0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
To μοναδικο κοινο που εχει το νομισμα δραχμη με την απειλη των σχετικα προσφατα μονιμα διορισμενων , ειναι η λεξη ακουστηκε.
Παράθεση από: belw στις Ιανουαρίου 06, 2011, 04:14:54 pmTo μοναδικο κοινο που εχει το νομισμα δραχμη με την απειλη των σχετικα προσφατα μονιμα διορισμενων , ειναι η λεξη ακουστηκε.Υπάρχει και δεύτερο κοινό.. είναι ανυπόστατα!
Παράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 06, 2011, 04:37:33 pmΠαράθεση από: belw στις Ιανουαρίου 06, 2011, 04:14:54 pmTo μοναδικο κοινο που εχει το νομισμα δραχμη με την απειλη των σχετικα προσφατα μονιμα διορισμενων , ειναι η λεξη ακουστηκε.Υπάρχει και δεύτερο κοινό.. είναι ανυπόστατα!H μεγαλη διαφορα για μενα προσωπικα , ειναι οτι το σεναριο της δραχμης θελω να γινει γιατι προσωπικα εγω εχω φτωχυνει και χρηματα δεν προκειται να δω στα ματια μου απο καποιον που δεν εχει φτωχυνει , ενω το δευτερο σεναριο σαφως και δεν θελω να γινει.
Υ.Γ. ανηκω στο 31% των Ελληνων που θελουν επιστροφη στη δραχμη κι επισης ανηκω στο 70% των Ελληνων που πιστευουν οτι με την αλλαγη του νομισματος μας σε ευρω , χειροτερεψαν τα οικονομικα του.
πρωτα θα γινει αναμορφωση του διαγωνισμου εαν και οποτε γινει μετα μεταταξεις μετα οικονομικος σχεδιασμος για τη χρονια 12-13 και το εθνος εγραψε προκυρηξη του για το φθινοπωρο του11 .Οδιαγωνισμος γινοταν ιανουαριο οταν υλη εβγαινε αρχες ιουνη και προκυρηξη Αυγουστο. Για τον ειδικης λεγανε απο περσι τα συμπερασματα δικα σας.Εννοειται απο τη παραταση δεν ευνοειται καμμια κατηγορια για διορισμους αφου με το μεταβατικο δεν εχει κολλημα να δουλεψει με ΑΜΩ ΑΚΩ αφου το ΕΣΠΑ ειναι ως το 13 . Επισης επιτυχοντες θα αναγνωριζει και αυτους του 06 και 08 το θεμα ειναι και το ξαναγραφω τι ειδους εκπαιδευτικους θελει (με προυπηρεσια και ατομικες επιμορφωσεις κοινως μεγαλη χαρτουρα και ενα σεβαστο ΑΣΕΠ) και ΠΟΣΟΥΣ για ΜΟΝΙΜΟΥΣ. Ευχαριστω.
χαχα! λυπάμαι που σου χαλάω τα σχέδια, αλλά τελικά μόνο η ίδια η υπουργός ξέρει τι θα κάνει...Και δεν είναι ο μόνος καθηγητής που τους το έχει πει...
τσάρλι, δε με απασχολεί ποιος σου το έχει πει. Kαι η ίδια η δαιαμαντοπούλου να στο πε, δεν μπορω να πιστέψω. Εγώ λέω όπως και όλοι, τι ακούμε. Δε χρειάζεται να τσακωνόμαστε για το ποιος έχει δίκιο ή άδικο, απλώς επειδή δεν έχει κανείς.Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει...ούτε η υπουργός. Από κει και πέρα εμένα δε με απασχολεί, αφού δε θα συμμετάσχω. Κάντε ό,τι νομίζετε, αλλά τουλάχιστον μην κόπτεστε τόσο για ένα διαγωνισμό και μην στηρίζετε ολες σας τις ελπίδες εκεί...θα απογοητευτείτε οι περισσότεροι, αφού ελάχιστοι θα διορίζονται πια.