*

Αποστολέας Θέμα: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;  (Αναγνώστηκε 112446 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;
« Απάντηση #182 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 03:54:41 pm »
Εδώ ακούστηκε ότι τυπώνουν δραχμές στο Νομισματοκοπείο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:50:54 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 04:00:08 pm »
Όσο κοτσάνα ήταν ότι "κόβουν" δραχμές στο νομισματοκοπείο, τόσο κοτσάνα είναι ότι θα μετατραπεί η σύμβαση εκείνων που διορίστηκαν τα τελευταία 5-6 χρόνια και θα απολυθούν. Συνάδελφοι δεν είναι καλή ούτε η παραπληροφόρηση, ούτε η καταστροφολογία. Ας είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι για να μη μας παίρνει από κάτω. Απογοητευμένοι και κακομοιριασμένοι εκπαιδευτικοί δε θέλουμε να γίνουμε ποτέ. Στο τέλος θα μας κάνουν όλους μίζερους.  ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 04:14:54 pm »
To μοναδικο κοινο που εχει το νομισμα δραχμη με την απειλη των σχετικα προσφατα μονιμα διορισμενων , ειναι η λεξη ακουστηκε.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 04:37:33 pm »
To μοναδικο κοινο που εχει το νομισμα δραχμη με την απειλη των σχετικα προσφατα μονιμα διορισμενων , ειναι η λεξη ακουστηκε.

Υπάρχει και δεύτερο κοινό.. είναι ανυπόστατα!
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:50:54 »

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 04:40:35 pm »
Στην Θεσσαλονίκη τα 'φροντιστήριά' πάντως ξεκινάνε τμήματα τέλη του μηνός. Δυστυχως η προετοιμασια θα αρχισει και δεν γνωριζουμε για τις αλλαγες που θα γινουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 06, 2011, 04:45:17 pm από mk75 »

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 04:49:01 pm »

H μεγαλη διαφορα για μενα προσωπικα , ειναι οτι το σεναριο της δραχμης θελω να γινει γιατι προσωπικα εγω εχω φτωχυνει και χρηματα δεν προκειται να δω στα ματια μου απο καποιον που δεν εχει φτωχυνει , ενω το δευτερο σεναριο σαφως και δεν θελω να γινει.

Υ.Γ. ανηκω στο 31% των Ελληνων που θελουν επιστροφη στη δραχμη κι επισης ανηκω στο 70% των Ελληνων που πιστευουν οτι με την αλλαγη του νομισματος μας σε ευρω , χειροτερεψαν τα οικονομικα του.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 06, 2011, 04:57:22 pm από belw »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 04:53:56 pm »

H μεγαλη διαφορα για μενα προσωπικα , ειναι οτι το σεναριο της δραχμης θελω να γινει γιατι προσωπικα εγω εχω φτωχυνει και χρηματα δεν προκειται να δω στα ματια μου απο καποιον που δεν εχει φτωχυνει , ενω το δευτερο σεναριο σαφως και δεν θελω να γινει.

Ποιος είπε ότι με επιστροφή στη δραχμή τα πράγματα θα γίνουν αυτόματα καλύτερα; Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα επιφέρει ακόμα περισσότερα δεινά στην οικονομία.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 05:12:21 pm »

Υ.Γ. ανηκω στο 31% των Ελληνων που θελουν επιστροφη στη δραχμη κι επισης ανηκω στο 70% των Ελληνων που πιστευουν οτι με την αλλαγη του νομισματος μας σε ευρω , χειροτερεψαν τα οικονομικα του.

Το ποσοστό αυτών που πιστεύουν ότι με την αλλαγή από δραχμή σε ευρώ χειροτέρεψαν τα οικονομικα, είναι μάλλον μεγαλύτερο από 70%, μιας και αποτελεί αντικεμεινική πραγματικότητα (το κατοστάρικο έγινε ευρώ.. και όσο πάει και χειροτερεύει). Αλλά πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι μια ακόμα αλλαγή νομίσματος, και μάλιστα στη δεδομένη στιγμή, όχι μόνο θα ανέστρεφε το πρόβλημα, αλλά θα δημιουργούσε ακόμα περισσότερα προβλήματα. Δεν είναι αντιστρεπτή διαδικασία, όπως θα λέγαμε στη Θερμοδυναμική ;)
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 05:22:52 pm »
Eνω  με το ευρωομολογο θα επιτευχθει τουλαχιστον μια σταθεροτητααα.......τουλαχιστον θα παγωσει ο αριθμος των ανεργων.... παλι καλαα.....και το χρημα θα αρχισει να κυκλοφορει ......μπαρμπουτσαλα
εγω δεν εχω παει στον ΟΑΕΔ για να ανανεωσω την καρτα ανεργιας , φαντασου ποσοι αλλοι σαν εμενα.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 05:27:20 pm »
Δεν μίλησε κανένας εδώ για ευρωομόλογα. Μην λες ό,τι να'ναι!
Ας μείνουμε στο θέμα περί ΑΣΕΠ και τα άλλα τα λέμε αλλού καλύτερα.
(Richard P. Feynman ?)

(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 09:27:44 pm »
πρωτα θα γινει αναμορφωση του διαγωνισμου εαν και οποτε γινει μετα μεταταξεις μετα οικονομικος σχεδιασμος για τη χρονια 12-13 και το εθνος εγραψε προκυρηξη του για το φθινοπωρο του11 .Οδιαγωνισμος γινοταν ιανουαριο οταν υλη εβγαινε αρχες ιουνη και προκυρηξη Αυγουστο. Για τον ειδικης λεγανε απο περσι τα συμπερασματα δικα σας.Εννοειται απο τη παραταση δεν ευνοειται καμμια κατηγορια για διορισμους αφου με το μεταβατικο δεν εχει κολλημα να δουλεψει με ΑΜΩ ΑΚΩ αφου το ΕΣΠΑ ειναι ως το 13 . Επισης επιτυχοντες θα αναγνωριζει και αυτους του 06 και 08 το θεμα ειναι και το ξαναγραφω τι ειδους εκπαιδευτικους θελει (με προυπηρεσια και ατομικες επιμορφωσεις κοινως μεγαλη χαρτουρα και ενα σεβαστο ΑΣΕΠ) και ΠΟΣΟΥΣ για ΜΟΝΙΜΟΥΣ. Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 10:46:43 pm »
πρωτα θα γινει αναμορφωση του διαγωνισμου εαν και οποτε γινει μετα μεταταξεις μετα οικονομικος σχεδιασμος για τη χρονια 12-13 και το εθνος εγραψε προκυρηξη του για το φθινοπωρο του11 .Οδιαγωνισμος γινοταν ιανουαριο οταν υλη εβγαινε αρχες ιουνη και προκυρηξη Αυγουστο. Για τον ειδικης λεγανε απο περσι τα συμπερασματα δικα σας.Εννοειται απο τη παραταση δεν ευνοειται καμμια κατηγορια για διορισμους αφου με το μεταβατικο δεν εχει κολλημα να δουλεψει με ΑΜΩ ΑΚΩ αφου το ΕΣΠΑ ειναι ως το 13 . Επισης επιτυχοντες θα αναγνωριζει και αυτους του 06 και 08 το θεμα ειναι και το ξαναγραφω τι ειδους εκπαιδευτικους θελει (με προυπηρεσια και ατομικες επιμορφωσεις κοινως μεγαλη χαρτουρα και ενα σεβαστο ΑΣΕΠ) και ΠΟΣΟΥΣ για ΜΟΝΙΜΟΥΣ. Ευχαριστω.
Oσοι δεν ενδιαφερεστε για τον διαγωνισμο  του ΑΣΕΠ παρακαλω να διευκολυνετε τους υπολοιπους που θελουν να συμμετεχουν.Σεβομαστε τον λογο η τους λογους για τους οποιους δεν θελετε να συμμετασχετε και ειναι δικαιωμα σας.Υπαρχει παρα πολυς κοσμος που θελει να δωσει και δεν τον ενδιαφερει η παραφιλολογια που αναπτυσει ο καθενας για να δικαιολογησει τον ευσεβη ποθο του.
Εαν εχετε κατι εποικοδομητικο για τον διαγωνισμο και οχι το αν θα γινει κτλ καταθεσε το βοηθωντας αυτους που θελουν να διαγωνιστουν.Και φυσικα ο διαγωνισμος ειναι μια επιλογη προσωπικη και σεβαστη.

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #194 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 11:11:18 pm »
χαχα! λυπάμαι που σου χαλάω τα σχέδια, αλλά τελικά μόνο η ίδια η υπουργός ξέρει τι θα κάνει...Και δεν είναι ο μόνος καθηγητής που τους το έχει πει...
απαντω επι προσωπικου επειδη,αν και εστειλα πμ,θεωρησες σωστο να μου απευθυνθεις με κοινο.
Καταρχην,χα χα κανουν τα 5χρονα.Κατα δευτερον,δεν εισαι σε θεση να χαλασεις τα δικα μου σχεδια,φροντιζουν αλλοι για'αυτο.Τριτον,γιατι θεωρεις οτι μου χαλας καποια σχεδια;Ανηκεις κι εσυ στην κατηγορια οσων βλεπουν εγκαθετους του υπουργειου μεσα στο φορουμ και ειμαι ενας απο αυτους;Και τελος-τελος,σε ενα φορουμ δε μεταφερουμε με περισση ευλαβεια τα λογια του καθηγητη ταδε-δεινα,εκτος και αν ειναι σε θεση να επηρεαζει ή να συμμετεχει εστω στη ληψη αποφασεων.Αν εχεις καποια χρονια στο κουρμπετι,θα ξερεις οτι οσοι ειναι σε θεσεις δε γνωριζουν απαραιτητως πραγματα.
τσάρλι, δε με απασχολεί ποιος σου το έχει πει. Kαι η ίδια η δαιαμαντοπούλου να στο πε, δεν μπορω να πιστέψω. Εγώ λέω όπως και όλοι, τι ακούμε. Δε χρειάζεται να τσακωνόμαστε για το ποιος έχει δίκιο ή άδικο, απλώς επειδή δεν έχει κανείς.Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει...ούτε η υπουργός. Από κει και πέρα εμένα δε με απασχολεί, αφού δε θα συμμετάσχω. Κάντε ό,τι νομίζετε, αλλά τουλάχιστον μην κόπτεστε τόσο για ένα διαγωνισμό και μην στηρίζετε ολες σας τις ελπίδες εκεί...θα απογοητευτείτε οι περισσότεροι, αφού ελάχιστοι θα διορίζονται πια.
αφου κανεις δεν μπορει να προβλεψει,γιατι αναπαραγεις ευφυολογηματα του καθηγητη του τελειοφοιτου στο Παιδαγωγικο και τον αναγεις σε Τειρεσια;
Κι εφοσον δε θα συμμετασχεις,γιατι φροντιζεις να αποθαρρυνεις τους υπολοιπους;Ηττοπαθης ο ιδιος,το μεταδιδεις.Τα πραγματα ειναι δυσκολα και το ξερουν ολοι,υπαρχουν μαλιστα ατομα με 20+ χρονων πτυχιο που εχασαν επετηριδα,ασεπ και τωρα ακομα τραβιουνται.Ο καθενας ξερει την πορεια του και κρινει τι του ταιριαζει και τι αντεχει.

Αποσυνδεδεμένος manosmc

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 03:13:56 am »
Επειδή το έχετε κάνει κυπριακό αυτό το θέμα στο forum έχοντας φτάσει στις 200 καταχωρήσεις επι αυτού του θέματος, η δικιά μου άποψη ειναι η εξής...

Οποιος θέλει να πάει να δωσει ΑΣΕΠ (όποια χρονιά και να γίνει), δεν θα του κόψει κανενας την είσοδο για να μπει στο εξεταζόμενο σχολείο. Το θέμα είναι να αναρωτηθείτε για κάποια πραγματα στο μυαλό σας... Αυτό είναι στο τι αλλαξε και έβλαψε η Διαμαντοπουλου εσάς τους φιλόλογους και τι μελλει γενεσθαι με τα τρέχοντα γεγονότα στην χωρα μας σε συνδυασμό με το κατα πόσο χάλια είναι ο κλάδος σας στις προσλήψεις και αν θα ισχύει ακόμη.... Οποτε τι να αναρωτηθείτε;

Να αναρωτηθείτε οτι οι διορισμοι των φιλολογων είναι και θα είναι 1 στους 100;
Αρα σας συμφέρει να ρίξετε ενα σκασμό διαβασμα μπας και πετύχετε;
 Ποσο γνωστικο περιεχόμενο θα πέσει στον διαγωνισμό επειδή είπε η υπουργός οτι θα το μειωσει δραματικα?
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός.. Πόσες θέσεις θα προκύψουν;
Και αν πετύχετε εχετε τουλάχιστον ενα 20% να πιάσετε ενα πολυ καλό βαθμό για π.χ 85 μεσο ορο;
 Με αυτον το βαθμο πόσοι άλλοι θα το εχουν πετύχει? Αλλα 500 ατομα; Λες να είσαι σε τροχιά διορισμού?
Λες να υπάρχει κάποιος άλλος στους νεους πίνακες που θα σας περάσει μπροστά επειδή εχει τέλεια ξενη γλώσσα ΚΙΝΕΖΙΚΗ ενω εσυ lower αγγλικα;; εε;; τι δίκαιο αυτό απο την Διαμαντοπουλου....
Μήπως να περιμένετε να απορροφηθουν όλοι οι αναμενόμενοι επιτυχόντες διοριστεοί και να έρθει η σειρά σας το 2020 όταν γίνετε 50;
Μέχρι τότε μηπως θα έχετε ξαναδώσει άλλους 20 ΑΣΕΠ; Σας συνιστώ να κάνετε και τατουαζ στο μπράτσο σας... I love ASEP....
Θα πρέπει και απο το 2014 να εχετε νεα παιδαγωγική επάρκεια για να διοριστείτε;
Πόσα γυμνάσια και λύκεια θα συχωνευθούν?? Πόσα άλλα θα βάλουν λουκέτα;

Λοιπόν....
Αφήστε τις μαντέψεις για το πότε θα γίνει ο ΑΣΕΠ...
Εαν πάτε για την πλάκα ή για χόμπι πάω πάσο..
Εαν ονειρευεστε με στόχο (δηλαδή όλων μας) τον διορισμό να πάτε στο υπουργείο και να μάθετε πόσες θέσεις διορισμού θα υπάρχουν.. Μην πάτε να δώσετε ΑΣΕΠ σαν την κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ; 500 χιλιαδες δελτία με 3 επιτυχόντες;

Ο κλάδος σας θα μπορουσε να λέγεται "ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ".....
Εχει ύλη για τον ΑΣΕΠ αχανές σαν το σύμπαν...
Εχει προσλήψεις ενας διορισμός στο απειρο....
Και αφου έχετε προικιστεί με τόσο διαβασμα,( ουτε το πανεπιστημιο του HARVARD τετοιο διαβασμα) ΑΣΕΠ και με τα μεταπτυχιακά σας και με όλα τα προσόντα σας, τότε το υπουργείο σε πολυ λίγους θα σας δώσει απλόχερα το δώρο της ζωής σας  που θα είναι να σας διορίσει σε ενα τυχόν μέρος όπως το Καστελλοριζο με 850 ευρω τον μήνα για τον νεοδιοριζόμενο.....
Κυριοι φιλόλογοι ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ;
 Σας αρέσει;
 Με ολα τα παραπάνω ζητήματα τον ΑΣΕΠ τον λαχταράτε; ΔΕΝ λαχταράτε να μαζευτείτε ενα τσούρμο φιλόλογοι να πάτε να διαμαρτυρηθείτε για το χάλι του κλάδου σας;   Οι γυμναστες όταν εμαθαν για τα αθλητικα σχολεια οτι εκλεισαν πολλοι πήγαν και διαμαρτυρηθηκαν στο υπουργείο.. Εσείς? Επισης στο υπουργείο πέρα απο την Διαμαντοπούλου υπάρχει και ο Κουλαϊδης και η Χριστοφιλοπούλου. Αυτοί χειρίζονται όλοι την κατάσταση της εκπαιδευσης και των προσλήψεων... Γιατί δεν πάτε ενα μπουλούκι φιλολογοι, να κάνετε ντου-φασαρία και να σας βρεθει έστω μια ευκαιρία να μιλήσετε για τα προβλήματα και την αποσυμφόρηση του κλάδου σας και σε άλλες βαθμίδες...

Αυτο που εγραψα δεν ανταποκρίνεται για τους πολυ νεους φιλόλογους αλλά για τους ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ και πολυεπιτυχοντες φιλόλογους...  Δεν έχω κάτι με τον κλάδο σας.
Θέλω απλά να σας ανοίξω (τουλάχιστον για κάποιους) τα μάτια σας... Και συγγνώμη για την επίθεση...
Εγω είμαι ΠΕ 08 καλλιτεχνικών.. Παρολο που και ο δικος μας ο κλαδος εχει πολλες δυσκολιες ( διαβασμα-μηδενικες προσλήψεις) έτυχε φέτος μετα απο 4 χρονια ωρομισθιας, να με πάρουν αναπληρωτή επειδη ανοιξαν οι θεσεις για τα 800 ολοημερα.. Προσωπική μου άποψη εαν ήμουν φιλόλογος πραγματικά θα έκανα μόνο ιδιαιτερα από τον κλάδο και δεν θα σκεφτομουν εαν γινει ΑΣΕΠ το 2011 ή το 2051..
Εχω ξαδερφη φιλόλογο και άλλους 2 φιλους μου που εχουν όλοι τους επιτυχια ΑΣΕΠ και τουλάχιστον 8-9 χρόνια ωρομισθίας περιμενοντας και αυτοι τον διορισμό τους και τους εχω πει μέχρι και αυτό οτι ο ΟΛΙ ΡΕΝ με την φράση "καλό κουράγιο" έπρεπε να το πει στους φιλόλογους οχι στον ελληνικό λαό......

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)