0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο "σώφρων" ξαναχτύπησε!Πάγκαλος: "Κανείς Έλληνας δεν είναι τίμιος"http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/327929.html
Παράθεση από: bitch στις Ιουνίου 13, 2011, 12:43:46 pmρε δεν πάνε να πνιγούνε όλοι οι άχρηστοι!! Αν ποτέ βρεθεί κανας πραγματικά αγανακτισμένος και βάλει μπουρλότο στη
ρε δεν πάνε να πνιγούνε όλοι οι άχρηστοι!! Αν ποτέ βρεθεί κανας πραγματικά αγανακτισμένος και βάλει μπουρλότο στη
Όταν μας περάσει η μεγάλη τσαντίλα θα μπορέσουμε να δούμε ότι και χαραμοφάηδες δημόσιοι υπάλληλοι υπάρχουν (ξέρω εγώ υπαλλήλους που έχουν γονατίσει τα SUDOKU και πάνε μόνο στην αρχή του μήνα να πάρουν το μισθό τους), και ότι χιλιάδες βυσματικοί διορισμοί έχουν γίνει χωρίς να υπήρχαν πραγματικές ανάγκες, και ότι τους 300 που τόσο βρίζουμε κάποιοι χιλιάδες από εμάς τους ψήφιζαν και τους ξαναψήφιζαν (και εδώ είστε και εδώ είμαι, θα τους ξαναψηφίσουν) και πολλοί έλληνες τους χρησιμοποίησαν όταν τους χρειάστηκαν και τώρα τους βρίζουν. Γι’ αυτό παρακαλώ, όπως είπε και ο Μάρκος, πρώτα στα μούτρα μας τα φάσκελα και μετά στη
Μάρκο, υπάρχουν και πολλοί που δεν τους ψήφισαν και όμως τώρα πληρώνουν και αυτοί. Ατομικά δεν μπορεί κανείς να κάνει και πολλά πράγματα πέρα από το να λέει τη γνώμη του. Επίσης δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι ήταν βολεμένοι. Αυτές τις περιπτώσεις προσπάθησα να διαχωρίσω στο αρχικό μου μήνυμα.
Το "πολλοί που δεν τους ψήφισαν" σε μία χώρα με πρωτοφανή ανθεκτικότητα του δικομματισμού για δεκαετίες, ο οποίος έφτανε μάλιστα σε ποσοστά πάνω από το 80%, είναι μάλλον αντιφατικό. Η συντριπτική πλειοψηφία τους ψήφιζε με συνέπεια και συνέχεια.
Παράθεση από: Green στις Ιουνίου 14, 2011, 01:26:18 pmΤο "πολλοί που δεν τους ψήφισαν" σε μία χώρα με πρωτοφανή ανθεκτικότητα του δικομματισμού για δεκαετίες, ο οποίος έφτανε μάλιστα σε ποσοστά πάνω από το 80%, είναι μάλλον αντιφατικό. Η συντριπτική πλειοψηφία τους ψήφιζε με συνέπεια και συνέχεια.Έφτασε και στο 40% (σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις) αν και εγώ δεν θέλω να χρησιμοποιώ ακραία παραδείγματα. Το 60-80% αφορά ποσοστά επί των ψηφισάντων αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία.Η ουσία είναι ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν για να εξαπατήσουν και να υφαρπάσουν την ψήφο του λαού. όλοι! Η μέγιστη ευθύνη ανήκει σ`αυτούς που εξαπατούν και όχι σ`αυτούς που εξαπατούνται, γιατί επαναλαμβάνω ότι είναι και ανεπαρκέστατοι.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι υπεύθυνοι για το τι ψήφισαν οι αδαείς τα προηγούμενα χρόνια. Ούτε ότι πρέπει να καθόμαστε κλειδωμένοι στο σπίτι και να οδυρόμαστε για το τι έγινε. Και στην τελική μπορεί κάποιοι εξ αυτών να μετάνιωσαν για την ψήφο τους, τι να κανουμε δηλαδή, να τους εκτελεσουμε;;; Προηγούνται άλλοι στην κρεμάλα !! Και αν φτάσουμε να λέμε αυτά που υποστηρίζει ο Πάγκαλος, χαθήκαμε !!! Εκτός αν κάποιος από εσάς έχει 85 ακίνητα, καταθέσεις στην Ελβετία κ.λπ. και όντως τα έφαγε μαζί τους...