0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: corina στις Ιανουαρίου 04, 2011, 06:36:40 pmτο γνωστό παχύδερμο...... έχει στόχο ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ να ασχολούνται όλοι με το τι μ@λακίες λέει και όχι με τα τέρατα που κάνουν αλήθεια ξέρετε σε ποια συνάντηση θα παραβρεθεί σήμερα ο Γιωργάκης με τους τούρκους Στο Ερζερούμ και τι θα ...πουν??ποιος μιλάει για αυτό? μόνο για τον μ........ θα μιλάμε ??http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3637ολα αυτα για το αιγαιο ειναι ήδη γνωστα ,σε οσους ενδιαφερονται ,αν περιμενετε απο τα ΜΜΔ να ενημερωθειτε ,τοτε ξεκινηστε εντατικα μαθηματα τουρκικων..
το γνωστό παχύδερμο...... έχει στόχο ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ να ασχολούνται όλοι με το τι μ@λακίες λέει και όχι με τα τέρατα που κάνουν αλήθεια ξέρετε σε ποια συνάντηση θα παραβρεθεί σήμερα ο Γιωργάκης με τους τούρκους Στο Ερζερούμ και τι θα ...πουν??ποιος μιλάει για αυτό? μόνο για τον μ........ θα μιλάμε ??
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 05, 2011, 02:20:50 pmΠαράθεση από: corina στις Ιανουαρίου 04, 2011, 06:36:40 pmτο γνωστό παχύδερμο...... έχει στόχο ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ να ασχολούνται όλοι με το τι μ@λακίες λέει και όχι με τα τέρατα που κάνουν αλήθεια ξέρετε σε ποια συνάντηση θα παραβρεθεί σήμερα ο Γιωργάκης με τους τούρκους Στο Ερζερούμ και τι θα ...πουν??ποιος μιλάει για αυτό? μόνο για τον μ........ θα μιλάμε ??http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3637ολα αυτα για το αιγαιο ειναι ήδη γνωστα ,σε οσους ενδιαφερονται ,αν περιμενετε απο τα ΜΜΔ να ενημερωθειτε ,τοτε ξεκινηστε εντατικα μαθηματα τουρκικων..Δεν αμφιβάλλω ότι γενικά ένας πρόεδρος των ΗΠΑ θα δίνει εντολές σε πρωθυπουργούς μας, αλλά πως ξέρουν στο μπλογκ τι ειπώθηκε; Κονέ στην NSA έχουν; Ό,τι θέλει γράφει ο καθένας γενικά..Φυσικά είναι υπαρκτό το θέμα με το Αιγαίο, απλά είναι ενοχλητικό να παρουσιάζονται ως δεδομένα δήθεν τηλεφωνικές συζητήσεις
σε όλη αυτήν την κατάσταση που περιγράφεται LK το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η ταινία v for vendetta δηλαδή πραγματικά ε -λ-ε-ο-ς ,αυτή η χώρα πρέπει ανα 50 και πολλά λέω χρόνια να βρίσκεται σε κίνδυνο;μία η κατοχή,μία ο εμφυλιος ,μετα δικτατορία και τώρα κατ΄επίφαση δημοκρατία ....
Παράθεση από: Ερση στις Ιανουαρίου 05, 2011, 01:22:07 pmσε όλη αυτήν την κατάσταση που περιγράφεται LK το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η ταινία v for vendetta δηλαδή πραγματικά ε -λ-ε-ο-ς ,αυτή η χώρα πρέπει ανα 50 και πολλά λέω χρόνια να βρίσκεται σε κίνδυνο;μία η κατοχή,μία ο εμφυλιος ,μετα δικτατορία και τώρα κατ΄επίφαση δημοκρατία ....πως μπορει να νοιωθουν οι παππουδες μας που εχουν ζησει οσα περιγραφεις + τοσα αλλα
Η Ιστορία μας μαθαίνει τα πάντα.Ακόμα και το μέλλον...Δεν περιμένω από τα "παπαγαλάκια"τους δημοσιογράφους να με πληροφορήσουν για το ο,τιδήποτε.Ξέρουμε για τη σταθερή από την εναλλαγή των κομμάτων στην κυβέρνηση εξωτερική πολιτική των γειτόνων μας.Ξέρουμε πόσο υποχωρητικοί και όπως "έρθουν" τα πράγματα είναι η δική μας πολιτική σε πολύ σοβαρά θέματα.Σε λίγο θα τρέχουμε να μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα.Φυσικά, και δεν εννοώ ότι πρέπει να αρχίσουμε τις εθνιστικές κορώνες κτλ.Προσωπικά το έχω διδαχθεί από την επιστήμη μου κιόλας.Είμαι με τον κόσμο που θεωρεί πως με τους γείτονες μας χωρίζουν λιγότερα απ' ό,τι νομίζουμε.Όμως δεν ξεχνώ τις αβλεψίες και τις παραλείψεις της πολιτείας σε βαθμό που πολλές φορές με κάνουν να αισθάνομαι ότι φοράμε ζυγό, για να το πούμε ευπρεπώς, και να λέμε κι ευχαριστώ;Ναι, να υποχωρούμε σε δυο πράγματα, αλλά να υποχωρεί και ο άλλος σε δυο.Αλλιώς είναι ζυγός...ας είμαστε σοβαροί μια φορά
Εγώ πιστεύω πως ο Κωστάκης γνώριζε …… και αυτό γιατί πιέστηκε ……. απλά δεν ήθελε να συνδυαστεί το όνομα του με το μνημόνιο και την επερχόμενη (φοβάμαι να το πω) πτώχευση της ελλάδας….γιαυτό και την έκανε με ελαφρά.ακόμη είμαι σε δίλλημα….ούτε ξέρω πώς να χαρακτηρίσω την πράξη του……..ίσως αργότερα τα γεγονότα να με βοηθήσουν.
δεν φτανει ισως το μυαλό μου και αρνείται να προχωρήσει στο σημειο να πιστεψει πως υπαρχουν ελληνες που θελουν το κακο της χωρας τους..........δεν ξερω τι να πω .....ουτε τι να σκεφτω.