0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιστημονική φαντασία δίδασκαν κάποτε στο Αγγλικό του ΑΠΘ. Σαφώς τους έκανε πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους, αμφιβάλλω πάντως ότι τους έκανε καλύτερους εκπαιδευτικούς.
ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟ
Αποτέλεσμα αυτής της πλημμελούς κατάρτισης είναι οι παιδαγωγικοί αναχρονισμοί που αλιεύει κανείς στα γραφόμενά σας. Γράψατε για παράδειγμα πως 'θα μιλήσ[ετε] στα παιδιά για τους Κέλτες', για τους οποίους -ειρήθσω εν παρόδω- αμφιβάλλω αν έχετε διδαχθεί η ίδια στο ΤΑΓΦ. Το ξέρετε, άραγε, πως η σύγχρονη παιδαγωγική δεν στηρίζεται στις εισηγήσεις του καθηγητή και πως ο ρόλος σας δεν είναι να αναπαράγετε τις γνώσεις που αποκτήσατε; Τέλος πάντων, δε θα επιχειρήσω να σας διδάξω σε 500 λέξεις όσα δε μάθατε σε τέσσερα έτη σπουδών.
Και όλα αυτά τα κάνει το πιστοποιητικό του proficiency; Μαγικά πράγματα.
Τελικά μήπως κάποιοι (δεν αναφέρομαι προσωπικά στν surviving innovation ) βαριούνται να σπουδάσουν και το έχουν μετατρέψει σε φιλοσοφία;
πχ, έλα μωρέ οι πανεπιστημιακοί είναι ζώα, βλαμμένοι, τιποτένιοι, ηλίθιοι, παρωχημένοι, ανίδεοι κτλ κτλ κτλ ...Αν ήμουν όμως εγώ στη θέση τους θα τα χα κάνει τα ελληνικά παν/μια τουλάχιστον Χάρβαρντ ....
Γιατί όπως σωστά αναρωτήθηκε και ο φίλος μας surviving innovation "τι παραπάνω έχουν οι πτυχιούχοι ΤΑΓΦ από τον πτυχιούχο Παιδαγωγικού; ")
( ωστόσο υπενθυμίζω ότι για σοβαρές απαντήσεις έχει τεθεί συγκεκριμένη ημερομηνία....ως τότε εγώ θα κάνω διακοπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες)παρ΄επιπτόντως ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!