0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kοίταξα το σχολικο μου βιβλίο και τελικά τον ορισμό για τις εθνικές γαίες τον έχω :«Εθνικές γαίες» ήταν...«επαναστατικώ δικαίω». ΔΟΕ: Τα οικονομικά του...30.000.000 δραχμές. Όντως λάθος είναι το άλλο...δεν θυμόμουν πριν τι ακριβώς έλεγε...
Συνάδελφοι, μήπως ξέρει κανείς πώς θα εξεταστεί η Ίστορία στην κατεύθυνση Οικονομίας-Πληροφορικής; Θα είναι κοινά τα θέματα με την κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών;
elranna, κι εγώ το ίδιο τμήμα έχω και δεν θέλω να τους ταλαιπωρήσω επίσης, Αλλά όπως σου είπα, ο άλλος συνάδελφος προτείνει να τους δώσουμε, λέει, δέκα θέματα sos, από τα οποία κάτι θα πέσει στο τέλος, ώστε να γράψουν κάτι. Και τα άλλα θέματα να είναι άγνωστα. Να πιάσουν δηλαδή την βάση.
Elranna, μπράβο σου που το ξεκαθάρισες το θέμα εξ αρχής. Εγώ δεν ανέλαβα από την αρχή το μάθημα, το είχε άλλος συνάδελφος αλλά έφυγε, οπότε τον αντικατέστησα για να βγει το πρόγραμμα... Με την ευκαιρία, πώς κρίνεις την στάση του συναδέλφου που προτείνει να τους δώσουμε 10 θέματα για να πιάσουν την βάση; Εγώ είμαι έξαλλη, ας μην ξεχνάμε ότι η θεωρητική κατεύθυνση θα πρέπει να ξέρει το μάθημα απ' έξω, ενώ το δικό μου τμήμα αδιαφορεί εντελώς για το μάθημα...