*

Αποστολέας Θέμα: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;  (Αναγνώστηκε 112391 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος belw

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ το 2011;;;
« Απάντηση #378 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 11:29:15 pm »
Και ο ωρομισθιος με παρακατω απο 18 μηνες ,  δεν εχει υποστει την μεγιστη αδικια?? Ο ωρομισθιος  που δουλευε τουλαχιστον τις μισες ωρες τον χρονο απο  αυτες που δουλευε ο αναπληρωτης , επαιρνε 3.5 μορια και ο αναπληρωτες 9 μορια , μην πω για το μισθο........

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:12:22 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Φεβρουαρίου 23, 2011, 11:35:59 pm »
Και ο ωρομισθιος με παρακατω απο 18 μηνες ,  δεν εχει υποστει την μεγιστη αδικια?? Ο ωρομισθιος  που δουλευε τουλαχιστον τις μισες ωρες τον χρονο απο  αυτες που δουλευε ο αναπληρωτης , επαιρνε 3.5 μορια και ο αναπληρωτες 9 μορια , μην πω για το μισθο........
Όλοι τέλος πάντων από αυτόν που είχε έστω και έναν μήνα προυπηρεσίας με το σύστημα που ίσχυε....απλώς δεν το διατύπωσα καλά......
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 01:57:40 pm »
Πρόσφατα έπαθα σοκ γιατί μια μαθήτριά μου από τις αρκετά καλές μου είπε ότι η μόνη σχολή που σκέφτεται να δηλώσει στις Πανελλήνιες είναι το χημικό. Τη ρώτησα ποιές επαγγελματικές προοπτικές τέλος πάντων την δελεάζουν προς τα εκεί και μου είπε να γίνει καθηγήτρια! Μα καλά ο κλάδος είναι ήδη μπουκωμένος, το ξέρεις ότι θα πρέπει μετά να δώσεις ΑΣΕΠ; Ε εντάξει μου λέει, ΣΙΓΑ!

Από όσο θυμάμαι ο συναγωνισμός για τις Πανελλήνιες είναι κάπου 1:10, 15 ανάλογα τη σχολή. Για τον ΑΣΕΠ είναι 1:50 ή και 1:100 σε κάποιες ειδικότητες! Το γνωρίζουν αυτό τα παιδιά που δηλώνουν σχολές για να γίνουν καθηγητές; Στην πλειοψηφία τους είναι παιδιά από μικροαστικές οικογένειες που υποφέρουν για χρόνια τα πάνδεινα οικονομικά για να στηρίξουν τα παιδιά τους με τα φροντιστήρια. Απλώς αναρωτιέμαι... γιατί είναι τόσο αυτονόητο το να δίνουμε ΑΣΕΠ, γιατί να είναι εξ' ορισμού τόσο απαξιωμένα τα Πανεπιστήμια, γιατί να τα κάνουμε όλα ανάποδα σε αυτή τη χώρα; Τα Αγγλικά Πανεπιστήμια (στα οποία πληρώνεις!) σε πετάνε με τις κλωτσιές έξω αν δεν είσαι από ένα επίπεδο και πάνω...

Και γιατί θα πρέπει η μια γενιά να πληρώνει τα σπασμένα της άλλης στην Ελλάδα; Γιατί να δώσω ΑΣΕΠ εγώ που μπήκα στη σχολή με μέσο όρο 19, μαζί με το πιτσιρίκι που μπήκε πέρυσι στην ίδια σχολή με μέσο όρο 16; Γιατί δεν πρέπει να χω δικαίωμα στα 40μου να ζω και να εργάζομαι σαν φυσιολογικός άνθρωπος, αλλά θα πρέπει να ζω μέσα στη λαίλαπα του ασεπ;

sec συμφωνώ απόλυτα σε όλα! ωστόσο, δεν μπορείς να συγκρίνεις το 19 σου 22 χρόνια πριν και τις τότε συγκυρίες-εκπαιδευτικό σύστημα, ζήτηση, απορρόφηση κλπ- με το 16 το περσινό κ τους σημερινούς παράγοντες. Ο καθένας κάνει τον αγώνα του κ μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη γενιά του νομίζω.
[/b][/size]

Συμφωνώ απόλυτα! Γι' αυτό ακριβώς και δεν δέχομαι να μου λέει ο οποιοσδήποτε ότι πρέπει να μετατραπώ σε ένα σπασικλάκι του ασεπ στα 40μου για να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στη τάξη! Δε μου χαρίστηκαν στις εξετάσεις ούτε οι καθηγητές του σχολείου μου, ούτε οι Πανεπιστημιακοί καθηγητές μου! Δεν έμπαινες στο Πανεπιστήμιο τότε όντας ανορθόγραφος, ή βγάζοντας μέσο όρο κάτω από 10! Πώς λοιπόν έρχεται τώρα ο ΑΣΕΠ να ομογενοποιήσει και να αξιολογήσει διαφορετικές γενιές; Γιατί θα πρέπει να αφήσω τη ζωή μου και να βγω στη γύρα για να μάθω ποιοι βάζουν τα θέματα για να δω τι θα διαβάσω; Μήπως δεν έχω τπτ καλύτερο να κάνω;

Να σας πω κάτι...κι εγώ έτσι νιώθω όπως λέει ο sec...και πιστεύω και οι περισσότεροι από μας...
Αλλά αναθεώρησα λίγο όταν διάβασα....εδώ μέσα κιόλας,πως σε πολλές ευρωπαικές χώρες διενεργείται γραπτός διαγωνισμός για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών...και εκεί ήταν που είπα πως...ναι!! Επειδή απλά και μόνο είναι μια θέση πολύ μεγάλης ευθύνης...πρέπει να γίνεται ένας διαγωνισμός,αλλά όχι φυσικά στο γνωστικό αντικείμενο! Αυτό καταντάει γελοίο!
Στα παιδαγωγικά ΝΑΙ και ξανά ΝΑΙ! Να δίνουμε εξετάσεις...και ακόμη καλύτερα θα ήταν αν μας περνούσαν και έναν σοβαρό ψυχιατρικό έλεγχο...σοβαρό όμως!!

Απλά το θέμα του ΑΣΕΠ έχει γίνει λίγο ανυπόφορο γιατί όπως λέει και ο sec λόγω χρόνιας ανεργίας καλούνται να ανταγωνιστούν τα νεούδια (δεν το λέω ειρωνικά...μ'αρέσει αυτή η έκφραση ;D) με ανθρώπους γύρω στα 40 και άνω των 40 ετών με άλλα ζητούμενα ζωής και υποχρεώσεις...

Αυτό είναι το αγκάθι και είναι απόρροια πολλών νομοθετικών ηλιθιοτήτων στον τρόπο διορισμού μας στο πέρασμα των χρόνων...
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:05:48 pm »
Πρόσφατα έπαθα σοκ γιατί μια μαθήτριά μου από τις αρκετά καλές μου είπε ότι η μόνη σχολή που σκέφτεται να δηλώσει στις Πανελλήνιες είναι το χημικό. Τη ρώτησα ποιές επαγγελματικές προοπτικές τέλος πάντων την δελεάζουν προς τα εκεί και μου είπε να γίνει καθηγήτρια! Μα καλά ο κλάδος είναι ήδη μπουκωμένος, το ξέρεις ότι θα πρέπει μετά να δώσεις ΑΣΕΠ; Ε εντάξει μου λέει, ΣΙΓΑ!

Από όσο θυμάμαι ο συναγωνισμός για τις Πανελλήνιες είναι κάπου 1:10, 15 ανάλογα τη σχολή. Για τον ΑΣΕΠ είναι 1:50 ή και 1:100 σε κάποιες ειδικότητες! Το γνωρίζουν αυτό τα παιδιά που δηλώνουν σχολές για να γίνουν καθηγητές; Στην πλειοψηφία τους είναι παιδιά από μικροαστικές οικογένειες που υποφέρουν για χρόνια τα πάνδεινα οικονομικά για να στηρίξουν τα παιδιά τους με τα φροντιστήρια. Απλώς αναρωτιέμαι... γιατί είναι τόσο αυτονόητο το να δίνουμε ΑΣΕΠ, γιατί να είναι εξ' ορισμού τόσο απαξιωμένα τα Πανεπιστήμια, γιατί να τα κάνουμε όλα ανάποδα σε αυτή τη χώρα; Τα Αγγλικά Πανεπιστήμια (στα οποία πληρώνεις!) σε πετάνε με τις κλωτσιές έξω αν δεν είσαι από ένα επίπεδο και πάνω...

Και γιατί θα πρέπει η μια γενιά να πληρώνει τα σπασμένα της άλλης στην Ελλάδα; Γιατί να δώσω ΑΣΕΠ εγώ που μπήκα στη σχολή με μέσο όρο 19, μαζί με το πιτσιρίκι που μπήκε πέρυσι στην ίδια σχολή με μέσο όρο 16; Γιατί δεν πρέπει να χω δικαίωμα στα 40μου να ζω και να εργάζομαι σαν φυσιολογικός άνθρωπος, αλλά θα πρέπει να ζω μέσα στη λαίλαπα του ασεπ;

sec συμφωνώ απόλυτα σε όλα! ωστόσο, δεν μπορείς να συγκρίνεις το 19 σου 22 χρόνια πριν και τις τότε συγκυρίες-εκπαιδευτικό σύστημα, ζήτηση, απορρόφηση κλπ- με το 16 το περσινό κ τους σημερινούς παράγοντες. Ο καθένας κάνει τον αγώνα του κ μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη γενιά του νομίζω.
[/b][/size]

Συμφωνώ απόλυτα! Γι' αυτό ακριβώς και δεν δέχομαι να μου λέει ο οποιοσδήποτε ότι πρέπει να μετατραπώ σε ένα σπασικλάκι του ασεπ στα 40μου για να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στη τάξη! Δε μου χαρίστηκαν στις εξετάσεις ούτε οι καθηγητές του σχολείου μου, ούτε οι Πανεπιστημιακοί καθηγητές μου! Δεν έμπαινες στο Πανεπιστήμιο τότε όντας ανορθόγραφος, ή βγάζοντας μέσο όρο κάτω από 10! Πώς λοιπόν έρχεται τώρα ο ΑΣΕΠ να ομογενοποιήσει και να αξιολογήσει διαφορετικές γενιές; Γιατί θα πρέπει να αφήσω τη ζωή μου και να βγω στη γύρα για να μάθω ποιοι βάζουν τα θέματα για να δω τι θα διαβάσω; Μήπως δεν έχω τπτ καλύτερο να κάνω;

Να σας πω κάτι...κι εγώ έτσι νιώθω όπως λέει ο sec...και πιστεύω και οι περισσότεροι από μας...
Αλλά αναθεώρησα λίγο όταν διάβασα....εδώ μέσα κιόλας,πως σε πολλές ευρωπαικές χώρες διενεργείται γραπτός διαγωνισμός για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών...και εκεί ήταν που είπα πως...ναι!! Επειδή απλά και μόνο είναι μια θέση πολύ μεγάλης ευθύνης...πρέπει να γίνεται ένας διαγωνισμός,αλλά όχι φυσικά στο γνωστικό αντικείμενο! Αυτό καταντάει γελοίο!
Στα παιδαγωγικά ΝΑΙ και ξανά ΝΑΙ! Να δίνουμε εξετάσεις...και ακόμη καλύτερα θα ήταν αν μας περνούσαν και έναν σοβαρό ψυχιατρικό έλεγχο...σοβαρό όμως!!

Απλά το θέμα του ΑΣΕΠ έχει γίνει λίγο ανυπόφορο γιατί όπως λέει και ο sec λόγω χρόνιας ανεργίας καλούνται να ανταγωνιστούν τα νεούδια (δεν το λέω ειρωνικά...μ'αρέσει αυτή η έκφραση ;D) με ανθρώπους γύρω στα 40 και άνω των 40 ετών με άλλα ζητούμενα ζωής και υποχρεώσεις...

Αυτό είναι το αγκάθι και είναι απόρροια πολλών νομοθετικών ηλιθιοτήτων στον τρόπο διορισμού μας στο πέρασμα των χρόνων...

Νομιζω οτι αναφερεσαι καπως επιφανειακα στο ζητημα της ηλικιας.Θα μπορουσε να σου πει ο νεος των 25 οτι εσυ δουλευεις χρονια το αντικειμενο, εχεις δωσεις καποιους ΑΣΕΠ και μπορεις να εχεις προσαυξησεις λογω προυπηρεσιας μετατυχιακων.Ολα αυτα εγω δεν τα εχω. Και οπως εχει διαμορφωθει ο ΑΣΕΠ πραγματι βοηθουνται οι δευτεροι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:12:22 »

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #382 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:10:13 pm »

[/b][/size]

πολύ σωστά τα λες. αλλά τι προτείνεις ;Να μπαίνουν με επετηρίδα οι παλαιότεροι και με ασεπ οι νεώτεροι;;
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:12:45 pm »
Ίσως δεν έκανα σωστά την τοποθέτησή μου...αυτά φίλε μου με τις προσαυξήσεις μεταπτυχιακών και προυπηρεσίας (που τα θεωρώ κι εγώ ηλιθιότητα) άρχισαν να ισχύουν τώρα...μάλλον θα ισχύσουν με το νέο νομοσχέδιο...

Εγώ (και μάλλον και ο sec) μίλησα για τον ΑΣΕΠ όπως ήταν ως τώρα...δηλαδή που βασιζόταν ο διορισμός στο διάβασμα και μόνο!!
Εκεί ήταν που άλλαζαν οι όροι του παιχνιδιού για κάποιον που ήταν 25 και για κάποιον που ήταν 40...

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:19:09 pm »
Και κάτι ακόμη...στο ευρύτερο δημόσιο πάντα μετρούσε η προυπηρεσία και έπαιρνε προσαύξηση...θα μου πείτε...ναι,αλλά εκεί δεν είχε γραπτό διαγωνισμό...και θα σας πω πως στον τελευταίο διαγωνισμό (γραπτό) που έγινε του Υπουργείου Οικονομικών έπαιρνε προσαύξηση πάνω στα γραπτά η προυπηρεσία πάνω στο ίδιο αντικείμενο...απλά αν ήταν από δημόσιο φορέα 9δηλαδή απ'τις βυσματικές συμβάσεις0 έπαιρνε πολύ μεγαλύτερη προσαύξηση απ'ό,τι στον ιδιωτικό...τουλάχιστον όμως δίναν προσαύξηση και στην προυπηρεσία του ιδιωτικού τομέα!!

Σ'εμάς γιατί δεν δίνουν προσαύξηση και στην προυπηρεσία απ'τον ιδιωτικό τομέα...;; Μην την ψάχνετε...σ'αυτήν την χώρα γινόταν και γίνεται της κακομοίρας!!

Απλά εγώ είπα πως σε πολλές ευρωπαικές χώρες γίνεται διαγωνισμός για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών και αυτό καιρός είναι να το δεχτούμε και να το χωνέψουμε!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:34:54 pm »
   Και για να μη ξεχνιόμαστε, όλα αυτά τα συζητάμε σε μια περίοδο, όπου υπάρχει ουσιαστικά πάγωμα στους διορισμούς για 1 χρόνο, και αν υπάρξει "επιμήκυνση της μεταβατικής" θα έχουμε πάγωμα  στους διορισμούς για 2 χρόνια... Παράλληλα έχουμε τον αριθμό των αποφοίτων και επίδοξων εκπαιδευτικών να αυξάνεται έτσι ώστε μαζί με τους παλαιότερους έμπειρους να δημιουργούν στρατιές "υποψηφίων" για τις λίγες θέσεις που θα προκύψουν μετά από τις διάφορες συγχωνεύσεις και συμπτύξεις...

Μιλάμε για τους διορισμούς που θα γίνουν το σχολικό έτος 2012 - 2013 στην καλύτερη περίπτωση ή το 2013 - 2014 στη χειρότερη, με κάποια άλλη κυβέρνηση, με αυτό ή το άλλο κόμμα και με όλα τα νομοθετικά μπαλώματα που θα προκύψουν...

Τα νεούδια θα μπορούν να προσπαθήσουν και να αλλάξουν ενδεχομένως στόχευση αν δεν τα καταφέρουν ή δουν πως οι πιθανότητες διορισμού είναι ελάχιστες... Τραγικές φιγούρες είναι σίγουρα οι παλαιότεροι που έχουν επενδύσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους στον πολυπόθητο διορισμό και τώρα βλέπουν μπροστά τους ένα έρημο τοπίο...

Ας πρόσεχαν... Τι με νοιάζει εμένα;;  Εγώ νέος είμαι...  8)

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:36:42 pm από panos2 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:42:55 pm »
   Και για να μη ξεχνιόμαστε, όλα αυτά τα συζητάμε σε μια περίοδο, όπου υπάρχει ουσιαστικά πάγωμα στους διορισμούς για 1 χρόνο, και αν υπάρξει "επιμήκυνση της μεταβατικής" θα έχουμε πάγωμα  στους διορισμούς για 2 χρόνια... Παράλληλα έχουμε τον αριθμό των αποφοίτων και επίδοξων εκπαιδευτικών να αυξάνεται έτσι ώστε μαζί με τους παλαιότερους έμπειρους να δημιουργούν στρατιές "υποψηφίων" για τις λίγες θέσεις που θα προκύψουν μετά από τις διάφορες συγχωνεύσεις και συμπτύξεις...

Μιλάμε για τους διορισμούς που θα γίνουν το σχολικό έτος 2012 - 2013 στην καλύτερη περίπτωση ή το 2013 - 2014 στη χειρότερη, με κάποια άλλη κυβέρνηση, με αυτό ή το άλλο κόμμα και με όλα τα νομοθετικά μπαλώματα που θα προκύψουν...

Τα νεούδια θα μπορούν να προσπαθήσουν και να αλλάξουν ενδεχομένως στόχευση αν δεν τα καταφέρουν ή δουν πως οι πιθανότητες διορισμού είναι ελάχιστες... Τραγικές φιγούρες είναι σίγουρα οι παλαιότεροι που έχουν επενδύσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους στον πολυπόθητο διορισμό και τώρα βλέπουν μπροστά τους ένα έρημο τοπίο...

Γεια σου ρε Πάνο νεούδι!!  ;D ;D ;D

Σ'έκοψα εγώ...το μάτι κλείνει απ'τις πολλές κρεπάλες της νιότης!!  ;D ;D ;D ;D

Εγώ πάλι που είμαι κάπου στην μέση...ούτε νεούδι ούτε παλιά...τι σκ....τ@ να κάνω;; ΟΕΟ;!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος MPORELI

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:46:07 pm »
τραγικη φιγουρα ειναι οποιος σκεφτεται ετσι...εγω ειμαι στο 24μηνο αλλα λεω δεν πειραζει οτι γινει...αν δε διοριστω θα αλλαξω επαγγελμα...εσυ που εισαι νεος πηγαινε δωσε ασεπ...ο διορισμος σου ειναι δεδομενος.Εχεις παρα πολλες ελπιδες...Και οταν διοριστεις σε εικοσι χρονακια κρατα καλα την καρεκλα μη σου φυγει...

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #388 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:50:51 pm »

;D ;D ;D ακομα γαλα μυριζει το στομα σου... ;D ;D ;D ;DΝα σαι καλα με εκανες και γελασα ;)
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:54:24 pm »

;D ;D ;D ακομα γαλα μυριζει το στομα σου... ;D ;D ;D ;DΝα σαι καλα με εκανες και γελασα ;)

:) :) :) :);D ;D ;D ;D 8) 8)    Τουλάχιστον εγώ έχω όλη τη ζωή ακόμη μπροστά μου... ;D ;D

Μου έφτιαξε την ημέρα ο Μπορέλι...  Ευχαριστώ.  :)

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:56:27 pm »
τραγικη φιγουρα ειναι οποιος σκεφτεται ετσι...εγω ειμαι στο 24μηνο αλλα λεω δεν πειραζει οτι γινει...αν δε διοριστω θα αλλαξω επαγγελμα...εσυ που εισαι νεος πηγαινε δωσε ασεπ...ο διορισμος σου ειναι δεδομενος.Εχεις παρα πολλες ελπιδες...Και οταν διοριστεις σε εικοσι χρονακια κρατα καλα την καρεκλα μη σου φυγει...

Έχεις απόλυτο δίκιο..κάναμε όνειρο ζωής έναν διορισμό και ξεχάσαμε την ζωή που κυλούσε...τελευταία κι εγώ που κόντεψα να φτάσω σ'αυτό το σημείο...αποφάσισα να κοιτάξω το ΤΩΡΑ και πώς μπορώ να το κάνω καλύτερο κι ας μείνω μια ζωή αδιόριστη και με ιδιαίτερα...εδώ άλλοι άνθρωποι μπαίνουν στα νοσοκομεία απ'τα 30 τους και βγαίνουν (αν βγουν) με ένα σωρό προβλήματα!!

ΟΚ...μας εκμεταλλεύονται,μας ξεφτιλίζουν,αλλά ας βρούμε κάπου κι εμείς το σθένος να αντισταθούμε σ'αυτόν τον ευτελισμό μας! Δική μας είναι η ζωή!! Όχι του προέδρου του ΑΣΕΠ!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος MPORELI

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 02:58:35 pm »
To θεμα ειναι να ξερεις να τη ζησεις...γιατι οταν χαιρεσαι με τις ατυχιες των αλλων κουβαλας πολλα κομπλεξ  ;) και αυτο δε θα σε βοηθησει και πολυ... ; ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)