0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ahahaahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η καθηγήτρια που έχουν οι δικοί μου στο σχολείο τους λέει ότι δεν πρέπει να τα γράφουν όπως τα λέει στο βιβλίο, γιατί θεωρείται μειονέκτημα.....έλλειψη κριτικής σκέψης (συμπεριλαμβανομένων των απαντήσεως ανάπτυξης). "ξέρει αυτή είναι διορθώτρια" Άντε ρε με όλους τους κομπλεξικούς βαρέθηκα πια......κάνουνε αμάν και πώς να πιάσουν μια θέση στο δημόσιο και μετά υποτιμούν με κάθε τρόπο αυτούς που αγωνιζονται απ΄έξω να βοηθήσουν τα παιδιά να γράψουν καλά. Στις πηγές να δεις τι γίνεται....Αν είναι να καταντήσω έτσι να μη σώσω να διοριστώ ποτέ.Δέκα χρόνια διδάσκω ιστορία κατεύθυνσης και δέκα χρόνια ακούω διάφορες ηλιθιότητες από τους καθηγητές του σχολείου. Ο ένας έτσι, ο άλλος αλλιώς (ό,τι να 'ναι -όπως να΄ναι) χρησιμοποιώντας μια υποκριτική αυθεντία του στυλ ¨είμαι διορθωτής". Ε και??? Οι μαθητές μου όταν είναι καλοί γράφουν πάντα πάνω από 95 κάθε χρονιά.Ασε τη να λέει ό,τι θέλει....και εγώ όπως τους το λες εσύ τους το λέω να το γράφουν και χτυπάνε και 100άρια. Μη μασάς....
Καλησπέρα και από εμένα.Πρόκειται να αναλάβω ένα ιδιαίτερο στην ιστορία φέτος για πρώτη φορά και η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι λίγο.Σκέφτομαι βέβαια να ξεκινήσω διαβάζοντας κι εγώ το σχολικό αλλά πως μπορώ καλύτερα να διδάξω ιστορία?Από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι το πιο δύσκολο έχει να κάνει με τις πηγές.Αν μπορεί κανείς με περισσότερη εμπειρία από εμένα να μου δώσει ένα γενικό πλάνο διδασκαλίας , τι κάνουμε δηλαδή σε κάθε μάθημα , πάνω στο οποίο θα πατήσω για αρχή θα ήμουν υπόχρεη!!!!Και μετά το εξελίσσω το θέμα!!