις...αλλοι παιδια και οικογενειες...ποσο ακομα θα μειωνουν τις θεσεις και εμεις θα μενουμε απραγοι????η φιλολογια ειναι απο τα πραγματα που αγαπησα περισσοτερο και τωρα απο τα πραγματα για τα οποια εχω μετανιωσει περισσοτερο... πρεπει να τελειωσει αυτο το παρατραγουδο πια με το κρατος...πδσ ακυρωσαν,ενισχυτικη τα ιδια,θεσεις μειωσαν, επιτυχοντες ασεπ δεν διορισαν και αλλα τοσα και εμεις μιλαμε για μεταπτυχιακα???? οσον αφορα κι τον ασεπ που λεμε αν τελικα ισχυσει αυτο που ελεγαν πως θα δινουμε και μετα θα προκυρησσονται οι θεσεις τοτε ΄ζητω που καηκαμε΄...δεν ξερω...απλα ας διαβασουμε οσοι εχουμε τον χρονο και την μπορεση ακομα και ας κανουμε τον σταυρο μας να γινει και να βγουν θεσεις εστω και λιγες ή εστω να ισχυσει αυυτο που ψηφιστηκε πως μετα το 12 θα διοριζουν αναπληρωτες απο τους επιτυχοντες του ασεπ... θα δειξει...! :-\

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 02:18:18 pm »
Σε ακραίες καταστάσεις (όπως αυτή που βιώνουμε) η ελπίδα διατήρησης του υπάρχοντος και ο φόβος για το άγνωστο είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι. 

Αφού είσαι ρεαλιστής, όπως δηλώνεις, μετανάστευσε λοιπόν (όπως πρότεινες) και άσε τους άλλους στην ουτοπία.
Μου θυμίζεις κάτι "πατριωτικές" κυβερνήσεις το '40 που.. μετανάστευσαν στην Αίγυπτο για να.. "αντισταθούν".
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος arlekinos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 03:27:17 pm »
Σε ακραίες καταστάσεις (όπως αυτή που βιώνουμε) η ελπίδα διατήρησης του υπάρχοντος και ο φόβος για το άγνωστο είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι. 

Αφού είσαι ρεαλιστής, όπως δηλώνεις, μετανάστευσε λοιπόν (όπως πρότεινες) και άσε τους άλλους στην ουτοπία.
Μου θυμίζεις κάτι "πατριωτικές" κυβερνήσεις το '40 που.. μετανάστευσαν στην Αίγυπτο για να.. "αντισταθούν".

Αν αντιλαμβανεσαι το διαβασμα για τον ασεπ ως μεσο αντιστασης, παω πασο. Απεναντι σε αυτη τη στερεα δομημενη αποψη, πραγματικα δεν εχω τιποτα αξιολογο να αντιπαραθεσω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:13:31 »

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 03:32:00 pm »
Συνάδελφοι ,πιστεύω ότι πρέπει αυτή τη στιγμή να επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε άλλα θέματα και όχι για το αν θα γίνει ΑΣΕΠ ή όχι .Ας ηρεμήσουμε και ας δούμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε σε ό,τι γίνεται γύρω μας .Σχολεία θα κλείσουν ,οι μαθητές πετιούνται στο δρόμο ,χωρίς να υπάρχει μέριμνα για την ασφαλή μεταφορά τους (είναι θέμα του δήμου λέει η Εύη μας) και δεν αντιδρά κανείς μας ,παρά μόνο καθόμαστε και σκεφτόμαστε τον ΑΣΕΠ ; Και ναι είμαι χαζή .Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά το λόγο ,για να διορίσει ποιους και πότε ; Από την άλλη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον /την anixia για τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεται αλλά θα ήθελα επιπλέον να τονίσω ότι προσωπικά στα υψηλόβαθμα στελέχη δεν έχω καμία εμπιστοσύνη .Η εκπαιδευτική πραγματικότητα συχνά τους διαψεύδει όπως και πέρυσι .Για παράδειγμα έλεγαν ότι θα προσλάβουν μόνο 500-600 αναπληρωτές φιλολόγους και στο τέλος πήραν 1230 ,για να μην αναφερθώ σε άλλες ειδικότητες .Οι άνθρωποι εκεί μέσα είναι βλέπω ,κάνω και έχει ο Θεός ...Αυτοαναιρούνται και περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τις συντάξεις , οι οποίες θα είναι και φέτος ΠΟΛΛΕΣ ,γιατί θα χάσουν το εφάπαξ ( αν δεν το έχουν χάσει ήδη ).Σε σχολεία της Αθήνας οι παραιτήσεις άρχισαν ....Μετά τι θα βγουν και θα πουν ; Για αυτό το λόγο και επειδή από έγκυρα πρόσωπα γνωρίζω ότι έρχονται εκλογές καθώς ο κόσμος είναι έτοιμος να βγει στους δρόμους ,ας ηρεμήσουμε όλοι μας και ας προσπσθήσουμε να αντιδράσουμε .

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 03:39:04 pm »

Αν αντιλαμβανεσαι το διαβασμα για τον ασεπ ως μεσο αντιστασης, παω πασο. Απεναντι σε αυτη τη στερεα δομημενη αποψη, πραγματικα δεν εχω τιποτα αξιολογο να αντιπαραθεσω.
Ναι...είδαμε και την "αντίσταση" φίλε...εγώ που ήμουν (και είμαι) της πορείας και της απεργίας...απογοητεύτηκα τόσο πολύ με την αντίληψη μορφωμένων ανθρώπων που φοβούνται να χάσουν ένα μεροκάματο ή να πάνε έξω απ'το Υπουργείο...άσε να βρίσκει ο καθένας τους τρόπους που θέλει...κι αν δεν σ'αρέσει και δεν το θεωρείς αντίσταση -που όντως δεν είναι- έλα την Παρασκευή έξω απ'το Υπουργείο...εγώ λέω να πάω....
Άντε γιατί βαρέθηκα τις μεγαλοστομίες!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 03:43:48 pm »
Tώρα είδα διαφήμιση του έθνους-εργασία που θα γράφει για μόνιμους διορισμούς εκπ/κών για το 11.Άρα αυτή δεν θα κάνει πίσω όπως φαίνεται.Θα προκηρύξει το διαγωνισμό το 11 και θα γίνει αρχές του 12.....

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 03:49:13 pm »
πλακα εχουμε αν το σκεφτει κανεις!!! ;Dνα θελουμε να δωσουμε ασεπ και να μην μας αφηνουν εεεε???? και μαλιστα με ελαχιστες θεσεις ή και μηδαμινες!!! τελικα το χουμε το σαδομαζοχιστικο εμεις οι καθηγητες και κυριως οι φιλολογοι!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #134 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 03:54:04 pm »
πλακα εχουμε αν το σκεφτει κανεις!!! ;Dνα θελουμε να δωσουμε ασεπ και να μην μας αφηνουν εεεε???? και μαλιστα με ελαχιστες θεσεις ή και μηδαμινες!!! τελικα το χουμε το σαδομαζοχιστικο εμεις οι καθηγητες και κυριως οι φιλολογοι!!! ;D
εχεις απολυτο δικιο...κοιτα πως μας καταντησαν.. ;D ;D

Ναι...είδαμε και την "αντίσταση" φίλε...εγώ που ήμουν (και είμαι) της πορείας και της απεργίας...απογοητεύτηκα τόσο πολύ με την αντίληψη μορφωμένων ανθρώπων που φοβούνται να χάσουν ένα μεροκάματο ή να πάνε έξω απ'το Υπουργείο...άσε να βρίσκει ο καθένας τους τρόπους που θέλει...κι αν δεν σ'αρέσει και δεν το θεωρείς αντίσταση -που όντως δεν είναι- έλα την Παρασκευή έξω απ'το Υπουργείο...εγώ λέω να πάω....
Άντε γιατί βαρέθηκα τις μεγαλοστομίες!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος arlekinos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 04:00:52 pm »
Η αντισταση για να εχει αποτελεσμα πρεπει να ειναι αντιστοιχη της επιθεσης που δεχομαστε. Με διωρες στασεις εργασιας και 24ωρες απεργιες κανενος το αυτι δε θα ιδρωσει και τα πραγματα θα συνεχισουν να παιρνουν την κατηφορα. Αντισταση στις σημερινες συνθηκες σημαινει γενικη απεργια διαρκειας. Σημαινει ολα τα σχολεια και ολες οι δημοσιες υπηρεσιες κλειστες επ' αοριστον. Σημαινει δυναμικες πορειες καθε μερα. Σημαινει επικοινωνια και συζητηση για το πως θα βγουμε μεσα απο αυτο το χαλι που εχουμε βρεθει, και οχι για το ποτε και αν θα δωσουμε ασεπ. 

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #136 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 04:03:36 pm »
Η αντισταση για να εχει αποτελεσμα πρεπει να ειναι αντιστοιχη της επιθεσης που δεχομαστε. Με διωρες στασεις εργασιας και 24ωρες απεργιες κανενος το αυτι δε θα ιδρωσει και τα πραγματα θα συνεχισουν να παιρνουν την κατηφορα. Αντισταση στις σημερινες συνθηκες σημαινει γενικη απεργια διαρκειας. Σημαινει ολα τα σχολεια και ολες οι δημοσιες υπηρεσιες κλειστες επ' αοριστον. Σημαινει δυναμικες πορειες καθε μερα. Σημαινει επικοινωνια και συζητηση για το πως θα βγουμε μεσα απο αυτο το χαλι που εχουμε βρεθει, και οχι για το ποτε και αν θα δωσουμε ασεπ. 
πολυ σωστα τα λες...εσυ ποσο ετοιμος εισαι να γινεις ενεργο μελος αυτης της εξεγερσης;;

υ.γ νομιζω οτι και η Λωρα τα ιδια λεει.. ;)
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 04:09:13 pm »

Δεν μίλησα για ΑΣΕΠ, γενικά μιλούσα. Οπότε βιάστηκες να πας πάσο.. Κάτι ουσιαστικό θα προσθέσεις τουλάχιστον;
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #138 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 04:13:02 pm »

Δεν μίλησα για ΑΣΕΠ, γενικά μιλούσα. Οπότε βιάστηκες να πας πάσο.. Κάτι ουσιαστικό θα προσθέσεις τουλάχιστον;
παλι με κακιες ξεκινησες τη νεα χρονια...ντροπη :P ;D ;D
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 04:18:28 pm »

παλι με κακιες ξεκινησες τη νεα χρονια...ντροπη :P ;D ;D

Λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι ευχάριστος :P
Επί του θέματος.. όπως έχει πει πολλάκις ο συνάδελφος Μάρκος, ΑΣΕΠ τέλη 2011 με αρχές 2012 (εκτός απροόπτου). Άλλωστε το ότι θα γίνει νέος διαγωνισμός ΑΣΕΠ, δεν είναι εμπόδιο σε μη διορισμούς. Έτερον εκάτερον πλέον..
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473